We're afire love

Jag är så glad just nu. Klarade flickis själv idag på gymnastiken. Inte bästa formen kanske men jag gjorde det. Börjar sakta komma över min flickisrädsla och kroppen kändes någorlunda stark. Nu ska den förbättras :D Är dock inte så jättenöjd med mig själv med dansen idag. Bättre dansdagar har man ju haft. 
 
Helgen blev iaf riktigt lyckad med möhippan för Elisa. Pole dance, visning på Underverket, smörgåstårta, tacos och fina människor. Nu är jag lite smått sliten så nu blir det sängen, tv-serier och ladda upp för veckan. Massa plugg med projektarbetet som ska bli klart och tentaplugg, sen även en hel del med gymnastiken och dansen. Gymnastikavslutning imorgon för barnen och ledarmöte på onsdag. Dans hela tisdag kväll, och på fredag börjar repen för dansuppvisningen i helgen. Dessutom vill jag hinna med att träna på danserna hemma. 
 

Nailed it

Idag är en sån där dag jag har lite panik över salstentan i zoologi. Hur ska man kunna plugga in 17 kapitel i huvudet. Olika djurgrupper och varje grupps kroppsfunktioner och så vidare. Tentan är den 10 dec och jag kan tre kapitel än så länge. Plus att jag har en del annat plugg att ta itu med fram till dess så jag kan inte koncentrera mig på endast tentaplugg. Jag vill bara gå och gömma mig nånstans. 
 
Nu ska jag fixa opponeringen på annan students projektarbete i etologin och sen ska jag iväg och dansa på Friskis. Dans och träning rensar huvudet = mer effektiv i plugget. 
 
Aly Raisman och Gabby Douglas är tillbaka i amerikanska damernas gymnastiklag i AG efter London-OS woop woop.
 
 

Are you, are you, coming to the tree?

Helgen över och jag har lyckats bli lite förkyld. Förhoppningsvis blir det inte värre, det har jag inte tid med. Massa träning och plugg framöver. Helgen var iaf fin med massa mys. Umgicks med några tjejer från dansen, pratade och dansade och åt mat, och resten av helgen har bestått av lite shopping och tv-tittande. Nu blir det full rulle dom närmsta helgerna. Om två helger är det dansuppvisning, den 6-7 december, ni får gärna komma och kolla på oss :D
 
 
 
Älskar The Hanging Tree som Jennifer Lawrence sjunger i Mockingjay och så bra scen i filmen. 
 
Are you, are you
Coming to the tree
Where they strung up a man
They say who murdered three
Strange things did happen here
No stranger would it be
If we met at midnight
In the hanging tree
 
 
 

"It's the things we love the most that destroy us"

Nyss kommit hem efter att ha sett The Hunger Games: Mockingjay part 1. Den var såååå bra. "If we burn, you burn with us" delen i District 8, ståpäls på armarna alltså. Grymt. Nu ska jag inte avslöja nå mer för er som inte sett den än men tänkt se den. Nu måste jag läsa boken. Jag tänker inte vänta ett år på att veta hur det slutar. Fast med alla böcker jag har tänkt läsa så lär det nog ta ett år ändå haha, iaf i den takten det går nu.
 
Vet inte om jag gillade soundtracket i Mockingjay dock. Soundtracket till Divergent är allvarligt talat det bästa soundtracket jag hört på länge. Soundtracket till TFIOS är också riktigt bra dock. 
 
Divergent soundtrack. 
 
 
 
 
 

Pepp

Jag börjar verkligen bli pepp på jul nu. Såg nyss Coca colas julreklam på TV och blev ännu mer pepp. Jul är nog den enda gången jag faktiskt kollar på reklamen på TV för att se alla julreklamer haha. Coca colas julreklam hör ju nästan till traditionen. Dessutom såg jag att jag får fullt studiebidrag både november och december vilket är otroligt skönt, nu behöver jag inte oroa mig för om jag ska kunna köpa julklappar. 
 
Imorgon blir det dessutom Mockingjay part 1 som har premiär idag. Längtar. Men först ska jag ta mig igenom denna dag. Massa plugg står på schemat, måste skriva på mitt lilla projektarbete. Hade tänkt att jag skulle skriva klart huvuddelen idag. Blir nog lite träning senare också, jympa medel på Friskis. Fick nyss tillbaka resultatet på min sista inlämningsuppgift i kursen och jag blev godkänd, så nu är alla fyra inlämningsuppgifter och mittentan klara och godkända :D Bara projektarbetet och hemtentan kvar. Så. Mycket. Plugg. Önskar jag kunde vara lika pepp på allt plugg som jag är på jul och Mockingjay. Vad mycket jag skulle få gjort då. 
 
Not On Drugs är nog en av mina favoritlåtar just nu. 

I wanna be strong

Förra veckan gick supersnabbt, jag hoppas att denna vecka går lika snabbt, för på torsdag blir det Mockingjay :D Så pepp. Dock känns det som om veckan kommer gå snabbt, har ett litet projektarbete på max 4 sidor att skriva i etologin plus träningar. Denna dag är snart över redan. 
 
Kom hem från gymnastiken med barngruppen för ett tag sedan, så kul att se hur mycket bättre deras handvolter blev för varje gång dom gjorde en handvolt i handvoltstrappan och när man ger barnen något att tänka på (spänn armarna, spänn benen osv) så korrigerar dom det direkt. Så duktiga. Man blir lite taggad själv också. 
 
Nu ska jag läsa artikeln till projektarbetet och börja skriva lite. Ansel är min pluggmusik (och gymmusik) och han har dessutom släppt en ny remix idag. Tummarna upp för den. 
 
 
0:22 haha. 

Insurgent teaser trailer

En teaser för trailern för Insurgent släpptes idag woop woop. Den riktiga trailern släpps nästa vecka på premiären av The Hunger Games: Mockingjay part 1, så pepp. Både Insurgent trailer och sen Mockingjay.
 
Teasern är på Tris inne i en simulation. Detta i 3D alltså, kommer bli så bra.
 

Musik <3

Älskar Ed Sheerans senaste skiva. Nicks nya skiva släpptes idag också, skulle lägga upp några låtar om det inte vore så att han låter som en smurf på alla videos på Youtube (dom som lägger upp låtarna måste mixtra lite med rösterna för att låtarna inte ska tas ner). 
 
Ett exempel, Nick och Demis Avalanche från Nicks nya skiva. Tänk er lite mörkare röster. 
 

 
 
 
 

If we burn, you burn with us

Är det någon mer än jag som tycker att veckorna går jättesnabbt? Jag hinner inte med alltså. Redan lördag, fredagen försvann bara så där. Gårdagen blev en filmkväll och det blir det även idag. Ska passa på att se Hunger Games och Catching Fire igen nu när Mockingjay part 1 har premiär snart :) Så pepp på denna film. Ska även bli spännande att se om trailern för Insurgent visas :) Den ska premiärvisas på Mockingjaypremiären i USA så jag hoppas att det gäller även för Europa och lilla Sverige. 
 
Men innan dess har jag några tv-serier och lite plugg i etologin att ta itu med. Drar mig för plugget dock, så drygt att läsa vetenskapliga artiklar på engelska. Dom kan få 1+1=2 att låta fruktansvärt komplicerat. Hur svårt kan det vara att förstå en beskrivning hur man skapar en berikande miljö för grisar? Svårare än man tror. 
 
 
 

Don't dream your life, live your dream

Halloween blev superhärlig med fest i en skola med fina vänner, filmmys och träning. På dansen blev det att koreografera lite eget i en av danserna med en tillbehör ;) På gymnastiken körde vi lite matta, rullade runt på flickiskudden och hoppade massa trampett med plint mellan två trampetter, två och sedan tre trampetter på rad, både själva och i ström. Blev både lyckade och mindre lyckade hopp. Superkul på både dans och gymnastik i söndags alltså (som vanligt haha). Glad över att jag tränar med så fina människor. 
 
Idag skulle det egentligen ha varit dans men den blev inställd så senare ska jag iväg till Friskis för ett IW pass och lite gym. Först, plugg och mat. Har skrivit upp en lista på allt plugg jag har framöver så nu har jag stenkoll på allt som lär göras, skönt.
 
Jag älskar Ellen. 

RSS 2.0