Every time feels like a revival #PomPoms2

Idag har jag promotat som fan. När jag vaknade hade #PomPoms2 fortfarande inte trendat på Twitter, och vi har trendat #PomPoms med nedräkning varenda dag hitills. Så jag och några andra drog igång och såg till att alla tweetade hashtagen och efter ett tag trendade det wie :D Till och med som nr1 på listan över worldwide trender. Amazeballs. Sen fick nån den biljanta iden att gå in på Omegle (en chatt) och promota, vilket resulterade i att vi fick bra många intresserade! Och vi hittade på några som varit stora fans förut som inte ens visste att det skulle komma ny musik så dom blev asglada. Hundratals Jonas fans var inne på Omegle och gjorde detta. Internet är verkligen ett grymt sätt för marknadsföring nuförtiden, och Twitter har blivit en av dom viktigaste sidorna. Vi har trendat varenda dag i 6 dagar. Jag tycker vi gör ett ganska bra jobb hitills alltså. Jonas fans rule.
 
Bild som Mama J tog idag på Cavanaugh James, Nick och Frankie i Dallas. Frankie har blivit så stor herregud. Och jag som har en kris över att Nick har blivit så stor, vilket han har blivit omfg kolla på människan. Min lilla Nick :(
 
Femte och sista teasern som las ut igår.
 
Win.
 
Som sagt, hundratals Jonas fans på chatten så ibland hittade man på varandra haha.
 
 

Go dig a hole and lay there you fuckin ass

Var ute och festade med mamma och Eva ikväll. Under tiden läckte nån musikvideon av Pom Poms, och därmed hela låten. Videon raderades snabbt men självklart hann nån rippa den och nu ligger videon ute på Youtube + att Perez Hilton och OceanUp har den på sina sidor. Jag trodde Perez Hilton var Kevin's kompis. Att han gör nåt sånt mot Kevin. Perez Hilton, may you burn in hell you motherfucker. Du. Måste. Fuckin. Skämta. Med. Mig. Killarna har lagt ner såå mycket tid på nya skivan och dom nya låtarna. Dom har lagt ner hjärta och själ på detta. Jonas fans har lagt ner hjärta och själ på att promota den för att informera folk och få folk intresserade av att köpa den. Och nån jävel läcker den. Jag är så jävla ledsen och besviken och arg så ni fattar inte. Ge mig personen som läckte den, jag lovar jag kommer flå dig levande din jävel. Jag har suttit 8 jävla timmar per dag och promotat. Och dessutom, den som läckte den sårar Nick, Joe och Kevin. Gör min killar ledsna, and  I :) Will :) Hunt :) You :) Down :) You :) Piece :) Of :) Shit :) I am so fuckin freakin pissed. Människor suger. Dra åt helvete. Jag ger upp.
 
Om nån av er ens tänker tanken på att googla Perez Hilton och OceanUp eller går in på Youtube och söker på videon, snälla säg upp eran vänskap med mig. I will never ever forgive you.
 
Hur nån kan såra dessa fina...Beats the fuck out of me.

Baby put your pom poms down for me

OHMYGOSH för nån timme sen dök det upp en ny, längre preview av Pom Poms. En minut. Älskar mer och mer ju mer jag hör av den. Just Jared la upp den på youtube, sen gjorde dom videon privat så man inte kunde lyssna på den längre. Då hade jag inte hunnit lyssna på den än. Som tur var hann några Jonas fans rippa ljudet och lägga upp det som nedladdningslänkar, GOD BLESS YOU JONAS FANS. Men nu har Just Jared lagt upp videon igen samt lyrics till låten, awesomeness. Here it is. "Want you like kid wants a milkshake" Sååå det är där den knubbiga pojken från teasern tidigare idag kommer in.
 

HOOK

More to love when your hands are free
Baby put your pom poms down for me
Come on shake it up 123
Baby put your pom poms down for me

(1st Verse)
Yeah they come from miles away
Just to see how you get down
Feels like an earthquake
Every time you come around
You hear ‘em saying yeah (yeah)
Every time feels like a revival (glory)
So get up, right now
We’re coming for the title

(HOOK)
More to love when your hands are free
Baby put your pom poms down for me
Come on shake it up 123
Baby put your pom poms down for me
When you move I fall to my knees
Baby put your pom poms down for me
Come on shake it up 543
Baby put your pom poms down for me

(2nd Verse)
I want you on my team
Want you like kid just wants a milkshake
And I won’t let it go to waste if I get a taste
I’m gonna drink the whole thing
You hear ‘em saying yeah (yeah)
Every time feels like a revival (glory)
So get up, right now
We’re coming for the title

HOOK

(Bridge)
Ladies to the left, fellas to the right
If you wanna see me put my pom poms down
Then sing it to me baby sing it right now
Na na na na na na, yeah yeah (repeat 1x)

HOOK


My milkshake brings all the boys to the yard

Den fjärde teasern till Pom Poms släpptes idag. Det verkar som om vi får en teaser varje dag. Fuckin awesome.
 
IT'S THE CHUBBY BOY.
 
Haha han väljer milkshaken istället för tjejen. BRILLIANT. So far we got: killarna framför fyverkerier, tjejen som rullar runt (dansare), orkester och en knubbig pojke med en milkshake. För att inte nämna sköldpaddan som vi inte fått se än. This video makes no sense at all. Man kommer säkert fatta när man ser hela videon, men just nu är man lagomt förvirrad. Att vara ett Jonas fan är just nu ett heltidsjobb med alla promotion vi gör. I love it, cause it's for the boys.
 
Why do it, if not for them?

Jonas Brothers fans out in full force

Gjorde anatomitentan idag, ytterligare en tenta på 4h. Tidspressad tenta är så kul. Not. Men nu har jag tentat av båda kurserna så nu tar jag helg. Sweet.
 
Nya promobilder. #PomPoms5
 
 
Bild som Mama J tog idag, hon är i NJ och hänger med Kevin :) Waah Kevin liknar sin mamma sjukt mkt alltså. Åh idag tweetade hon också att dom älskar oss Jonas fans :)
 
Nu ska jag träna lite. Styrka. I feel like a giant blue whale.
 
Btw, lyckas vi med detta då dör jag. Om vi lyckas få Jonas Brothers på The Katie Show. "Jonas Brothers fans out in full force!" Självklart.
 

Coming for the title #PomPoms5

En ny teaser dök upp igår kväll/inatt. Daaaamn denna video kommer vara EPIC. 5 dagar kvar, kan tiden gå snabbare fan. Jag vill se musikvideon och höra hela låten NU. Waaah förresten musiken ni hör i teasern är alltså Pom Poms. Sounds freakin awesome.
 
Teaser 3 #PomPoms5
 
 
Promobild från igår. Killarnas ben i bakgrunden. Angels were meant to fly.
 
Pom Poms.
 
Nick på turnen. Skrevbild. Man ser lite av hans mage. THANK YOU KYLE.
 
Joseph.
 
Mr Kevin.
 
 
Kevin. Joseph. Nicholas.
 

When the walls start closing in

Gjorde genetiktentan idag. Hann precis klart med den på 4h. Eller klart och klart, en fråga blev asdålig men aja. En tenta till imorgon sen tar jag helg. Kom precis på att man kanske ska börja kolla upp litteraturen till nästa kurser som börjar på måndag.
 
Black Keys och Turn Right är två av dom finaste låtarna som finns.
"When the walls start closing in, don't let them get inside of your head."
 
Black Keys live från Rio för nån vecka sen. PERFECTION.
 
Turn Right. Så. Fin.
 
Nicholas. 5 dagar, 15h, 34 min kvar. Jag märkte inte ens först att han faktiskt spelar bas i bilden och i videon.
 

#PomPoms6

Andra teasern av musikvideon till Pom Poms har släppts. Praktiskt taget bara en tjej som rullar runt på marken. Alltså. Jag hatar när halvnakna tjejer åmar sig i musikvideos. Det är så sjukt slampigt. Men förhoppningsvis är det mer än bara sånt i musikvideon, nu fick man ju se typ 5s.
 
 
Nu ska jag iväg och köpa citronjuice, bara för att jag fick sånt sjukt cravings på det bara så där, och sen ska jag ta itu med genetiktentan. Har fyra timmar på mig att skriva skiten. VILL. INTE.
 

2013 Jonas Brothers Recording LLC

EN VECKA. Nytt release date för Pom Poms. 2a april. OM 7 DAGAR. Musikvideon kommer släppas då också. Plus att dom gav oss en sneak peak. Folk har klagat på att "soon" tar för lång tid och nu släpper dom allt på en gång = Asdffhjkvboeujdjfns. Både Papa J och Garbo tweetade "soon". Haha dom jävlas med oss pga våra "soon" skämt. Yeah, we deserve it. Onödig info, jag nådde tweet limit på en timme imorse. Rekord för mig.
 
Haha.
 
Sneak peak. Slutet. 2013 Jonas Brothers Recording LLC. Deras egna skivbolag. FOREVER PROUD.
 
COUNTDOWN

Oh we love it when your hands are free

Gårdagen. We got a release date for Pom Poms and a preview and I just
 
Har lyssnat på dom där 30 sekundrarna ca 100ggr. "Come on shake-" SHAKE WHAT. 15 dagar tills vi får hela låten. Tills dess, promota skiten ur Pom Poms. Med tanke på att killarna har ett eget skivbolag nu så är det dom själva som måste promota Pom Poms, och dom suger på det haha. So it's up to us. Men nu ska jag iväg och kolla på ett skal till mobilen och sen ta itu med resten av genetiklitteraturen och BDC.
 

Pom Poms 9e April

OMFG OMFG OMFG OH MY FUCKIN JONAS. Minns ni hur jag skrev tidigare idag att turnen är avslutad och killarna är på väg tillbaka till USA så vi borde få release date på Pom Poms väldigt snart? I HAD NO IDEA HOW RIGHT I WAS. Jag satt och skrev på min ansökan till BDC när mobilen vibrerade som fan. Plockade upp den och såg att både Eliz och Yana skrek till mig. DOM HAR SLÄPPT RELEASE DATE PÅ POM POMS PLUS EN PREVIEW. Äntligen en melodi till låten. Inte direkt en låt som man tyckte "tjojävlar vad bra" först man hörde den men det är verkligen en låt som växer ju mer man lyssnar på den. SÅ. JÄDRA. BRA. Den släpps den 9e april. Om 16 dagar. Jag har en nedladdningslänk till den men ger bara ut den till folk som jag litar på att dom köper låten sen. IF YOU ILLEGALLY DOWNLOAD POM POMS AND DON'T BUY IT I WILL PERSONALLY SHOVE A POM POM UP YOUR ASS.
 
"Oh I love it when your hands are free, baby put your pom poms down for me." Jag tweetade Nick att mina händer var fria och frågade vart han ville ha dom. Brukar aldrig tweeta Nick nåt perverst men nu kunde jag inte låta bli.
 
 

Nick Jonas is pregnant

Haha just nu handlar hela min Twitter om att Nick är gravid. Jonas fans driver med OceanUp som spred ryktet om att Joe och Blanda hade spelat in en sexvideo haha. Awesomeness. Anyways, sista konserten av SA turnen igår, så nu är killarna på väg hem till USA igen. Vilket innebär att Pom Poms troligen kommer släppas väldigt snart. Waah ge mig låten nu. Jag typ bara väntar på att dom ska säga release date imorgon. Jag har seriöst hittat på min egen melodi till "put your pom poms down, put your pom poms down for me" och "so you wanna see me put my pom poms down". Men nu ska jag iväg till Ica och sen skriva hela ansökan till BDC. Lägger plugget åt sidan idag. Vi har hela veckan på oss att göra genetiktentan, dock bara 4h när vi väl startar den, så ska planera idag också när jag ska göra den.
 
Har beställt detta linne från Emily i USA :) Vet inte hur det blir med det vita linnet från tjejen i Brasilien, har inte hört nåt mer av henne, så jag beställer detta som Emily har gjort :) Gillar Lets Go texten och datumet för RCMH.
 
Haha Nick gillade den här bilden på Instagram.
 

God bless you @adamsjosephj

PRAISE THE LORD JESUS. Äntligen nån som fattat galoppen. (Nej det är inte Joe Jonas som skrivit detta. Joe heter @joejonas)
 
Har sagt i flera månader att Justin och hans Beliebers och andra människor inte har rätt att använda JB som Justin Bieber, då Jonas Brothers använder JB som sin logga, vilket dom har gjort sen typ 2007. Att använda JB för Justin Bieber när det i flera år tidigare stått för Jonas Brothers skapar förvirring i marknadsföringen. Dessutom var jag 99% säker på att Jonas Brothers faktiskt ägde copyrighten på JB sen tidigare. Så länge dom inte väljer att sälja den till Bieber, har inte Bieber, hans Beliebers eller nån annan rätt att använda JB som Justin Bieber. Ganska säker på att Jonas Brothers faktiskt kan stämma dom. Och erkänn, om jag säger JB så tänker ni på Justin Bieber eller hur? Yes, that's where it's wrong. Beliebers har marknadsfört JB som Bieber. Det kan verka som en enorm löjlig bagatell, JB; JoBros eller Justin Bieber? Men nej, det spelar faktiskt roll, för mig och så många andra. Att bli kallad Belieber är en förolämpning. Jag kan förklara varför.
 
Nu tänker jag skriva nåt som har stört mig så länge och fått mig att vela hoppa ut igenom fönstret. Tidigare när jag skrivit JB på facebook och här på bloggen har folk trott att jag är Belieber. Sorry, men aldrig i helvetet. Inte ens om jag fick betalt. Det har inte så mycket med Justin att göra, dock tycker jag att han är en stor jävla baby. Men det har mest med hans Beliebers att göra. 98% av Beliebers är spritt språngande jävla galna. Jag skojar inte. Man kan ju fundera om det har med Justin att göra. Har han gjort dom så eller drar han bara till sig psykopater? Häng på Twitter ett tag så kommer ni fatta vad jag menar. Man blir fan rädd. Antal dödshot jag får per dag från Beliebers för att jag är Jonas fan går inte att räkna på två händer.
Exempel. En paparazzi förolämpade Bieber, han kallade honom för typ skitstövel, vilket praktiskt taget är paparazzins jobb; att reta upp kändisarna för att få bra storys och bilder. Justin flippade och tänkte attackera paparazzin så Justins egna livvakt fick skydda paparazzin från Bieber (ja jag har sett det på video så detta är mina egna ord). Beliebers blev förbannade på paparazzin, förföljde honom och samlades utanför hans hus. Paparazzin var tvungen att få polisskydd för att dom var så pass hotande. Skillnad: jag har sett då paparazzis har kallat Jonas Brothers för så mycket värre saker och dom har svarat med "Ha en bra dag." Jonas fans tackar paparazzis för att dom tar bilder på våra killar så vi vet vad dom har för sig. Att säga att Bieber fortfarande är ung; han är 19 år. Nån form av vett har man ändå i skallen när man är 19år. Och Nick, Joe och Kevin var 14,17 och 19 år när dom blev världskända och dom har ALDRIG betett sig så. Jag tycker inte att Bieber är en särskilt bra förebild och det gör ont i mig när jag ser småtjejer springa runt med Bieber-tröjor, när jag vet hur dom kan komma att bli.
 
Nej, jag är aldrig en Belieber, kommer aldrig att vara. Kalla mig för Belieber och ni kallar mig för galning. Jag vill inte bli förknippad med dom galningarna. Om jag nånsing säger att jag är en Belieber, ger jag er härmed tillåtelse att låsa in mig på mentalsjukhus. Jag är allvarlig. Från och med nu, när jag skriver JB, så menar jag Jonas Brothers. JB är Jonas Brothers.
 
Jag hoppas hoppas hoppas att småtjejer och unga världen över blir fans av JoBros igen när dom släpper sin singel och skiva. För Nick, Joe och Kevin är riktigt bra förebilder <3 Och dessa killar förtjänar det, så mycket.
 
 

I need 6 minutes with you

Alltså ansökan till BDC. Jädrar i min lilla låda vad mkt det är. Och dessutom står det olika på BDC's hemsida och på papprena från Blueberry vad som krävs i ansökan. Typ på BDC's hemsida står det att man måste skicka med en kopia på ett giltigt pass men det står det inget om i Blueberrys papper. Ugh kan ni komma överens om vad som krävs tack? Tror nog att jag ska följa det som står på BDCs hemsida och skita i Blueberry. Orka översätta betyg till engelska betyg också.
 
Det känns ju som om man ska börja ta itu med detta imorgon. Känns som om Rebecka redan är klar waaah, stressad. Får varva det med genetikplugg. Nu ska jag ta mig i säng och kolla på det alltid lika spännande The Vampire Diaries. Älskar den serien <3
 
Soundcheck party igår i Guatemala. Det blixtrade ute så killarna bjöd in alla fans istället. Fatta va mysigt att sitta så nära killarna, utan staket eller nåt, och kolla på när dom sjunger. Gosh yes please. Btw, Garbos bild.
 
Kevin. Snygga jävel. Jag och Eliz tänkte söka jobb som airport security, tills vi insåg att vi skulle få visitera tjejer och inte JoBros. No, thank you.
 
Söt bild. John somnade haha. Gammal bild, som ni kan se på Nicks hår.
 
 
 

I can't find my slapper paddle, do you still have it?

Dagen igår blev ganska klockren, både tack vare dansen och väldigt mkt tack vare Twitter. Twitter gjorde min dag alltså.Först började mobilen vibrera som fan av aviseringar från Twitter så jag trodde tredje världskriget var här. Det visade sig att Jonas Brothers hade retweetat mig (vilket resulterade i att flera skrev till mig att jag blivit RTed och massa retweetade min tweet). Jonas Brothers-kontot sköts uppenbarligen av Kevin och Papa J, waaaah. Min tweet som dom retweetade var dessutom 5 dar gammal och jag nämnde inte ens @JonasBrothers i tweeten. Are they stalking me or what?
 
Sen tweetade Joe om en rykte som OceanUp skrivit om tidigare på dan, att han och Blanda att spelat in en sexvideo med massa sexleksaker hahaha. Jag trodde aldrig att han ens skulle kommentera det dumma ryktet, och sen på det sättet han gjorde, han kommenterade en av sexleksakerna haha. Askul. Sen blev det bara roligare och roligare när John och Ryan (från bandet) och Blanda (Joes flickvän) kommenterade om sexleksakerna. Jag asgarvade i en timme. Bästa konversationen ever.
 
 
Min tweet som Jonas Brothers och sisådär 150pers till retweetade. I feel famous lol.
 
Nu ska jag handla och plugga innan det blir att spendera större delen av kvällen på dansstudion igen.
 
 

Fuckfuckfuckelifuck

Jag har så sjukt mkt att göra så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Och jag känner att jag inte får ett skit gjort. Jag börjar lessna nå enormt på att aldrig ha nån tid till nåt. Och jag fattar inte vad jag gör med min tid heller. Jag har inte en jäkla aning. Tiden bara rinner iväg och det känns som om jag bara sitter och stirrar in i väggen hela tiden. Fuck, get a grip woman. Jag har två tentor nästa vecka + en bilddugga, en av tentorna måste skrivas på 4h vilket innebär att det kan vara jävligt bra om man gått igenom all kurslitteratur. Kan säga att jag har tagit mig igenom typ hälften. Det tar forever and ever med den där jädra Molecular Ecology boken. Så jag skulle verkligen behöva typ två dagar utan nåt annat att göra där jag plöjer igenom instuderingsfrågorna till den.
 
Sen måste jag skriva min ansökan till BDC och det är inte bara att fylla i ett papper och skicka in kan jag informera er om. Jag har ca 7 punkter jag måste ta itu med. Skriva ett personligt brev på en A4 där jag berättar vad jag har för mål med min dans på BDC och hur jag ska uppnå dom (har inte en jädra susning vad jag ska skriva), en dansresume där jag berättar vad jag har för erfarenhet och tidigare träning, fylla i själva ansökan, dra kopia på ett giltigt pass (mitt pass går ut i sommar så jag måste fixa ett nytt), gå till vårdcentralen och få en hälsoblankett på två sidor ifylld, dansbilder mm. Plus att jag måste ha pengar till att skicka in själva ansökan som kostar sisidär 1500kr. Och jag måste skicka in allt detta i tid så man hinner få visum och leta lägenheter. 
 
Pengar vet jag inte ens vart jag ska få ifrån med tanke på att jag har dansen kvar att betala på ca 3000kr och sen den där jävla resan till Gotland på närmare 2000kr som jag inte ens vill göra och som bokstavligt talat fuckar upp min ekonomi nå enormt just nu. Jag har många fina saker att säga till dom lärarna där. Plus att när och om Jonas Brothers kommer till Europa (förhoppningsvisi sommar och inte i höst) så SKA jag se dom, troligen kommer dom inte till Sverige då detta land är så enormt mobbat så jag lär troligen åka till England. Hej, jag måste sälja mig på gatan. Har tänkt rensa ur min garderob och få ihop lite pengar på det så som syrran gör, men har jag tid till attt rensa ur den? Nej. Fuck you. Detta blev ett enormt långt inlägg men jag är så sjukt frustrerad på allt så jag exploderar snart. Fuck fuck fuck fuckelifuck på allt.
 
Och idag har jag dans från 16.30-21.00 som tar upp hela jävla dagen + att jag har tvättid och måste städa lägenheten. Mindre glad.
 
Såhär people, reagerar man på en bild på Nick.
 
Ahh, dessa konversationer med Eliz alltså <3 Och vi pratade om Nick.

Can't stop the rain from falling

Var hem till Eve idag på fika. Så fin och mysig lägenhet :D Och tack Eve för fikat! :D Nu borde jag egentligen plugga men ugh tror jag ska fylla i ett papper till BDC och sen lägga mig istället och ta mig upp tidigt imorgon för plugg.
 
Updates från Jonas-konserten igår var i stort sett obefintliga så jag har tyvärr ingen aning om vad som hände och knappt några bilder heller. Kan iaf informera om att dom sjöng Rose Garden, 6 Minutes, Hollywood och Pushin Me Away på soundcheck. 6 Minutes, old school.
 
En av killarnas kompisar skrev detta till mig. Waaaah ni fattar inte hur mycket jag vill ha skivan alltså. "It is truly really really fantastic!!" Ge mig skivan nu tack. Och han skrev hashtag soon. Alltså, soon doesn't swing well with Jonas fans anymore.
 
6 Minutes. Jonas Brothers 2005.
 
Please Be Mine är min absoluta favorit från deras första skiva It's About Time.
 
Oh. My. Gosh. Time For Me To Fly live från typ 2005. Jag dör, kolla på Nick va liten han är. Han var typ 12-13år här. Och Joe och Kevin. Och JT och Garbo herregud.
 
Nick nu, 20år. Puberty did it's job.
 
 

Don't let those petals fall

Märkte idag på dansen att min styrka börjar bli mycket bättre. Thank you Jesus. Kondisen däremot, haha. Skulle ha pluggat idag, blev inte av, som vanligt. Jag suger. Nu ska jag lägga mig och kolla på serier istället.
 
Fuck my life.
 
 
 
Garbo, Nick och Joe i kepan tror jag.
 
Kev och Dani, så söta.
 
Anyways, tror konserten i Montevideo, Uruguay börjar snart. Dom sjöng Hollywood, 6 Minutes, Rose Garden och Pushin Me Away på soundcheck idag. Jag hoppas att nån fick en video på det.

I'd pay for it

I am screaming.
 
Lots of sex. Inte säkert att det är just Nick men alltså det känns ju som om det kommer bli en del sexscener med tanke på Nicks karaktär och dess historia. Jag har så svårt att greppa det. Nick i sexscener. Det är så utanför hans comfort zone som man kan komma. Jag menar, det är Nick. Som hade purity ring och "I don't like being touched". Som är obekväm med mänsklig kontakt. Samtidigt kanske han vill utmana sig själv och han hade ju inga problem med torrjuckandet i It Takes Two. Broadway fick honom att bli lite mer bekväm. Detta kommer bli spännande att se alltså.
 
En sak är då säkert, om vi får se denna man utan tröja, jag kommer dö inombords.
 
Både Joe och Nick i helsvart och Kevins mage, fuck my life.
 
Ugh nu ska jag sluta tänka på Nicks film och koncentrera mig på Jonas. Konsert ikväll i Montevideo, Uruguay. Men just nu måste jag iväg och handla innan dansen.

You don't understand until you've been there

Basically så visste jag att det skulle bli tufft att gå ner i styrka på tabletterna. Men jag trodde ju inte att det skulle bli så här tufft. Hoppas och väntar på att min kropp ska vänja sig, återställa sig. Verkar ju inte hända. Drygt när man inte kan styra det. När det fattas ett ämne i kroppen som gör att man mår apa. Även fast man är glad över det man har, så kan man samtidigt inte vara glad även fast man vill. Man känner sig lite hjälplös...Man kan lära sig att hantera det, men man kan aldrig få det att sluta. Och det är det värsta med folk som aldrig varit med om det. Dom tror att man kan få det att sluta. "Skärp dig." "Snap out of it." Det Dani sa var ganska klockrent. "When I get a anxiety attack, I feel all alone. I feel like I'm dying inside."

Basically.



Careful What You Wish For

HOLY FUCK JESUS OMFG WHAT ASDJJEHRLAJDNSJRSANSDKDHEIKDA. OKEJ JAG SKA FÖRSÖKA FORMA ORD SÅ NI FÖRSTÅR. OCH FÖRSÖKA SKRIVA UTAN CAPS ASJDJFELFDLSAD. Team Jonas la tidigare upp en artikel om att Nick ska  ha huvudrollen i en film, men tog sedan bort den. Vi visste inte om det var sant men alla tweetade Nick om det och nu bekräftade han precis att han ska vara med i filmen. Filmen är en sexig thriller där Nicks karaktär har en affär med en annan kvinna. NICK SKA HA EN AFFÄR. SEXIG THRILLER. OM VI FÅR SE EN SEXSCEN MED NICK SÅ DÖR JAG. JAG SKOJAR INTE. JAG KOMMER BEHÖVA EN AMBULANS. OCH JAG HAR TWEET LIMIT PÅ TWITTER SÅ JAG MÅSTE DAMPA HÄR NU.
 
HANDLINGEN. NICK SKA SPELA DOUG MARTIN.
 
Men alltså om Nick ska spela tonåring så måste han låta sitt hår växa ut igen. För han ser inte ut som en tonåring nu med sitt korta hår och det är han ju egentligen inte heller. Waaah tänk om det blir en sexscen eller bara en lagomt het scen med Nick TACK OCH HEJ DÅ. OCH HANS MUSKLER OCH TÄNK NICK I BARA UNDERKLÄDER MED EN KVINNA I SÄNGEN HOLY SHIT I AM DONE. JAG SKA GÅ OCH GRÄVA MIN GRAV NU.
 
OKEJ...Filmen heter Careful What You Wish For. Den kommer börja spelas in i slutet av april och jag läste nånstans att den troligen har premiär 2014. Det hoppas jag faaaan för Nick har ju sitt med Jonas Brothers och dom ska ju släppa album och åka på turne. Och jag tror inte dom har några planer på att lägga Jonas Brothers på is igen. Nick sa att dom hade en plan med allt. Och troligen är planen att nu när dom avslutar SA turnen och kommer tillbaka till USA så kommer dom släppa singeln och musikvideon och promota Pom Poms innan Nick börjar inspelningen av filmen i april. Sen kommer dom släppa skivan och åka på turne innan Nick måste promota filmen och sånt. Jag dör, mitt hjärta har slagit i 180 i typ 2h nu och jag har fått huvudvärk av det. Nu ska jag iväg på Dannes match uppenbarligen.
 
HOLY MOTHER OF GOD NICK SKA SPELA HUVUDROLLEN I EN SEXIG THRILLER JAG DÖR JAG ÄR SÅ GLAD OCH STOLT OCH ASDFKEÅFDAKJSKKNCEJIDEJDKASNDJÅÄEJDA I AM HYPERVENTILATING HJÄLP JAG KOMMER INTE KUNNA SE DEN FILMEN PÅ BIO JAG KOMMER SITTA FASTKLISTRAD PÅ BIODUKEN FUCK FUCK FUCK.
 
JAG JUST NU.
 

"I can't. I don't sing like Joe and Nick."

Ugh struntade i plugget igår och kollade på Married To Jonas istället. Tweetade om det och det resulterade i att Married To Jonas följde mig på Twitter. Awesomeness. Idag ska jag dock kolla klart på MTJ, sen slå på film och plugga resten av dagen.
 
Married To Jonas säsong 2 promo. LÄNGTAR.
 
Black Keys från Rio. Ahhhh så bra <3
 
Nick spelar med en stor guitar pick haha sött. Från igår.
 
Nick, amerikansk fotboll. Duktig <3
 
Heart breaking.
 
 

AC United vs Bilbo Real

Nyss kommit hem från syrran. Jag och mamma tog en promenad dit och kollade på Alva och Tildes kaniner. Jag dör va söta dom är. 6 veckor gamla små fluffiga saker. Helt underbara. Man blev ju ganska sugen på att skaffa en själv. Syrran tyckte jag skulle skaffa en hane så vi kan para dom. Men vi få la se hur det blir med det med tanke på att jag troligen drar till NY i höst...Har börjat fundera på att vara där 6mån istället för 3mån.
 
Killarna spelade den gamla hederliga fotbollsmatchen igår, dvs Bilbo Real med Kevin, Joe mot Nicks AC United. Joe sprang runt och tog kort istället för att spela så Kevin blev arg på honom haha. Söt. Bröder. Uppenbarligen är Kevin och Nick riktigt bra på fotboll medan Joe är mindre bra haha. Nicks lag vann. Det blev jag glad över för Nick är ganska tävlingsinriktad, han hade tagit en förlust lite hårt tror jag ;D Såg en video igår och började dampa, för i videon så hjular Nick som målgest. Först trodde jag det var en vanlig hjulning sen såg jag att det var en hjulning utan händer, say whaaaaat. Gud han kan fortfarande. Har aldrig sett honom göra det på plan mark heller. Ugh han kan inte bli mer perfekt.
 
0:01. Nick i vit/svart tröja och svarta shorts. Lite svårt att se för kameran är mindre stadig men kolla till vänster och pausa så ser man hjulningen. Fansen fick egentligen inte vara där så därför är det lite staket och skit i vägen :P Fast killarna verkade gilla att fans var där, han tweetade tack till alla som var där och hejade på.
 
Nick missar en straff. Can't blame him, Kyle som står i mål är stor som fan.
 
Kevins målgest, adorable.
 
 
 
 
Nick & Joe.
 
Hihi. If I were him, I'd do that too. Cannot blame him.
 
 
Efter fotbollen spelade dom amerikansk fotboll. Som Nick för övrigt också är jävligt duktig i. Man ser lite av Nicks mage hallelujah.
 
Tildes kanin Selma :D
 
Alvas kanin Elsa.
 
Nu ska jag plugga och se på MTJ resten av dagen. Ikväll är konserten i Paraguay.
 
 

Wedding Bells

Ännu en helg snart över. Ugh hatar verkligen början på veckorna, så segt. Dock slutar killarnas turne i SA nästa vecka och när dom kommer hem till USA hoppas jag att vi får release date på Pom Poms och även på skivan. Skivan tror jag dock inte men singeln ja, dom borde gå ut med release date. Nick sa att singeln släpps "very soon" dock är deras definition på "soon" helt åt helvete. Men singeln kommer iaf med största trolighet släppas i April, enligt mina källor haha.
 
Tack vare den underbara Gregory Garbowsky aka Garbo vet vi nu den rätta texten till Wedding Bells! Wooo. Nick mumlar ibland så man hör inte vad han sjunger.
 
Pardon my interruption
This drink's just settling in
On my preservations
A reason I don't exist
She says, can you keep a secret?
The ceremony's set for June
I know it's a rush but I just love him so much
I hope that you can meet him soon
 
No, I don't wanna love
If it's not you
I don't wanna hear the wedding bells prove
That we can't try one last time
No I don't wanna hear the wedding bells
Trying to fall asleep, you wake me up
Cause I'm trying to see the light
Instead of you in white
No, I don't wanna hear the wedding bells chime
 
Pardon my harsh reaction
You're putting me on the spot
And if I'm being honest
I'm hoping that I'd get caught
Showing you I'm unhappy
Letting you see my truth
Cause if you recall our anniversary falls
Eleven nights into June
 
No, I don't wanna love
If it's not you
I don't wanna hear the wedding bells prove
That we can't try one last time
No I don't wanna hear the wedding bells
Trying to fall asleep, you wake me up
Cause I'm trying to see the light
Instead of you in white
No, I don't wanna hear the wedding bells chime x2
 
Man ser Garbo vid 2:18-2:21, tack fina du för den rätta texten.
 
 
 
 
 

Hello beautiful, it's been a long time

Två veckor sen idag. RIP Sofia Koch <3
 
Hello beautiful, how's it going?
I hear it's wonderful in California
I've been missing you, it's true
But tonight I'm gonna fly
Yeah tonight I'm gonna fly
Cause I could comb across the world
And see everything
And never be satisfied
If I couldn't see those eyes
 
 
Nick på en presskonferens igår. Jesus lawd almighty.
 
Presskonferensen. Kolla på Nick, den jäveln. Och Joe i glasögon och Kev ser freakin awesome ut som vanligt. Nick sa igen att dom inte pratar om sina ringar längre. Woooo Nick och Joe är inte oskulder längre. Det kan man faktiskt se på dom också....Som Lisa skrev "There's a certain confidence that a guy moves with once he becomes a man. A look he gives." Exakt det ser man hos Joe och Nick.
 
 
Nu måste jag göra mig iordning. Men här är iaf spellistan till Porto Alegre! Egentligen spellistan till Rio, men den var ungefär samma. Stryk bara Stay & Stay.
 
 

I'm going home right to the place where I belong

Dansen gick asbra idag. Herregud vilken energi barnen har alltså. Dom undrade om killen som jag har som bakgrund på mobilen (Nick) var min pojkvän. I WISH. Sen tog Therese lite danskort på mig då jag behöver dansbilder i min ansökan till Broadway Dance Center. Ifall jag inte har nämnt det så har jag tänkt åka till NY i höst i 3 månader och dansa på Broadway Dance Center. Som sagt så känner jag att jag verkligen behöver ett miljöombyte då energi och motivation till allt och själva livet börjar försvinna. Efter att ha varit i San Diego så insåg man verkligen att världen är så mycket större än lilla Borlänge och Sverige och att det finns så mycket mer liv än bara detta. Så i början av augusti drar jag troligen till USA och NYC. 3 månader dans, träffa nytt folk, få nya kontakter, uppleva det riktiga storstadslivet. Och tälta utanför Nicks lägenhet. Haha nej verkligen inte. Men jag vet vart hans postlåda bor. Just nu sitter jag och letar lägenheter i NY tillsammans med Karin. Nära 25th Street/7th Av skulle ju inte skada *visslar oskyldigt*. Ifall ni inte har gissat det är min plan att stöta på Nick några gånger och charma byxorna av honom, yep ;D
 
Dök upp massa fina bilder idag på killarna när dom lämnade Porto Alegre. Nicholas, herregud, jag avlider. Kolla hans leende gud jag fattar inte hur tjejen bredvid står på benen. Han ler till och med med tänderna alltså detta sker inte ofta. Hade jag varit henne hade jag tuppat av. Jag skojar inte. OCH HAN HAR EN DOG TAG RUNT HALSEN. Dock inte hans diabetes-bricka :(
 
 
 
 
OHMYGOD
 
Lägger upp tre dansbilder från idag också :)
 
 
Bild jag tog på Therese.
 
Nu ska jag kolla på Vampire Diaries och sova. I helgen blir det massa plugg och skriva ansökningen till BDC. See ya, wouldn't wanna be ya.

Porto Alegre

Så glad över att kroppen äntligen börjar fatta hur baletten går till. Fick jättebra kritik igår av min balettlärare, wie. Anyways, back to Jonas. Konserten i Porto Alegre gick galant igår. Dom tog upp en liten tjej på scenen och sjöng Hello Beautiful till henne. Hon gav Nick, Joe och Kevin rosor och grät jättemycket så dom gav henne en varsin kram allihopa och Joe stod och kramade om henne. Lucky girl. Har tyvärr inte spellistan men den var samma som i Rio och den har jag! Haha översättningarna var helt fucked up igår. Eftersom folk tweetar på spanska får man använda sig av Google Translate. Först var det att Joe grät och inte flickan. En annan översättning var att Nick och Kevin bytte gitarrer med varandra för att Nick's gitarr var så het. En annan att Joe låg och rullade runt på golvet. Haha jag dör. Väldigt underhållande. Okej och jag tycker att det är sexigt att Nick och Kevin bytte gitarrer med varandra. I'm not normal.
 
Efter konserten igår gick dom till en bar, och Nick gick upp på scenen och sjöng. Holy shit. Lucky people in that bar. Jag hade kunnat sälja mig själv för att få se det. Har inte hittat nån video än, men det finns bilder. Man måste älska hans passion för musik. Efter en konsert så går han och ställer sig på scenen igen.
 
 
Jag. Vill. Ha. Den. Här. Låten. Gud vad jag hoppas att låten är med på nya skivan, men det tvivlar jag på alltså. Jag vill ha låten. Som fan. Jag typ avlider. 0.53. Dom andra låtarna vet jag vilka de är. Rocketeer, Just The Way You Are och Conspiracy Theory, och sen nya låten igen.
 
Nu måste jag iväg till Kupolen och ta itu med lite saker sen blir det jobb på dansstudion.
 
 

Waaah confused

Dansen idag gick galant, dvs när jag väl kunde röra mig. Sån sjuk träningsvärk innan så jag kände mig som ett kylskåp. Men de gick la bra. Nu ska jag beställa ett linne från tjejen i Brasilien som gör Jonas Brothers-linnena. Frågan är hur fan man ska göra med betalningen haha alltså jag fattar inte deras kontonummer. Hon skickade mig en massa jäkla nummer och jag fattar inte vad som är själva kontonumret. Försöker googla skiten men Google suger ju. Skickade ett mejl till Ica Banken och frågade hur jag ska göra betalningen. Linnet var inte dyrt iaf, 115kr bara :)
 
Förhoppningsvis löser det sig så jag kan få detta :D
 
Awesome bild av Nicholas.
 
Pratade med en av Nicks kompisar idag. Han hade skrivit till Anna att Nick var irriterande, så jag skrev "Haha Nick's annoying? :O" Jag förstår inte hur den där söta människan kan vara irriterande. Haha då skrev han att Nick är awesome (jo tack det vet jag gott och väl) men att han är irriterande mer som syskon är irriterande haha, att Nick är som en lillebror för honom. Awww my baby. Jag skrev tillbaka att Nick gärna får irritera mig om han känner för det. Wie man typ dampar lite smått när man tänker på att han känner Nick. Och att man pratar om Nick med honom. Jag typ hyperventilerar. Nu måste jag sova waaaah jag skojar det är konsert ikväll.

M&G São Paulo

Suttit och kollat på M&G bilder från Rio. Haha Joe och hans miner, jag dör. Nick ser ut som en gud, som vanligt. Men hans svarta jeans och den där vita tshirten med fågeln som jag älskar, ett halsband och ett armband. I mean, lord have mercy. Kevin är röd hihi, lobster.
 
Jag har asgarvat åt den här bilden i 10min nu.
 
Jag älskar henne för den där skylten. GOD BLESS YOU GIRL.
 
Nick posar :O Ugh så jäkla snygg, jag dör. Joe, no comment.
 
Hennes hand på Nicks lår. Bara tanken på att vara så nära hans...*faints*
 
 
Nick ler omg. Och hans tatuering är så sjukt snygg. Och skylten Kev håller aww glad att JonasMusicNews projekt har nått ut till alla.
 
 
Nick i profil. Som om han inte var snygg nog ändå.
 
Okej hon har typ bröllopsklänning på sig. Och Nick håller i en skylt som säger "My wife".
 
Det här kortet är så sött, Kevin med flickan alltså awww. Och tjejen mellan Joe och Nick säljer dom där linnena så jag ska nog köpa ett wieee :D
 
 
Joe är så creepy i den här bilden.
 
Det finns flera bilder när Joe gör miner men orkar inte lägga upp alla. Haha jag pratade med Garbo, basspelaren i bandet. Han stod uppenbarligen bakom kameran och asgarvade åt Joes miner haha. Awesomeness. Nu måste jag iväg och handla och fixa mat innan dansen. 4,5h dans och jag har sån sjuk träningsvärk i hela kroppen så det gör ont att andas. If it aint hurtin it aint workin. Konsert ikväll i Porto Alegre också.
 
 
 

Wishlist

På önskelistan just nu som jag nog ska köpa om jag får lite pengar över.
 
 
 
Tshirt som Nick designade med deras motto: Live like you are on the bottom even if you are at the top. Betyder att man ska hålla fötterna på jorden och fortsätta vara ödmjuk, vilket Jonas Brothers har lyckats med under alla dessa år <3 Framsidan med bilderna: Lines, Vines & Trying Times.
 
Detta linne vill jag också ha men det var uppenbarligen en gåva från ett fan. Fuck.
 

Where dreams are made of

Ugh sjukt segt detta land är. Våren började äntligen komma och sen så blir det snöstorm. Wtf. Räckte med att vara ute i 1min för att se ut som en snögubbe. Kan ju säga att jag längtar tillbaka till Kalifornien och värmen. Den underbara solen som värmde från tidig morgon till kväll. De underbart mysiga kvarteren i Pacific Beach. Sea World och mina fina <3 .....Sverige suger verkligen. Och verkligen just nu när man ser alla bilder på killarna i Rio i badbyxor och shorts, och värsta fina bilderna på omgivningen. Jag vill åkaaa på semester. Det händer ungefär lika mkt i den här staden som på en kyrkogård.
 
Rio, Kyles bild.
 
Ta mig tillbaka till USA tack.
 
 
 
Kalia och Nakai.
 
 

Fml

Dansen idag gick awesome, uppvärmningen på moderna var asrolig fast jobbig som fn, mina armar var gele haha. Sämst, mina armmuskler vill inte växa.
 
Fler poolbilder idag, bl.a. på Joe och Blanda. Typ 60 bilder, och inte en enda bild på Nick utan tröja. Fuck. Dock skulle jag typ hoppa ut genom fönstret om jag såg en bild på Nick utan tröja så kanske lika bra ändå.
 
Kevin & Danielle aka Kenielle.
 
Joe och Blanda aka Janda.
 
Joe, Blanda. Kan jag få Blandas kropp, tack?
 
Kenielle och Janda.
 
Nick såg jätteglad ut. Min baby <3 Faaan inte en enda bild på människan utan tröja, jag är seriöst ledsen alltså. Hans armar asdfgfjerokdscncvleporffjd.
 
Asdffeoeufdnsacsfvfmsdffg fuck you, sir.
 
 
 

God bless

Jag älskar Boomerang. Tack för videos backstage innan varje konsert. Och tack paparazzis för kort på Kevin utan tröja. Now go find Nick and Joe.
 
Kevin: "Shall we?" Random person: "We shall." Nick sjunger: "We shall." Only Nick. Jag älskar Nicks bön, det är så fint det han säger. Dom är så religiösa, framför allt Nick känns det som. Jag skulle aldrig våga svära så som jag gör inför honom. Framför allt inte med Jesus och God och OMFG. Jag tänker jämt på skylten jag såg i San Diego "Jesus is Lord. Not a swear word." Åååh baby han håller på med sin insulinpump innan dom går iväg.
 
Kevin shirtless. GOD BLESS THE PAPS.
 
Igår i Rio. Kev och Dani hängde vid poolen, Joe och Blanda var på båttur, Nick spelade golf....ensam. Han skulle ha ringt mig. Jag hade lätt hakat på. Tycker golf är astråkigt, but I could've carried his balls. Hihi. Och han är helt svettig OMFJ. Åh btw, jag har fått frågan innan, OMFJ är inte ett stavfel. OMFJ = OH MY FUCKIN JONAS.
 
Haha M&G bild från São Paulo. Joe: "Ooh nice beanie." Nick: "Don't look at my banana."
 
 
 

6 år

För 6 år sen idag gick Nick ut med att han hade diabetes. Sen dess har han jobbat grymt mkt för att öka medvetenheten om diabetes och inspirerat tusentals över hela världen, inte bara dom som har diabetes utan även dom som inte har det. Hans låt "A Little Bit Longer" skrev han om sin diabetes. Han är en hjälte för många, just för att han inte lät sin diabetes stoppa honom utan han fortsatte mot sin dröm med Jonas Brothers och allt annat han har velat göra.
 
Ett av Nick's tal om sin diabetes:
''You know so often, we think we have each step figured out. And then when one thing doesn't go our way, we begin to question, we begin to fear what our next step will be. I had one of those moments when I got diagnosed with type 1 diabetes. And although I feel like I’ve shared my story enough, there’s a moment in particular that I wanna share with you tonight. A moment that I don’t talk about very often. You usually hear me say positive things, that I’ve moved on, I’ve pressed on, I didn’t let it slow me down. But I've never talked about the moment when I feared what the future was, when I asked the question: I am gonna die? My doctor looked back at me and said: No, you’re gonna be alright. And from that point on, I made the commitment that I wouldn’t let it slow me down. And so when that moment comes for you, in your own circumstance, in your own life, promise me one thing: don't you ever, EVER, let it slow you down. Cause I believe in you, and I wanna thank you all for believing in me. Even when I had trouble believing in myself. So for that I say THANK YOU.''
 
My baby <3 6 år sen.
 
 
 
"So I'll wait til' kingdom comes, all the highs and lows are gone, a little bit longer and I'll be fine."
#NickJOurDiabeticHero

Don't let em get inside of your head

Killarna sjöng The A Team igår emfnjsarifcbnsahegfks that is freakin perfection. Har tänkt hur länge som helst att det skulle vara perfekt om dom gjorde en liten cover på The A Team under turnen och min twin i Filippinerna har tjatat som fan som Nick att dom ska göra det, OCH SÅ GÖR DOM DET. Plus att dom gjorde Black Keys och sin cover på Thinking About You omfg. SETLIST PERFECTION. Vi hittade en någorlunda bra live stream typ halvvägs in i konserten så fick se en del av den iaf :D
 
The A Team + Turn Right (Kevin's solo vid 2:50 *dör av lycka*)
 
Thinking Bout You (Frank Ocean cover). Tjejerna skriker som fan men den senaste tiden har man verkligen lärt sig att koncentrera sig på killarnas röster och blocka skriken. Nicks höga toner från 1:38 och framåt, holy mother of god.
 
Black Keys <3 Så. Sjukt. Perfekt.
 
Reggae version av Just In Love, Who I Am, Fly With Me, Don't You Worry Child, Love Bug, When You Look Me In The Eyes
 
Såg precis att i slutet av videon visar dom DVD's av Radio City och Viña Del Mar. WTF HAVE I MISSED OMFJ WHAT IS THIS? Är det några som gör egna dvd's av konserterna eller vafan är det här I'm so lost rn. Och videon säger DVD - Jonas Brothers - Live in São Paulo omfg vadå ska dom släppa en dvd av den konserten omg och jag fattar inte spanskan heller.
 
Öhm, det här lär man ju kolla upp med Nick, Joe och Kev alltså....Anyways, nu måste jag gå och hämta ut min Samsung och handla och plugga.
 
 

Sometimes you find it's better black and white

Fick precis reda på en del av spellistan för kvällens konsert i São Paulo. Dom ska troligen sjunga Black Keys assdfgfjsdlfsa och det finns ingen live stream ikväll så vi missar det omfg fuck you Brazil.
 
YOU BETTER GET A DAMN GOOD VIDEO OF NICK SINGING BLACK KEYS.

I'll sell you a car

Älskar den här live chatten. Haha Kevin är asrolig, framför allt i slutet. Elvis i början aww <3 Och Nick sen också "Elvis, what do you want? I'm busy" och "Dude, you're killing me" haha adorable. Älskar när dom sjunger Hello Beautiful och när Nick gör Falling Slowly waaah <3
 
22:10
Joe: Don't play too much.
Nick: No no, I won't play too much, just enough to get them....
Kevin: Their appetites wet?
*Nick flinar åt honom*
Kevin: I said appetite.
Nick: Cause that's exactly what you meant, Kev.
 
Hahaha. Kan inte bestämma mig för vem som är pervers. Kevin för att han sa det eller Nick för att han flinade åt det. Ååh det är Wedding Bells dom spelar <3
 
Joe: This girl's heart is melting. GET TO A HOSPITAL.
 
Jag vill veta vad dom skrattar åt vid 31:31. Haha Kev vid 31:53 "You know what else? This app is great for toilet time." Nick och Joe "Didn't need to know that." Helt otroligt att Kevin kom ihåg "I'll sell you a car".

Curitiba

Tro det eller ej så fick jag en del plugg gjort igår, wie. Och så färgade jag håret igen, waaah så skönt att ha en fin färg på håret igen. Ugh hatar när det blir så där ljusrött och utväxt.
 
Okay, det var mitt tråkiga liv. Back to JoBros. Papa Jonas tweetade igår "I'm so excited for you to hear the new Jonas Brothers music Pom Poms and more. What is another word for SOON?" Hahaha jag asgarvade när jag läste det. Papa Jonas har insett att vi hatar ordet soon haha. Alla tweetade honom NOW. Seriöst, jag vill ha den där låten. NU. Jag typ räknar ner dagarna och konserterna tills dom är tillbaka i USA igen. Jag hoppas och nästan räknar med att dom kommer släppa Pom Poms då. Framför allt efter Nicks tweet. Och Nick tweetade nyss att han har ätit frukost med Garbo och nu ska dom till gymmet, ifall nån är intresserad av vad Nick gör just nu och ni inte har Twitter. Så han tränar alltså, det förklarar ju hans armmuskler.
 
 
Nicholas är en man av många talanger.
 
Några bilder från....uhm Curitiba tror jag. Nick i svarta Converse asdfghhjkl.
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Dom tog upp ett fan på scen under en låt (killen i blå tshirt bredvid Nick) vilket resulterade i att resten av publiken försökte storma scenen så att till och med Mikey fick rycka in och försöka lugna ner tjejerna haha.
 
Gänget. Från vänster till höger: Nick, Marcus, Lawless, John T, Joe, Garbo, Paris, Kevin, Ryan och Megan.
 
 
 

No, I don't wanna love, if it's not you

Jävligt seg helg kände jag. Ugh. Sverige är tråkigt. Folk är tråkiga. Har suttit och kollat på FanDrop, kan inte komma över hur amazing soundet är. Han är så adorable ugh go the fuck away.
 
Last Time Around
 
Conspiracy Theory
 
Who I Am
 
Inseparable
 
Wedding Bells från igår.
 
Nu ska jag släpa mig iväg till ICA och sen plugga. Yay, go life...
 

Somewhere in dreamland

Dansen igår gick awesome. Vaknade imorse och såg att några tjejer hade hittat på gizoogle, bästa sidan ever haha. Bästa är Nicks twitter, för bara tanken på att han skulle skriva så får en att asgarva.
 
"I be runnin hoes up in 2013. Right back up in yo muthafuckin ass." JAG DÖR.
 
 
Let's Go från när dom spelade in den. Man fick se först en del av när Nick sjöng in den och sen Joe. Diggar studioversionen, dock tror jag att Let's Go är en sån låt som alltid kommer vara bäst live.
 
Wedding Bells är min absoluta favorit av de nya låtarna. It's brilliant.
 
Gaaaah vad jag längtar till nya skivan. Den kommer vara snuskigt bra, kan jag säga. Wedding Bells, First Time, Let's Go, Meet You In Paris, Don't Say, Pom Poms. Dvs om alla dom låtarna kommer med på skivan. Pom Poms är definitivt med. Jag hoppas hoppas hoppas Meet You In Paris är med för jag behöver verkligen höra hela den låten. Och jag behöver höra Pom Poms. Alla som har hört den säger att den är så awesome och catchy och fastnar verkligen på hjärnan. Like, shut up, I wanna hear it too.
Wedding Bells studio version + Meet You In Paris från inspelningen i studion.
 

Hashtag shocked

Jag satt och kollade på en live chat med Nick, och fick se den här videon i listan bredvid.
 
Nicks lägenhet i NY. HE.RRE.JÄV.LAR. Jag trodde hans lägenhet var liten. Jag har bara sett det där rummet med en brun soffa och djurhuvud på väggen. Jag antog att det var hans vardagsrum. Verkar som att det bara är hans musikrum. Som han dessutom har två tv-apparater i. Och 6 tv-apparater sammanlagt som styrs med iPad och tre sovrum + jordens sötaste kille ever bor där. JAG SKA BO DÄR I HÖST OKEJ? Tänk vad kul jag och Nick kan ha i dom tre sängarna. Och $23,000 i hyra per månad? Det är ca 160 000kr. I MÅNADEN. JAG KÄNNER MIG FRUKTANSVÄRT FATTIG. HOLY FUCK. Tror Nick får fortsätta stå för hyran. Jag tweetade Nick om att få bo i hans lägenhet och en mäklarfirma i NY började följa mig på Twitter. I'M TAKING THAT AS A SIGN.
 
Btw, detta var live chatten jag kollade på. Jag har kollat på minuten när han stämmer gitarren säkert 100 ggr. Jag vill veta vilken låt det är han spelar vid 39:21 -39:43. Den låter skitbra. Men jag har inte en aning om vilken låt det är, om den har släppts eller om den ens har spelats in. Och vilken artist som eventuellt kan ha fått den av Nick. Fuck jag hatar när han spelar låtar på live chats som sen inte släpps. Som med London Foolisly. Och slutet, man får se hans rumpa. Praise the lawd.
 
 
 

Take me the fack away

Mitt liv består inte av så mycket mer än plugg och dans just nu. Det tar upp typ 110% av min tid. Det börjar bli jävligt segt kan jag säga...Ja till och med dansen. Ugh har ingen motivation eller fokus till nåt, vill bara härifrån. Ser verkligen ut som om det blir NYC och BDC i höst. Jag behöver miljöombyte och typ, ett annat liv. Mina boys och tjejerna får mig igenom dagarna nu.
 
Amazing. Hans röst alltså, asdfjrufhsmnfjr. Älskar den här version av Inseparable. Och han är så grym när han dirigerar folk hur dom ska göra, han har sån grym talang när det gäller musik alltså. Kollade på några videos igår när han producerar låtar åt andra, ohmygod I am so proud of this boy <3
 
Nick Jonas & The Administration's version är ju aningen olik JoBros. Nick skrev om den för NJ&TA.
 
Hans röst, fuuuuuuuu. Och hans gitarrsolo <3 Hans händer asfdfdak.
 
Ny video. Burnin Up från Curitiba, Brasilien i förrgår. Nick hade på sig sina svart Converse, han kommer bara på fler och fler sätt att få mig ännu mer frustrerad.
 
Nu måste jag iväg snabbt och handla innan dansen. Blä, vill inte.

You make me glow, but I cover up won't let it show

Satt och kollade på den här live chatten igår med Nick och Michael Urie (från Ugly Betty) om How To Succeed In Business Without Really Trying på Broadway. Nick är så sjukt mysig, omg. Han är fuckdorable (det ordet beskriver verkligen Nick bäst). En annan weird obsession jag har med Nick förutom hans hår är hans händer, tihi dom är adorable. Jag älskar hans händer.
 
 
Fuckdorable.
 
 
Kolla hans händer. Hans fingrar är typ knubbiga. Dom är så söta.
 
 
Och gud vad jag saknar hans hår. Hans lockar. Alltså han är ju sjukt sexy nu, men han ser så annorlunda ut med kort hår. Han ser typ äldre ut än vad han är. Jag har så svårt att koppla att det är samma Nick.
 
Ugh fuck you and your beautiful tattoo, your adorable smile, your adorable and sweet personality, your cute hands and your cute butt, your amazing voice and your amazing talent.
 
 
 
 

But you make me wanna act like a girl

Nicholas tweetade om Pom Poms nyss.
 
Gaah släpp låten då. JAG VILL HÖRA DEN NU. "Put your pom poms down, put your pom poms down for me" och "So you wanna see me put my pom poms down?" behöver en melodi.
 
1:53. Joe pekar på Blanda och säger "I love you!" Jag dör vad söt han är. Btw detta är alldeles innan dom går på scen i Buenos Aires, Argentina.
 
Dom fick en fin bok av deras fanclub i Argentina. Haha älskar hur Kevin och Joe försöker läsa och Nick bara fortsätter vända sida haha. Alltså vid 1:07 jag får sån lust att klappa Nick på huvudet, jag vet inte varför. Jag vill röra hans korta hår. The weird obsessions I have when it comes to Nicholas.
 
GO AWAY you fuckdorable human being.
 
 
 

Don't forget about the fun that we had last time around

Äntligen har det kommit upp en video på Last Time Around. Faktiskt en bra video på hela konserten i Buenos Aires, thank you Lord.
 
Last Time Around börjar vid 00:23. Nick's "oooh" börjar vid 3:36. Jag kan inte hantera Nick mellan 3:03-4:02 OMFG STOP GO AWAY.
 
Samma användare har laddat upp hela konserten i 9 delar så vill ni se hela är det bara att gå in på hennes profil :) Videon ovanför är del 2 med slutet av BB Good, Last Time Around, Let's Go och början av Give Love A Try. Åh senare i konserten när dom sjunger Hello Beautiful börjar publiken ropa Sofia igen <3
 
Eliz skickade den här videon till mig igår. Jesus fuck. Nick i musikalen Hairspray på Broadway för två år sen. Jag kan inte fatta att det där är Nick. OHMYGOD. Kan jag få vara gitarren? Please God make me that guitar. Och tjejen som kramar hans ben. Och tjejen som kysser honom. Please Lord. Jag lovar att jag kommer börja gå till kyrkan varje söndag.
'
 
Jag älskar konversationerna med Eliz <3
 
Nu måste jag ta itu med livet. Har så sjukt mkt att göra så jag vet inte ens vart jag ska börja. Sjukt mkt plugg, ta hand om lägenheten, rensa kläder och sälja, greja med massa saker på datorn innan den kraschar och fan jag vet inte hur jag ska hinna med allt. Blir tyvärr att skippa dansen idag hinner fan inte med plugget annars :( FUCK YOU. Har tre jävla kapitel att läsa i varje kurs + frågor till varje kapitel + inlämningsuppgifter. TA MIG HÄRIFRÅN JAG ÄR SÅ LESS PÅ SVERIGE OCH SVENSKAR.
 
 
 

Video & Bildbomb

Det har dykt upp så fina och roliga bilder på senaste tiden.
 
Video backstage minutrarna innan dom gick på scen i Santiago, Chile. Nick sjunger upp vid 0:09-0:18, sen hör man Joe. Nicks röst alltså, herregud, fuck you sir. Tonerna vid 0:10-0:12 fyfaaaaan va rent och snyggt och asbra. Och Kevin luftjuckar Dani vid 1:03-1:09 haha vad han har blivit pervers sen han gifte sig. Och Dani är typ "honey take your guitar."
 
 Haha den här bilden är så jäkla awkward. "Vänta lite, jag måste röra Nicks mage."
 
Haha Joe och Kevin håller fram handen. Vart är Nicks hand? Jo på Joe's rygg.
 
"Jonas Brothers cocks look way better than your face". Jag hade velat se killarnas miner.
 
Han är så jäkla normal alltså.
 
"I don't work out." Nej jag ser det Nicholas. Armmuskler dyker ju upp bara så där.
 
Den här bilden <3 Från Viña Del Mar när dom vann priser. Kevin springer runt med flaggan och Joe bara springer haha.
 
God bless the person who took this picture. Jag typ dog. Av uppenbarliga skäl. Och när man har stirrat på den här bilden i några minuter så inser man, vart fan har han gömt sin insulinpump? Han brukar ha den i höger bakficka.
 
Och God bless the paparazzis. Hihi. Nick i boxershorts *digging my grave*
 
Dom borde vara olagliga.
 
 
 
Nu ska jag fortsätta plugga lite. Ciao.
 
 
 
 

Buenos Aires, Argentina

Först och främst vill jag tacka Gud för live streams. God bless the person who started it. Tack vare live streams har jag kunnat se tre av JoBros konserter i Sydamerika. Omfg konserten igår alltså. Nick sjöng fler "ooh oooh oooh" under Last Time Around och det var så sjukt bra, hans röst alltså....Jag inklusive hela min tidslinje skrev "OMFG Nick stop". Too amazing to handle. Och sen sjöng Kevin solo under Turn Right, då gjorde jag en Tiimon kan jag säga. He's been keeping out on us. VAR KOM DET IFRÅN? Jag trodde ärligt talat inte att Kevin kunde sjunga så. Hans röst är lite annorlunda är Nicks och Joes, men igår alltså, han lät som Nick och Joe. Jag ramlade typ ur soffan. Och mitt i konserten började Joe se typ full ut. Eller jävligt sjuk. Hans ögon var typ helt borta. Och han såg jätteledsen ut, vet inte om det var pga Sofia. He really took it to heart...Jag trodde han skulle kollapsa under When You Look Me In The Eyes. Om man blev orolig? Neeej då, inte alls.
 
Hela konserten finns inte uppe än, men jag ber till Gud att den kommer upp för jag måste se Last Time Around igen.
 
Turn Right från igår. Kevin seriöst. Imma slap u. Först Ryan och Paris, sen John och Megan, och sen Kev, Joe och Nick. Perfection. Kev sjunger "I did all I could, and I gave everything, but you had to go your way, and that road was not for me." Och Joe's skrattattack vid 1:26 haha, Ryan glömde gå åt sidan för John när han skulle sjunga.
 
Konserten från och med slutet av Fly With Me.
 
Den här är ganska klockren. Och man kände sig ganska träffad. Jag tweetade nog ganska exakt sådär. Och nånting i stil med att jag måste ligga med Nick i alla stater i USA....Antar att alla Jonas fans reagerar på samma saker och på samma sätt haha. Sammanfattning av Jonas fans under konserten igår: "HOLY SHIT NICK GREEN FUCK ME ASS ASS ASS SHIT JOE HOLY FUCK KEVIN GET IN ME".
 
Btw, om ni ser några ord som helt random är understrukna. Det är inte jag som gör det. Det är nån bugg eller nåt, gud vet vad.
 
 

You

Först och främst vill jag tacka Gud för live streams. God bless the person who started it. Tack vare live streams har jag kunnat se tre av JoBros konserter i Sydamerika. Omfg konserten igår alltså. Nick sjöng fler "ooh oooh oooh" under Last Time Around och det var så sjukt bra, hans röst alltså....Jag inklusive hela min tidslinje skrev "OMFG Nick stop". Too amazing to handle. Och sen sjöng Kevin solo under Turn Right, då gjorde jag en Tiimon kan jag säga. He's been keeping out on us. VAD KOM DET IFRÅN? Jag trodde ärligt talat inte att Kevin kunde sjunga så. Hans röst är lite annorlunda är Nicks och Joes, men igår alltså, han lät som Nick och Joe. Jag ramlade typ ur soffan. Och mitt i konserten började Joe se typ full ut. Eller jävligt sjuk. Hans ögon var typ helt borta. Och han såg jätteledsen ut, vet inte om det var pga Sofia. He really took it to heart...Jag trodde han skulle kollapsa under When You Look Me In The Eyes. Om man blev orolig? Neeej då, inte alls.
 
Hela konserten finns inte uppe än, men jag ber till Gud att den kommer upp för jag måste se Last Time Around igen.
 
Turn Right från igår. Kevin seriöst. Imma slap u. Först Ryan och Paris, sen John och Megan, och sen Kev, Joe och Nick. Perfection. Kev sjunger "I did all I could, and I gave everything, but you had to go your way, and that road was not for me." Och Joe's skrattattack haha, Ryan glömde gå åt sidan för John när han skulle sjunga.

Viña Del Mar

Här kommer spellistan från Viña Del Mar som några undrade över :) Jag skriver originalartisterna efter de låtar som inte är Jonas Brothers låtar ifall ni vill hitta originalen :)
 
Intro Harlem Shake - Baauer/The Texas Clown
Paranoid
Still In Love With You
BB Good
Last Time Around - Nick Jonas & The Administration
That's Just The Way We Roll
Play My Music
Give Love A Try
Gotta Find You - Joe Jonas (Camp Rock)
Let's Go
Just In Love - Joe Jonas
Who I Am - Nick Jonas & The Administration
Fly With Me
Wedding Bells
Don't You Worry Child - Swedish House Mafia
Hello Beautiful
We Are Young - FUN
Love Bug
S.O.S.
 
Även When You Look Me In The Eyes och Burnin Up men detta sändes inte :/

Hello beautiful, it's been a long time

Oh good lord. Gårdagens konsert alltså. Jag såg knappt slutet av den efter Hello Beautiful. Så fint det var alltså. Och hela dagen tweetade Jonas fans om Sofia med hashtag #RIPSofiaKoch och grät av och till, och sen på kvällen går killarna upp på scen, tillägnar henne Hello Beautiful och gråter över någon som dom aldrig träffat, och 35000 fans skriker "Sofia! Sofia! Sofia!" efteråt och gråter tillsammans med killarna. My faith in mankind has been restored. Man blev enormt rörd av allas reaktioner. Killarnas reaktioner bevisade att dom verkligen bryr sig om sina fans och älskar dom. Och han sa till ett fan igår att "Sofia is still part of our family". Dom ser oss fans som deras familj. Flera skrev igår "nästa gång du mår dåligt och tänker att livet inte är värt att leva, tänk på den här dagen. Vi känner dig inte, men vi älskar dig." Jonas fans alltså <3
 
"We're so happy to be here, and we wish one more person could be with us tonight. A young girl named Sofia passed away last night....This one's for you Sofia, we love you." Åh Joe försöker hålla tillbaka tårarna men när han säger Sofia för andra gången så spricker hans röst. Tyvärr hackade live streamen igår så man ser inte Nick's gest i slutet när han blåser en kyss mot himlen :( Men ljudet är perfekt. Btw, ignorera att det står att det är Love Bug. Det är inte Love Bug.
 
On a side note, Nick var så snuskigt snygg igår under konserten så jag visste fan inte vart jag skulle ta vägen. Han är så jäkla awkward ibland alltså men det är typ det som gör hela honom så enormt adorable. Om inte lärt er vem Nick är vid den här laget, så är det han i vit tshirt, svarta jeans och vita skor med gitarren och Mercy-tatueringen. Joe i mitten och Kev längst bort. On another side note, jag skrev igår innan konserten "om jag känner mina killar rätt så kommer dom nämna henne på konserten och tillägna henne en låt." Precis vad dom gjorde. I know my boys <3

Gone, but never forgotten

Tur att jag inte var ut och festade idag, för det fanns en live stream av Jonas Brothers konsert i Cordoba, Argentina. En gratis konsert på Personal Fest Verano. Dom hade i stort sett samma spellista som i Chile. Jag satt och väntade på att dom skulle nämna Sofia. Och det gjorde dom. Efter Don't You Worry Child. Joe sa nåt i stil med "We're so happy to be here, but there's one more person we wish could be here today. This one's for you Sofia." När han sa hennes namn så sprack rösten för honom. Han började gråta. Och det var där det brast för mig. Dom tillägnade Hello Beautiful till henne. Joe och Kevin grät under låten, inte Nick men som sagt visar han inte ofta känslor så där öppet...Han såg däremot väldigt ledsen ut och nära att gråta ändå, och han blåste en kyss mot himlen till Sofia. Det var så fruktansvärt fint. Om nån någonsin säger igen att Jonas Brothers inte bryr sig om sina fans så kommer jag personligen strypa dig. För det finns inga artister som bryr sig mer om sina fans än vad Joe, Nick och Kevin gör. Och det visade dom idag. Med tanke på att Joe's röst sprack när han sa hennes namn, så är dom uppenbarligen väldigt ledsna över hennes död och grät antagligen tidigare på dagen. Det finns inga med större hjärta. Jag gråter fortfarande och har gråtit i ca en timme nu, det börjar göra jävligt ont i lungor och revben. Jag trodde aldrig jag skulle vara så ledsen för en människa jag inte känner, som jag aldrig träffat. Men det som får mig att gråta är också hur killarna gjorde det, hur dom visade hur ledsna dom var och att dom tog det nära hjärtat och att dom brydde sig. Mina fina vad jag älskar er, jag är så stolt att vara en del av er.
 
Sofia, Hello Beautiful belongs to you now. .
 
Joe under Hello Beautiful.
 
"It's not goodbye
Cause I will remember you
And I will see you again
When I rise
Cause I know and believe
I will see you in eternity"
 
Nån la precis upp det här på Twitter. Om nån hatar på Joe igen och säger att han är en bad boy och blablabla...då kan du fan ta och brinna i helvetet.
 
 

RIP Sofia Koch

Livet är så jäkla grymt. Orättvist. Sofia Koch, en 15-årig tjej i Argentina, var igår kväll på väg till Jonas Brothers konsert i Cordoba för att få se Nick, Joe och Kevin för första gången. Hon kom aldrig fram. På vägen dit dog hon i en bilolycka.
 
The boys lost a fan. We lost a sister. Heaven gained an angel. Hon kommer aldrig få höra Pom Poms. Aldrig få höra den nya skivan. Men hon kommer att se dom ikväll från himlen, fangirling, just like the rest of us. Och hon kommer få träffa dom, en dag. Joe, Nick och Kevin kommer definitivt att tänka på henne ikväll, och om jag känner mina killar rätt, så kommer dom nämna henne under konserten och tillägna henne en låt. Hoppas jag, annars kommer jag personligen råna en bank, sätta mig på flyget till Argentina och sparka deras ballar upp till öronen.
 
#RIPSofiaKoch Our beautiful sister <3
 
 
For you, girl </3
 
Hope to see you on the finish line <3
 
 
Gone, but never forgotten.

RSS 2.0