Missing

Just nu längtar jag galet mkt till San Diego. Vill verkligen utomlands nu, bara ligga på stranden och inte behöva bry sig om plugg eller nånting utan bara behöva komma ihåg att vända på sig med jämna mellanrum. Saknar Turkiet som fan, det var ju helt underbart. Vill åka nuuuuu! Och äntligen få se mina fina <3



























Suck and blow, misse misse misse misse!

Hade en helt awesome partykväll igår med några av tjejerna från avancerade gänget! Tacos, flum, fuldans, hetsdans, snyggdans, ölspel, grädde, suck and blow, i arslet...Vi blev duktiga på suck and blow efter ett tag haha ;D Så tack Sofia, Therese, Ida och Linnea för en grym kväll ;D

Blev många roliga bilder, Ida och Sofia har dom men bjuder på en bild jag tog på Sofia ;)

Bestäm derivatan för tangenten i punkten....

Sitter och pluggar lite matte och försöker ta ikapp det jag missade förra veckan när jag var sjuk och inte orkade ta mig ur sängen, än mindre plocka upp en skolbok. Tänkte jag skulle göra klart fysiken idag också så det blir en sen kväll...Men då är de gjort iaf. Imorgon blir det inte mkt plugg. Ska först iväg på biologilab i Falun mellan 13-15 och sen hem och städa och fixa lite. Halv sex ska jag möta tjejerna från avancerade gruppen för att handla lite och sen blir de mat och party ;) Kommer bli awesome!

Vill haa till sommaren!

Det går bra nu

My god vilken träningsvärk jag har i låren och vaderna sen moderna igår. Märks verkligen att man tappar muskler när man är sjuk. Håller på att plugga lite nu, ska göra mat snart sen dra iväg till jazzklassen :) Min underbara syster och Tilde var dessutom förbi tidigare och lämnade nybakta chokladmuffins till mig :D <3 Helt awesome.

Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow.


I wish I was your favourite girl

Gud vad jag stör mig på att tentaveckan är samma vecka som dansuppvisningsveckan. Snacka om att förstöra en av årets roligaste veckor. Måste verkligen plugga in allt veckan innan så jag kan koncentrera mig på dansen hela veckan ändå. Iaf så var det riktigt härligt att dansa modernt idag, mkt nytt i koreografin kändes det som. Tränade lite styrka efteråt och nyss ätit igen, tror min kropp börjar ta igen sig efter sjukdomsveckan när jag inte åt nånting typ. Nu är jag hungrig konstant istället :O Och sugen på muffins, Idas muffinsberoende har smittat av sig på mig haha.

Nu ska jag kolla lite på Criminal Minds och plugga, skönaste sättet att plugga ;) Blir inte så tråkigt om man har nåt att kolla på samtidigt.

Låten till vår moderna korr!

We're one ocean

Längtar till San Diego som fan ;D Blir mer och mer verkligt nu när man betalat kursen och flyget. Lite mer än 3 månader kvar :O Känns som om det kommer gå fort, har fullt upp ända till mitten av maj. Sen förhoppningsvis lite jobb innan jag åker!

Var länge sen jag la upp en hel show, so here it is. One Ocean, alla delar kommer i ordning ;) One Song, Frolic, Side By Side, Splash och We're One!

One Song - Orkid front flip och sen Ulises.


Frolic - Nakai & Orkid.


Side By Side - Kalia & Ulises sen Nakai & Orkid.


Splash - Kasatka & Ulises.


We're One - Ulises, Kasatka, Kalia, Nakai, Orkid. Grymt slut!

Carry Out

Ännu en vecka över och jag har inte pluggat ett dugg den här veckan. Ingen ork alls att ens ta fram böckerna. Måste plugga imorgon så jag hoppas att den jävla huvudvärken har gett med sig då. Annars har jag bokat tåg till Kulturamas workshop i slutet av april och betalat räkningar så nu är man fattig igen :O Och betalat flyget till San Diego ;D LÄngtar som faan. 

Nu blire sängen och ett litet Criminal Minds maraton.


Drunk asses

Tog en snabbtur till Falun igår och festade med Carro och Emma :) blev en rolig kväll :) förutom att nån bestämde sig för att kasta en ciderflaska ut över dansgolvet. Träffade självklart mig rakt i huvudet, vilket resulterade i en fin huvudvärk. Har fortfarande ont i huvudet så känns som om kanske fick nån hjärnskakning där. Varit på bio ikväll med lillebror, såg John Carter :) Faktiskt bra film :) nu ska jag kolla lite på Criminal Minds och sen sova och hoppas att huvudvärken är borta imorgon. Fan ta fulla idioter.


She can transform like Optimus Prime

Var med på dansen idag wie :D Febern är borta, bara hostan som är kvar och den lär hänga i ett tag. Var fortfarande lite slut i kroppen men det är inget som inte kan botas med ett danspass ;) Eller två. Det var grymt roligt iaf (duh). Fick träna freestyle på nivå 4, mkt välbehövligt. Nu kände man verkligen hur enformig man är :O Men fick träna på att försöka komma på nåt nytt och göra de man inte brukar göra så att man kan utveckla sitt freestyle ;D Superglad också över att jag, Ida och Linnea fick sånt beröm av Kattis för vår egen koreografi i Transformers. Awesome. Yay.

Nu ska jag lägga mig och ev. ta mig upp för en biologilab imorgon. Har ett litet grupparbete och ska sen redovisa det, men har knappt nån röst och får värsta hostattackerna med jämna mellanrum så de kändes inte som nån höjdare...Fick iaf göra det själv hemma om jag inte kunde komma :)


Taking in wonder, spreading far and wide.

Ska snart äta och ta mig ner på dansen. Ska försöka vara med lite får se om jag orkar :) Feberfri men fortfarande skakig i kroppen, kan dock bero på lite näringsbrist tror jag ;)

Ett grymt Side By Side med Nakai och Corky.

Always look on the bright side of life

Haha jag älskar när man sitter och diskuterar med folk och dom sjunker till den där nivån när dom börjar trycka ner ens användarnamn haha. Då vet man att dom vet att man har en poäng och dom inte har nåt annat att komma med. Knäckt. Nyss skrev nån att jag borde låta vuxna diskutera och gå och lyssna på You Raise Me Up istället, bara för att jag heter westlife4ever på youtube. Haha, dör. Skaffade mitt youtube när jag var 12 och det går inte att byta namn? Hahaha. Skrev tillbaka att jag är 23 och räknas som vuxen, men att han då inte är vuxen oavsett hans ålder. Nu tänker jag då lämna den diskussionen iaf, omöjligt att diskutera med folk som tror att dom vet allt :P

Känner mig så mkt piggare idag, trots lite hosta och tung i huvudet. Tänk vilken skillnad de kan göra att kunna andas riktigt :O Ska ta en sväng till Kupolen och sen hem och vila lite innan jag ska ta mig ner till dansstudion och kolla på jazzen :)



If you have hope, you have everything.

Var till VC idag och fick medicin som vidgar luftrören så nu kan jag andas igen :) Fick rådet att dricka varmt och hålla mig varm, så nu sitter jag i onepiece, täckbyxor, dunjacka, halsduk och mössa. Nej inte riktigt men har en kopp te iaf ;D Nyss kollat igenom lösningar till mattetentan och räknat lite, tror jag klarade den iaf om jag kommer ihåg rätt ;P Hoppas jag ^^


Life's a bitch and then you die.

Fyfan för att vara sjuk. Influensa gissade sjuksköterskan på VC som jag pratade med imorse. Fanns inga tider idag så ska ringa imorgon. Snorig, halsont, feber och muskelvärk kan jag ta, men hostan och smärtan i lungorna? De gör sjuuukt ont i lungorna varje gång jag hostar, riktigt tungt att andas. Blir ännu värre ute i kylan, svimmade nästan när jag gick till tempo för att jag inte kunde andas. Lite orolig över hur jag ska ta mig till VC utan att svimma om jag får nån tid. Det är så sjukt frustrerande att jag inte kan vara med på dansen den här veckan :/ nu när Kattis kunde komma på torsdag och allt :/ så besviken.

Förra terminens barockdans. Grymma tjejer <3


Word

"Orcas are certainly very smart, maybe as smart as people, maybe not. Remember, we can barely measure human intelligence. Killer whales evolved differently than humans, and because of that, even if they were as intelligent as humans, it doesn't mean they think the same way humans do. We should not fool ourselves into thinking we know one way or the other how they feel about being kept in pools.
A pool is not much different than a sea pen. It's all about the quality of the pool or sea pen."

I rest my case.


En annan grej som är tåls att tänka lite på.

"It's funny how PETA says they love animals yet they've killed over 20,000 dogs since 1998."

Som jag sa, two sides to one coin...

Crap

Mår helvete just nu, först magsjuka och när illamåendet äntligen lagt sig får jag en fin förkylning. Kliar i ögon, näsa, öron och hals, hostar och har ont i lungorna. Screw you, rent ut sagt. Kunde dock inte låta bli att ta en snabbkik in på youtube och kolla om några nya SW videos har lagts upp. Vilket det hade :)

Kayla och Nalani frontflip, jäklar vilken höjd Nalani (den minsta) fick till. Hon har nyss lärt sig den, good girl ;)


Kayla's spinning bow @ 1:03 <3 Hon gör dom verkligen precis som systern Orkid!


Orkid's spinning bow i San Diego.

Sista tentan

Pluggat in de sista inför mattetentan imorgon, sen är tentaveckan äntligen över. Nästa tentavecka är i maj, samma vecka som dansuppvisningen. Fucking woho. Nu ska jag lägga mig och kolla på The Vampire Diaries, ett nytt avsnitt kommer imorgon (går ikväll i USA) ;D Finally. Ian Somerhalder skrev på Twitter att det kommer hända nånting man antingen kommer älska eller hata. Antar att det handlar om Elena/Damon/Stefan. Vill se nuuuu ;D 

Jag gav upp att hitta en video där inbäddningen funkade.
Så braaaa låt ------>  http://www.youtube.com/watch?v=81g5aLqcE6o


Fun at SWF

De här är så sött så man dör lite. Vem vare som sa att valarna har tråkigt på SW....?




Malia och Trua krockar nästan ;O



Dance the pain away

Dansen gick asbra idag. Nu ska jag köra lite styrka och stretch och plugga till biologitentan imorgon.

Awesome bild på Ulises, Nakai och Orkid.


Ooops

Blev inte så mycket tenta idag. Stängde av alarmet i sömnen uppbarligen och vaknade alldeles för sent. Mitt undermetvetna ville inte göra kemitenta idag. Irriterande då de inte ens är särskilt svårt :S Får satsa på omtentan i maj då. Fick ju iaf sova ut så att huvudet är piggt nog för att plugga in biologin till imorgon. Nu ska jag slappa ett tag, äta och sen ta mig iväg till dansen :D

Modernt <3 (gammal bild från modernt nivå 2)



One down, three to go.

Haha mobilen rättade fucking till fickpeng på mitt inlägg igår. Auto correct är ganska underhållande ibland.
Fysiktentan imorse gick typ bra. Typ, därför att jag tror att jag fattar fysik sen visar de sig att jag inte alls gör de. Imorgon, om 8,5h, är de kemitenta. Bara två tentor kvar efter de! Har fixat lite papper till afa idag också, kanske kan få lite extra pengar till reskassan. Skulle vara asskönt. Snart är de bara 3 månader kvar :O

"Just be yourself and don't let anyone else tell you who you are."
image description


Fickpeng jävla plugg.

Fysiktenta om 6,5h. Borde vara olagligt att lägga tentor så tidigt. Iofs ganska skönt för då har man resten av dagen till att plugga till nästa tenta, men kan ju vara en fördel om hjärnan funkar...Har inte pluggat så mkt, men de viktigaste sitter tror jag. Så less på att dom lägger alla tentor samma vecka...fu. De går som de går, just nu har jag inte mkt energi över till att göra mitt bästa när de gäller plugg. Nej jag gillar inte att plugga på högskolan, tycker de är sjukt överdrivet. Nu ska jag sluta deppa och roa mig med TVD (aka the Vampire Diaries).


Streetmissarna

Hängde med danstjejerna i street avancerad igår kväll ;D De blev en grym kväll, med alldeles för många adrenalinkickar haha. Pizza, godis, chips, nutella, "inbrottstjuvar", the grudge och självklart dans <3

Streetmissarna. Therese målade dit Maja och Sanna ;D









Will you be there?



Nu ska jag iväg och dansa med EDGE och sen ska jag hänga med avancerade gänget.


Bokat

Gah nu har jag bokat flyg till San Diego :D Hittade äntligen en bra resa! Fanns en resa som var några hundralappar billigare men den gick San Diego-->Chicago-->Madrid--> Sthlm och bytet i Chicago till Madrid var bara på 30 min och pappa sa att man behöver en hel del tid i Chicago för att man måste typ åka tåg mellan inrikes och utrikesterminalen för att dom ligger en bit ifrån varandra. Då kändes 30 min lite tajt :P Men nu har jag hittat en flyg som blev perfekt för bra pris! Åker dagen efter P&L och kommer hem 16 juli!

Mitt hem 1-16juli!



Plugga your ass off.

Äntligen pluggat klart 3 av 4 ämnen inför tentan, bara matten kvar och så måste allt pluggas in + en inlämningsuppgift i matte. Tur att jag får nåt att göra iaf :S Ser fram emot imorgon, dansa och hänga med avancerade gänget plus att det är helg :D

Ligger och kollar på Rädda Willy. Igen haha. Finns ju inte så många fler filmer om orcas. Finns en gammal film från 70-talet och då framställer dom en orca som värsta seriemördaren. Jag klarade 5min. Tror jag håller mig till Rädda Willy :P Man har börjat upptäcka lite saker i filmerna som man inte sett förut. Men dom tar jag imorgon, det är så drygt att skriva på mobilen.

Kayla stage slide.


I'm lovin' it.

Känner att jag håller på att bli sjuk, har nåt skit i systemet iaf. Har vaknat två morgonar i rad med huvudvärk och frusit som fan. Så då lät jag mig sova lite till och bara för det kan jag inte sova nu. Fan. Ska iaf iväg kl 10 imorgon (idag)och klippa mig, blir förhoppningsvis en lite ny frisyr :)

Lovin' it.


True story

Dansen körde igång för mig idag efter lovet, och fan vad bra de gick. Fick in värsta sköna känslan i diagonalen på golvet på moderna. Älskar när allt bara flyter på sådär, tekniken sitter och man verkligen känner av flödet. Grym känsla. Världen skulle vara mycket lyckligare om alla dansade. Just sayin'. Dans har faktiskt visat sig hjälpa vid depression.

Äpplen och hallon <3 Plus ett par mackor, äter troligen för lite med tanke på hur mkt jag rör mig. Blev perfekt efter ett danspass :)


Charm bracelet

Fick mitt armband idag från Art By Aelia :D Inklusive skötselråd och ett sött litet meddelande från henne :) Rekommenderar att beställa från henne om ni är intresserade av armband, halsband, örhängen, ringar med orcas, sjölejon mm. På hennes fb sida Art By Aelia kan man kolla in allt hon säljer :) Hon kan även göra Willy aka. Keiko ;)

För övrigt så var jag på tjejmiddag med mamma hos Marie på kvällen. Funderade på att åka till Örebro i helgen när alla ska dit, men blir nog att vara hemma och se på Melodifestivalen och plugga istället. Vara sådär ansvarsfull ni vet. Imorgon börjar dansen igen efter lovet, känns dock inte som om det var lov eftersom jag var där mer än vad jag annars brukar vara och dansade typ 10h ändå. Awesomeness.

Mitt armband med Nakai och Orkid :)


Orcas

Det finns seriöst inga finare djur.

http://www.youtube.com/watch?v=tYIpkFL6wDo&feature=related




Nytt

Lite bilder på shortsen, jeans och linnet jag köpte igår!




Nytt

Btw så gjorde jag värsta fyndet idag. Ett par Replayjeans och ett par jeansshorts från Crocker för 175kr sammanlagt. Bara shortsen kostade 300kr egentligen. Båda satt dessutom jättebra och är hur sköna som helst. Ofta man hittar ett par jeans OCH jeansshorts som är typ perfekta bara sådär. Lägger upp bilder imorgon :) Har nästan tagit ikapp allt i plugget nu trots att jag inte pluggat på hela veckan och jag är hur nöjd som helst med min nya tatuering. Livet flyter på ganska bra nu alltså.


The newcomers

Så var lördagen över, nu ska jag lägga mig i sängen och plugga lite mer och kolla på film.

Aldrig har nån blivit så glad över att se Keet haha :D Han blev nyss flyttad till San Diego från Texas för att han inte riktigt passade in i flocken där. Här är Keet (böjd fena) med välkomstkommiten Corky ;)


Den andra nykomlingen Ikaika!

Happy days

Eftersom jag spenderat större delen av veckan på dansstudion så ligger jag typ efter som fan med plugget. Om två veckor är de tentor. Ser verkligen fram emot 4 tentor på en vecka. Lyckan som uppstår alltså. Blir att plugga hela helgen och försöka hinna med så mkt som möjligt, man kan inte göra mer än vad man hinner. Veckan har iaf varit grym och definitivt värd en pluggpaus. Älska dans <3 Idag dansade jag med Emma och Sofia och koreograferade lite till banandagen. Blir en girly koreografi åt streetjazzhållet.

You control your own happiness. Lägg inte det ansvaret på nån annan.



Fake it til' you make it

Hemma i sängen efter en natt med danstjejerna i avancerade gruppen. Så jäkla härlig kväll/natt igår med massa dans, onyttigheter, dansfilm och skräckfilm, tack alla tjejer för det ;D Idag var jag på kemilab på högskolan och efter det var jag iväg och gjorde en ny tatuering, bild kommer sen kanske ;) På kvällen var jag och Danne på bio, Mission Impossible 4. Faktiskt riktigt bra med precis min typ av humor. Nu måste jag sova ska iväg till Falun på biologilab kl13.

Bild från igår på Ida, Sofia, Alice och Therese!


RSS 2.0