Slappa <3

Finns de nånting skönare än att slappa? Visst, de blir lite långtråkigt emellanåt, men fyfan va skönt de är :P Har varit en väldigt lugn vecka för mig, än så länge iaf. Grillning hos Elisa, riktigt kul <3, sen mest bara degat i soffan framför tvn och umgåtts med Erik. Han lärde mig laga vårrullar igår, finally :D Kom hem runt elva och sen iväg till kristeamet imorse. Ska börja ta mina lyckopiller igen och kanske också en dubbel dos av sömnpiller. Så nu blir jag verkligen nykterist men jag blir ju typ hög iaf :P





Puss!

Extra semester?

Först måste jag bara säga att VC är helt värdelösa. Ingen nyhet direkt. Men till slut fick jag iaf sömntabletter utskrivna och en sjukskrivning på 3 veckor av kristeamet, so no more work until 16 aug. Riktigt skönt. Nu börjar allt sakta men säkert ordna sig :) Veckan har gått riktigt snabbt också. Har varit på Leksands Sommarland med pappa och familjen, voltade i ringarna och fick lite skrubbsår och sånt, men de är väl sånt man får räkna med. Igår hann jag även med att tvätta, ta en tur på Kupolen och stan med Becka samt fynda lite filmer, 9 filmer för 300 kr :) Så nu har jag lite att kolla på iaf :) Idag blir de fest med tjejerna <3 Dock ingen alkohol för mig. Nykterist för tillfället.

Puss!

Parken Zoo

Känns som om jag har haft fullt upp dom senaste veckorna, fast samtidigt tycker jag att jag inte har gjort nånting. Varit bort till Dalecarlia och kollat på några av Måns matcher, åkt till Parken Zoo med pappa, Danne och Åse i två dagar, grillat hos syrran, shoppat mer kläder än va jag troligen behöver, varit på Knight and Day med mamma, sprungit från vårdcentral till vårdcentral...Men nu börjar de se lovande ut iaf ;) Ska tillbaka till vårdcentralen igen 11.40 efter att ha varit där imorse. Jag börjar bli stammis. Och ikväll blir de nog film med Erik. Men nej, nu lär jag snart dra. Puss!


Sting - Fields Of Gold

P&L

Yes min dator funkar igen efter att ha fått lite fnatt. Wie :D Så nu kan jag lägga in alla bilder och filmer från P&L. Skulle lägga upp kort på lägenheten också. Men P&L var iaf helt underbart. Bättre artister, bättre sällskap, helt enkelt mkt bättre i år :) Vår lilla förfest på lördagen blev inte så liten, från 4 pers till 15 pers inom 5 min. Jag och Eve lyckades dessutom på både fredagen och lördagen få sällskap av totala främlingar haha. Förutom sällskapet så va de bättre artister i år tyckte jag, fler som jag lyssnar på iaf :P Mika i onsdags var riktigt bra. Var man inte ett fan innan konserten så var man de efteråt. Europe va också grymt bra, Vitalic va frän (de kan man kalla dunka-dunka), Robyn var annorlunda och inte riktigt vad jag hade förväntat mig, Jay-Z var självklart bäst. Yogapasset innan Lily Allen va också lite roligt. P&L 2010 <3

Nu till nåt annat. Nya Twilightfilmen Eclipse. Sett den två gånger, i tisdags (tekniskt sett onsdags) kl.00.03 med Danne och sen lite senare på premiärdagen, kl.18 med Eve. Den va riktigt bra, mkt bättre än tvåan tyckte jag. Jag ska nog lätt gå och se den igen tror jag, om jag hittar nån att gå med :)

"I'm hotter than you." - Jacob

Puss!

RSS 2.0