It's on

Mina planer var att träna idag, men ont i halsen och ett ömt knä satte stopp för det. Blir en sväng på stan och Norra Backa istället. Måste fixa ett nytt pass, och senare bio med lillebror istället. Det kan man ju knappast klaga på. Så biosugen.
 
Dansen körde ju igång igen den här veckan. Modernt och sen jazz i tisdags. Lite smått ringrostig när det gäller piruetterna, i övrigt kändes kroppen jättebra. Tror att all träning och fortsätt träning under sommaren har gett mycket resultat. Jag var inte alls så sliten som jag trodde att jag skulle vara efter 3 timmar. Men underbart att det är igång igen. Har saknat dansen och alla fina tjejer jag dansar med. Feminine vibe på söndag, ser fram emot det galet mycket. Jag är så taggad för den här hösten. 
 
Galet taggad för Grekland. 27 dagar kvar. Ska bli såååå skönt att få komma iväg ett tag, lite miljöombyte och bara umgås med fina vänner. Välbehövligt. 
 
 
 
 

We do not believe in limiting the fullness of life

Äntligen har jag fått håret klippt. Samma frisyr men det slitna är borta, det uppklippta är mer uppklippt och luggen är fixad. Och dansen kör igång igen den här veckan, äntligen. Börjar med tre timmar dans imorgon. Varför mjukstarta liksom. Äntligen är Friskis igång med sitt höstschema vilket innebär att alla pass är igång igen. Gymnastiken kör igång nästa vecka, med träning för barnen jag nu är med och är ledare för. Sammanfattat: prisa jesus. 
 
Nu ska jag iväg till gymmet. Efter det blir det ett pass i step och eventuellt core. Har ändå tränat ganska hårt hela sommaren så detta borde kroppen klara. 
 
We do not believe in living comfortable lives. 
 
 
 
 

Ansolo

Har ni inte checkat in Ansel Elgorts låtar, lär ni göra det nu. Framför allt om ni gillar EDM. Dessa två är mina favoritlåtar nu. Perfekt i gymmet.
 
Unite
 
Totem, hans senaste låt.

Work work work

Snart helg igen. Den här veckan har gått så snabbt, känns som om jag har spenderat större delen av den på Friskis, vilket känns i kroppen. Träningsvärk. Dansen kör igång igen nästa vecka, längtar. Slit och träningsvärk och lycka. Nästa vecka får jag äntligen pengar igen så jag kan klippa mig, mitt hår är katastrof just nu. Snart börjar jag gå runt med mössa. 
 
Senare ska vi fira Åse som fyller år imorgon. Ser fram emot det. Funderade på om jag ska ha nån fest när jag fyller år, det är ju till och med på en lördag och allt, men jag känner inte alls för det. Jag har dessutom både dans och gymnastik på söndagar. Nej, det blir inget. Har ingen lust alls med födelsedag. Tråkigt nog. 
 
Jag vill ha Shais hår som hon hade innan hon klippte det. Sååå fint. 
 
 
Dock älskar jag hennes hår nu också. Men jag skulle inte passa i kortklippt. 
 
 

Livet

Såå skönt med en helg då jag inte har haft nåt att göra alls, bokstavligt talat. Bara kunnat ligga i soffan och kolla på tv och läsa, utan att känna att jag måste göra det och det. Har blivit två turer till IKEA, resulterade i en ny vardagsrumlampa, nya fina tallrikar och en ny bokhylla. Den är både bredare och högre än min gamla så det kommer nog ta ett tag att vänja sig vid den. Men så mycket finare än den gamla. 
 
Perfekt väder för film, böcker och träning idag. Nyss ätit frukost bestående av surdegsmorotsbröd och smoothie och ska snart sätta i hyllplanen i bokhyllan så den blir helt klar. Senare blir det träning, dags att köra stenhårt. En vecka kvar till dansen börjar och två veckor till gymnastiken. 
 
Älskar att så många kändisar har hakat på ALS ice bucket challenge. 
 
 Joes ---->   http://instagram.com/p/r0l_DOD8F7/
 
 
 
På tal om Ansel, bara för att jag såg The Fault In Our Stars i dålig kvalite med ljudeffekter från biopublik och sms på spanska, så finns The Fault In Our Stars nu i HD-kvalitet. Blir att se den igen nån dag snart. 16 september släpps den i USA. Europa? Troligen några veckor senare. 

You gave me forever within the numbered days

Lämnade in fantasytentan idag, så skönt att bli klar med den. Nu har jag två veckor ledigt innan höstkurserna drar igång. Allt fokus på träning och läsa böcker. Ta hand om mig själv. En del av mig har börjat inse just hur förstörd jag är egentligen.
 
Såg The Fault In Our Stars nu på kvällen. Vilken jäkla film. Först var den så söt och adorable och man var så glad, och sen gick allt åt helvete? Borde vara olagligt att göra såna tragiska filmer och skriva såna böcker. Har nog aldrig blivit så berörd av någon film, någonsin? Mycket är nog tack vare Shailene och Ansel, vilka grymt bra skådespelare dom är. Jesus. 
 
You gave me forever within the numbered days.
 
 
 
 

We believe in defending those, who cannot defend themselves

Tror jag borde köra långa pluggdagar oftare. Jag får så mycket gjort här hemma då. Städat av i köket så det inte ser ut som en katastrof längre, städat hela lägenheten, fått lite saker undanplockat. 
 
Halva fantasytentan klar och ändå känns det som om jag har så mycket kvar. Tack gode gud att jag valde Divergent ändå. 
 
Mamma beställde nya böcker åt mig. Gud låt denna vecka gå snabbt så jag kan börja läsa alla böcker. 
 
Theo gör alla sina stunts själv i Divergent, thumbs up. 
 
Om man har läst Insurgent och vet hur Allegiant slutar så blir denna video så klockren men också :( 

Stressaadddd

Insåg igår att jag tagit fel på dag och båda mina tentor ska in på fredag, inte på söndag. Jag är så stressad så jag kan inte andas riktigt. Har typ lagt upp ett schema i huvudet hur jag ska hinna med båda, men det blir verkligen att sitta och skriva hela dagarna. Idag blir det att skriva på fantasytentan och skriva klart det mesta, måste dock läsa lite mer i Divergent för att få ett bättre grepp om Four. Alltså, jag orkar inte riktigt med den här stressen just nu. Kan det vara helg snart, tack. 
 
"How's the Four vibe? The Four vibe is a more pleasant one, I would think." 
Theo "Yeah, kinda friendly, but sexually aggressive."
Miles "Very strong, mostly in the eyes, but also..."
Theo "...in the crotch." 

MTV All Access Interview with Divergent Stars Theo James and Miles Teller from DLife on Vimeo.

 
 
 
 

I'll run away with your footsteps

Det blev en riktig lyckad helg i Stockholm. Galen kväll på fredagen, sen Dans Dakar på lördagen. Zedd och Skrillex var sjukt bra, framför allt Zedd. Magiskt. Han spelade alla låtar jag ville höra, och min favoritlåt just nu, Find You från Divergent. Så bra helg. 
 
Nu, tillbaka till verkligheten. Plugg hela veckan och mycket lite träning, två tentor som ska lämnas in på söndag. Och tillbaka till verkligheten där min hjärna slits i femton delar.
 
Zedd spelade den här remixen av Find You, loooove it. 

We believe in freedom from fear, in denying fear the power to influence our decisions

Lyckades, tro det eller ej, skriva hela diskussionsuppgiften i romance igår. Det kändes superkrånglig men blev lite lättare när jag väl satte igång. Nu har jag bara de två tentorna kvar.
 
Sitter och kollar runt lite på intervjuer med Shai och Theo för att höra hur dom tänkte när dom gjorde Tris och Four i filmen och hur dom är annorlunda från boken, med tanke på att jag ska analysera sånt i fantasytentan. Dom diskuterar det väldigt bra i nån intervju som jag såg förut men kommer inte ihåg vilken det var, ugh. Tror dom är väldigt lika i boken och filmen men det blir ju alltid att skådespelarna lägger in lite av sig själva i karaktärerna, vilket jag vet att de nämnde. Kan för övrigt tilllägga att Shai och Theo är väldigt intelligenta, vilken analysförmåga dom har. Faktiskt väldigt intressant intervjuer. 
 
Ska fortsätta med detta ett litet tag till, sen blir det gymmet. Överkropp står på schemat. Har delat upp mitt gympass i två delar, en dag kondition + benstyrka, andra dagen överkropp. På så sätt får man in fler övningar.
 
 

If you lose yourself, I will find you

Mitt huvud är så utochin just nu så jag kan inte ens bestämma mig. Började fundera på om jag skulle skriva om Insurgent istället för Divergent på tentan. Men nu har jag bestämt mig för Divergent ändå. Hinner inte läsa klart den men behöver bara läsa tillräckligt mycket för att få koll på hur Tris och Four är i böckerna. Köpte Divergent på engelska. Engelska är ett bättre språk och mer uttrycksfullt och kraftfullt än svenska, så är det bara. Senare ikväll ska jag kolla på Divergent och skriva ner lite till tentan.
 
Dans Dakar på lördag. Så taggad. Jag hoppas verkligen att Zedd spelar den här låten.
 
Brilliant musikvideo. Ellie är Tris, killen är Dauntless, Four antar jag. 

We do not believe in living comfortable lives

Plugget får mitt huvud att gå i tusen bitar just nu. Jag har så mycket jag måste göra, och så mycket jag vill göra, men inte tillräckligt med tid. Känns som om jag blir dragen åt 17 olika håll. Träning och musik är det som håller mig vid mina sinnes fulla bruk just nu.
 
För att göra det lite lättare har jag bestämt mig för att skriva om Divergent istället för Fallen Ängel på fantasyhemtentan. Måste skriva 7-9 sidor och jag har ingen aning om hur jag ska få ihop det till 7 sidor med Fallen Ängel. Nutid, liten ort utanför Portland. Finns inte så mycket att skriva om Patch.
Divergent, å andra sidan. Mycket mer intressant historia och miljö och jag har stenkoll på Four och Tris. Måste dock läsa boken då jag ska jämföra med eventuell filmatisering, så imorgon blir det att köpa Divergent och läsa den snabbt. Blir lätt att jämföra med filmen då jag i stort sett kan filmen utantill. Seriously, jag kan dom flesta replikerna haha. I regret nothing. Dessutom är Divergent skriven ur Tris's POV och tack vare Theo kan jag Four utan och innan. Kommer nog gå snabbt att skriva ihop den tentan. Ett stressmoment borta. 
 
Träningen gick galant idag iaf. 45 minuter på crosstrainer, 35 minuter styrketräning för ben. Har träningsvärk så det gick segt i början men det är bara att bita ihop. No excuses. 
 

I can see the stars from America

Lite smådrygt med den här brandröken från Sala alltså. Att gå hem från gymmet tidigare idag var rent ut sagt förjävligt. Det sved i både hals och ögon av lukten och själva röken, plus att det flög runt en massa skit som jag senare insåg var aska. Helt svartprickig i ansiktet när jag kom in, såg ut som en dalmatiner. 

Hursomhelst. Nu måste jag ta itu med plugg. Har försökt göra det den senaste timmen men min hjärna funkar inte just nu alltså. Jag får inte ihop det och kommer inte ens på enkla svenska ord. Ångest för att jag är stressad och måste få det här gjort men hjärnan samarbetar inte. Ugh. Vill gömma mig under sängen just nu. 

Älskar den här låten. Har dock inte sett TFIOS, men lär göra det. Känns lite småskumt när Shai och Ansel spelar syskon i Divergent och sen förälskade i TFIOS haha. 


Fear doesn't shut you down, it wakes you up.

Kom hem från gymmet för ett tag sen. Blev 45 min kondition och benstyrka efter det. Att kolla på intervjuer med Shai och Theo när jag sprang på crosstrainern kan ha varit den bästa ide jag nånsin fått. 35 minuter kändes som 5 minuter. Nu ska jag iväg en sväng till Tempo och sen plugga lite innan jag ska iväg på bio ikväll. 
 
"Fear doesn't turn you away, it like turns you on or something" och Theo börjar asgarva. Fick bita mig i tungan för att inte skratta. 

RSS 2.0