Fia med hutt!

Helgens party blev riktigt lyckat, hade hur kul som helst med underbara vänner! Vi spelade fia med hutt i stort sett hela förfesten, gick undan ganska bra efter ett tag haha. Kul var det iaf! Den här dagen har varit ganska värdelös så nu ska jag försöka göra den lite bättre med filmmys. Jordgubbar, salta skruvar, choklad och Scream 4.


Dance <3

Okej, dom senaste dagarna har jag: sagt upp mig från Ica (!), badat i Dammsjön, träffat danstjejer, grillat. Underbar semester so far. Sitter nu och kollar på lite dansklipp från So You Think You Can Dance, dom här klippen är så sjukt, äckligt, snuskigt, fantastiskt, grymt, underbart jäkla awesome. Dom första två funkar inte inbäddningen så de får bli en gammal hederlig länk, men kolla! Koreografier av NappyTabs och Travis Wall.

----> http://www.youtube.com/watch?v=W4vEe0609vc&feature=related   HELT AWESOME

----> http://www.youtube.com/watch?v=_TsR1yiAe9g  



Första semesterdagen

Jaha då var räkningarna inlagda för den här månaden. Klarade nästan allt själv, behövde inte låna lika mkt av pappa nu :) Jag hatar verkligen att låna pengar av andra, blir så stressad av att betala tillbaka. Men nu är jag tvungen att låna annars klarar jag inte räkningarna. Tråkigt, men sant. Dock är pengarna förhoppningsvis på väg nu :D Från tre olika håll. Bara att hoppas att allt flyter på och att dom kommer snart. Jag orkar inte med nå mer krångel nu alltså. Det räcker nu, tack. Nu blir det iaf filmmys :) Jordgubbar, salta skruvar och Transformers :) Awesome. Fick dessutom en asskön tjocktröja av min fantastiska mamma idag, tack <3


Semester

Äntligen semester! :D Nu är man glad över att man har andra semesterperioden haha ^^ Skönt som fan. Nu kan jag fokusera på dansen igen och koreografera lite mer. Har inte haft energi till det dom senaste veckorna :( Helgen har iaf varit en riktig myshelg. Var på Sportys Lekland i Falun med mamma, syrran och barnen i fredags, skaplig workout kan jag säga. Lekställningen var ju inte direkt anpassad för vuxna så det var lite små hål att åla sig igenom haha. Men kul var det iaf. Sen har det bara blivit filmmys och det vanliga städa, diska, handla. Nästa vecka blir det nog party med vännerna iaf :) Och en träff med danstjejerna hoppas jag :)

Min tatuering Carro ritade <3


It's a miracle!

Idag fick jag äntligen äntligen papper från försäkringskassan. Bara 6 månader för sent sådär. Och vi alla vet vilkas fel det är. Försäkringskassan är tro det eller ej helt oskyldiga. Men nu kanske jag äntligen får pengar snart. Dock ska man inte ropa hej förrän man är helt över bäcken. Är fortfarande liiite orolig sådär. Det här tar död på mig alltså. Men nu till lite mer fun stuff. Syrran klippte håret på mig igår, tack sis! :D Sågmyra idag med mamma, syrran och busungarna. Mamma köpte två t-shirtar och en tröja till mig <3 Sen kalas för pappa som fyller 49 år idag, grattis pappa! <3 Jag fick även en tidig födelsedagspresent ^^ En Jet Set klocka :D Lila, transparent armband utan stenar. Apsnygg. Tack pappa! OCH bara två dagar kvar att jobba. Hallelujah, it's a miracle.










Tattoes


Jag har blivit så lat på senaste tiden. Har knappt tränat eller dansat alls, inte likt mig...Men lär ta och dra igång nu igen, palla vara otränad till dansen i höst. De går inte, biiiig NO. Imorgon blir det definitivt träning. Då ska jag också gå till tatueringsstudion och kolla hur mkt tatueringen skulle kosta :) Yay! Troligen dyrare än mina andra två, men definitivt värt de. Senare i höst blir de nog att göra delfintatueringen som Carro har ritat till mig. Den blev assnygg kan jag säga! Dock får ni vänta med att se den tills jag har gjort den ;) Men nu lär jag sova, jobb imorgon. 4 dagar kvar innan semestern. 60 dagar kvar till Turkiet. Puss!



Sleepless in Borlänge

Ser ut att en bli en sömnlös natt. Woho...Såg en bra film nyss iaf, Blue Crush 2. Tjejen från Step Up 3 var med, thumbs up. Se den. För övrigt blev det en heldag med mamma idag <3 Hon köpte ett assnyggt linne till mig, tack mamma :D Hittade också en tatueringsstudio på stan som jag aldrig sett förut, Ink Tattoo. Nån som vet om den är bra? ^^ Var inne på hemsidan och kollade på lite tatueringar dom gjort. De såg faktiskt bra ut så man kanske ska gå dit och kolla lite priser och så :) Imorgon ska jag iaf på möte på jobbet, jättekul att åka dit och tjafsa när man är ledig. Jag är så less på den här skiten. En vecka kvar, sen semester och I'm done. Tacka både Gud och fan för det. Nu ska jag fortsätta zappa runt på tv:n, puss.

Plugga i höst, check!

Yay jag kom in på naturvetenskapliga basåret! :D Så jäkla nice. Ett år sen kan jag börja plugga marinbiologi woho :D Ska bil riktigt kul, jag ser faktiskt fram emot att börja plugga igen. Fan ta jobba, det är ju helt värdelöst att jobba helger. Då slipper jag äntligen ångesten och paniken och allt, kan äntligen få må bra igen. Lovely. Men nu lär jag släpa mig till sängen. Kanske dansar lite på vägen. Imorgon blir det fullt upp med jobb, dansmöte, matcher på Dalecarlia och kalas hos Tommy. Awesome.

Min nya Adidaströja. Man kan inte ha för många.





Dem Demons

Kom hem från bion för en stund sen, såg sista Harry Potter filmen. Den var sjukt bra alltså. Lite sorgligt att det är slut nu, vill se mer ju :(  Anyways, kolla in den här låten! Nyss släppt, galet bra. Dubstep är så jäkla fränt. Önskar man kunde dansa till de, men popping är inte direkt min starka sida...^^

Ladda ner --->  http://soundcloud.com/yuniko



Dalecarlia

Kollar på SYTYCD. Varför är dans så jäkla grymt för? Underbart. Hur mycket vill man inte dansa nu liksom? Men nej, jag är sjuk och lär sitta ner. Det suger ju. Släpade mig iväg till Dalecarlia iaf för att kolla på Åses och Måns matcher. Dock var det snorkallt, regnade och blåste. Tur att matcherna var bra ^^ Och imorgon är det äntligen premiär för sista Harry Potter-filmen! :D Den verkar grymt bra. Ska iväg till syrran innan bion också och fira Lovisa som fyller 1 år imorgon. Busunge. Anyways, gtg. Puss!

Nytt linne, ny tröja.
 

Adidas Originals

Jag ÄLSKAR Adidas. Framför allt Adidas originals. Galet snyggt alltså. http://www.junkyard.se/Store.aspx har massa Adidas stuff + massa andra skitsnygga kläder, skor, väskor och kepsar. Dyrt ja, men snyggt. Värt pengarna definitivt. Jag har en Adidasjacka som syrran hade när hon var i min ålder och den sitter fortfarande lika bra och har inte tappat form alls. Känns som ny nästan. Åh om man ändå vore miljonär. Pengar ger dig inte lycka, men nog fan blir du snyggt klädd iaf.

 


 



Fuck it

Alltså jag blir helt galen på de här jävla krånglet med jobbet vs. försäkringskassan. Mest irriterad på jobbet och klappträet, hur svårt ska det vara att ringa ett samtal liksom...Nu har jag väntat på pengarna i 5 jävla månader. Lever på bröd och vatten typ. Fick låna pengar av pappa för att kunna betala räkningarna. Jättekul. Nu vägrar jag låna mer pengar av nån, svälter hellre. Idag beställde jag en Adidasjacka på rea, förhoppningsvis har jag pengar till dess. Vill som sagt verligen tatuera mig nu också, blir så frustrerad när allt man väntar på är pengarna liksom, för att en viss människa inte har klarat av att gjort sitt jobb fast jag har tjatat i 4 månader. Ursäkta, men hur dum får man bli? Tack gode gud kanske jag slipper skiten snart. Btw så har jag typ 200 kr att leva på resten av månaden. Blir att skippa brödet också. Vatten, tjoho.


Apologize

Jag är så förvirrad just nu. Allt är uppochner, ut och in. Jag fattar ingenting (förlåt för rimmet). Anyways så vill jag verkligen, verkligen tatuera mig nu. Mitt namn på magen och Carros fina tatuering hon ritat till mig som jag är helt kär i. Bara sett grovskissen men jag är redan nöjd kan jag säga :D Så fin. Irriterande att man måste vänta på pengar när man vet vad man vill göra. Jag får koncentrera mig på dansen så länge. Har sån grym inspiration till en låt nu. Underbart när man lyssnar på en låt och stegen bara dyker upp i huvudet och man vet exakt vilken känsla man ska ha i koreografin. Då är det extra roligt att dansa. Men nu borde jag sova eller nåt. Puss!

73 dagar



Idag är det 73 dagar kvar till Turkiet! Känns långt kvar men ändå ganska snart. Kommer bli så jäkla nice. Såg precis att man kunde ta dansklasser på hotellet, jag är lätt på. En springtur på stranden kommer det nog också bli, har alltid velat göra det. Ser ju så jäkla nice ut på Baywatch haha ^^ Dock ser jag det inte så mycket som träning, mer en kul grej.

73 dagar kvar, nedräkningen har startat!


Transformers 3D

Såg Transformers 3D igår, riktigt bra var den! Mkt spänning och humor. Jag vill lätt se den igen. Ser på Transformers 1 nu och ska fortsätta med tvåan sen. Blir en filmdag idag, kände inte för nånting annat.


Mysdag

Tråkigt väder = bio. Ska snart iväg till Biopalatset och se Transformers 3D, har längtat som fan. Dom är ju så bra :D Underbart. Nu är P&L över också. Skönt faktiskt. Det är helt dött ute nu haha. Tyst. Lugnt. Jag har även passat på att träna lite, har ju inte tränat på hela veckan nu och med tanke på all friterad mat man ätit + alkohol under veckan så borde man lägga sig i boot camp typ. Hemskt alltså. Har inte ätit så onyttigt på lääänge. Kan ju förklara varför man mår apa (nej jag är inte bakis, har inte druckit mkt faktiskt). Jag tycker ju att träning är kul också så idag blev det ett pass :) Lite stolt över min typ platta mage haha ^^ Och folk säger att situps inte hjälper...



Men nu lär jag la dra, puss!

RSS 2.0