Stand Up

Har haft fullt upp i helgen. I fredags kommer jag inte ens ihåg vad jag gjorde, men i lördags blev de först Dannes bowlingmatch, dom vann med 12-8 :) Sen gick jag hem till mamma ett tag innan de bar av på fest med Emil och hans kompisar. Riktigt kul kväll (de jag kommer ihåg iaf) :P Söndagen bestod mest av dans, dock tog inte jag ett enda danssteg. Först var jag på Elisas och Ninas dansuppvisning i Falun, dom va jätteduktiga ;) Sen hem till Borlänge för att se när KFUM dansade Stand Up på julskyltningen. Jag älskar den koreografin :D It's awesome. Men nu ska jag dansa lite för att bli på bättre humör efter jobbet. Vissa är ju så blåsta där så de finns inte ens ord för de. Morr.

Mobilblogg

Testar att blogga lite från mobilen.kan ju säga att de går aningen snabbare att skriva på datorn haha. Men orka slå på den :P Kom hem från dansen för ett litet tag sen, blev dubbla lektioner idag. Dock började jag känna av mitt knä efter min klass så jag bestämde mig för att vara duktig och bara kolla på och memorera stegen till Stand Up istället. Nu har jag lite mer att träna på hemma :) Lovely. Sen fick vi lite personlig kritik av Kattis på Imma Be, riktigt skönt faktiskt. Man vill ju veta vad man ska träna lite mer på och så. Jag skulle bara tänka på att göra rörelserna ännu större, annars tyckte hon att jag har utvecklats jättemkt så de va ju kul att höra :) Men nu ska jag svara på Emils sms och hänga med lite i Criminal Minds. Puss!

Superglad

Just nu är jag jätteglad :D Min iPhone4 kom igår, ljusslingan är uppe, julpynta imorgon, streetdance imorgon och inget jobb förrän fredag, och dessutom ser de ut som om de blir lite dans under jullovet :D :D Helt freakin' fantastic.

Life's easy when you're happy.






Jag ser det snöar :D

Yay, de snöar igen :D Inte mkt, men nåt är det iaf :D Jag älskar snö. Kylan däremot kunde man ju ha skippat. Idag ska jag sätta upp min ljusslinga. Förut tog de 4 tim, undra hur lång tid de lär ta i år? :O Sen ska jag iväg på dansen. Måste komma ihåg att sätta på mig leggings den här gången, inte mjukisbyxor. Får hoppas på tredje gången gillt xD Har btw bestämt mig för att istället för att va rädd för att spy på uppvisningen efter Earth Intruders, så ska de va mitt mål ;D Bring it on. Men först, innan nånting annat, en sväng på Kupolen. Bara för att jag känner för de.

Jag vill ha min iPhone nuuuu :D

Märkestagning

Kom hem från Elisas och Ninas märkestagning i Falun för ett tag sen :) Satt och kollade på med Carro, Edvin och Markus, och riktigt duktiga va dom :D Kul att se på barnen också, dom är så söta. Nu är jag sjukt danssugen. Längtar verkligen till dansuppvisningen. De kommer bli så sjukt grymt och kul. Jag vill, jag vill, jag vill. Nu nu nu. Men nästa helg blir de iaf att se en dansuppvisning i Falun, dock lär jag längta ännu mer efter de haha. Jag tror min scenskräck är botad? Hoppas kan man ju iaf xD Här kommer iaf en låt som har snurrat runt i mitt huvud några dagar nu (de roliga kommer vid ca 00:50).


Harry Potter

Var på biopremiären av Harry Potter och Dödsrelikerna igår med Danne :) Grymt bra film kan jag säga :D Ska bli riktigt spännande att se slutet. Har ju inte läst klart boken så jag har inte en aning om va som händer haha. Va hemma runt halv tolv sen blev de att släpa sig upp till kristeamet och jobbet imorse. Firade mamma innan dansen, hon fyllde ju år idag :) Dansen gick mkt bättre den här veckan trots lindat knä :P Blev mkt rep på Imma Be, vi fick repa lite själva medans Kattis sprang iväg på personalmöte en kvart. Nu tror jag även att kläderna är fixade :) Gick till Kupolen efter dansen och köpte ett par leggings till uppvisningen. Var 50% rea på allt på Bikbok så självklart hamnade jag där också. 2 tröjor, en t-shirt och ett par vantar för 423kr, inte illa ;) Och de va en sammanfattning av min dag.

Nu är jag ledig från jobbet en vecka. ÅF is the shit. Jag ska SOVA.



Toodaay

Hade en riktigt dålig start på dagen idag. Varenda minut på jobbet var ett helvete. Mitt personliga helvete. Som tur var hade jag dans idag så då blev jag gladare :D Dryg uppvärmning med en ny version av tunnelkull, med armhävningar tills nån kom och kröp under en. En roligare version :P Sen blev de lite steg på diagonalen innan vi finslipade koreografin. Cattis sa att vi skulle kunna köra den på scen redan nu, de känns ju bra iaf :) Och jag kan säga att koreografin faktiskt är grym. Fick se den för första gången idag när vi blev uppdelade i två grupper så man fick kolla på den andra gruppen. Lite nervös över uppvisningen dock. Sist Cattis körde den med en grupp så spydde tre st, två i varsin papperskorg och en i en hatt för att dom hade gett allt, vilket man lär göra om koreografin ska bli riktigt snygg. Den är så sjuuukt jobbig. Jag brukar alltid köra slut på mig på scen, adrenalinkick, så jag lär väl säkert spy fan ;P Anmälde mig även till att ställa upp som fadder och ta hand om småbarnen på deras föreställningar så de blir fullt upp för mig den helgen :) Ska bli riktigt kul. Sen köpte jag en ny "hip hop-hatt",som Kåla sa, idag :D En som sitter kvar på huvudet när jag dansar. Kommer nog bild på den imorrn, för nu är de NCIS så nu hinner jag inte :P Puss!

Tomtetass

Sitter här i min ensamhet i min nya, sjukt sköna tröja från Bikbok och kollar på julfilmer. Faktiskt riktigt nice :) Har nyss sett Tomtetass och nu ser jag på En Julsaga med Jim Carrey som gör rösten till Scrooge, en gammal man som hatar julen. Hur kan man hata julen? De är ju den bästa tiden på året ju :D Emil underhåller mig lite också med sms, så helt ensam är jag ju inte haha ;) Har också köpt biljetter till nya Harry Potter filmen på onsdag :D Samt skrivit en inlägg till Kattis på fb för att jag har panik och beslutsångest angående våra kläder till Imma Be :P Jag har för mkt att välja på och jag vet inte va som blir bäst så hon får bestämma åt mig haha. Sen har jag även beslutsångest om jag ska dansa streetjazz lr showjazz nästa termin, men de är en helt annan historia. Nu ska jag återgå till filmen :D


Min nya tröja :D Ignorera minen, de va nå kul på tv.


Söndag

Söndag igen. Veckan har gått segt men ändå snabbt. Logiskt? Nej. Har blivit mest jobb och dans. Jobbat sju dagar i rad, så imorgon är jag ledig :) Två veckor och jag har redan fått ett smärre psykbryt på att folk från grönan ställer upp pallar som ena jävla krattor i rutorna. De är iofs ingen nyhet. Men men, mellan dans och jobb har jag även hunnit måla mitt kök vitt, den fula beiga färgen är äntligen borta, woho! :D

Före




Efter




Lite skillnad kanske?

Looney Tunes

Grymt seg vecka för mig måste jag säga. Jobbat 5 dagar, 2 dagar kvar. Tur att jag bara jobbar 2h/dag :) Fast de suger ändå. Vantrivs så inåt helvete. Men de hjälper att tänka att de är pengar till dansen :) Dans, dans, dans, dans, dans...De mässar jag konstant i huvudet på "dårhuset". Men nu ska jag vara lite positiv. Mitt knä funkar igen :D Tror jag.

Don't worry, be happy

Är på sjukt bra humör just nu :D Cattis tyckte att jag hade utvecklats riktigt mkt på modernt, jättekul att höra. Framför allt eftersom jag själv känt att de har gått framåt för mig. Hon sa även att jag skulle klara nivå 3 så efter jul blir de modern dans nivå 3 för mig :O Vår koreografi är för övrigt grym.

Känner verkligen att de går bra för mig nu. Underligt hur allt kan förändras så snabbt, från att vara skit för 2 veckor sen och nu flyter allt bara på för mig. Jag är glad. Wie :D

Technologic

Fyfan va jag är trött. Undra om jag kommer va så här trött när jag kommer hem efter jobbet ett tag framåt nu? Men aja, helgen har iaf varit lugn :) Varit lite barnvakt åt Alva & Tilde i fredags och Lovisa i lördags när resten gick på bio. Och i lördags va de ju The Last Bounce på tv <3 Helt underbart, fick se alla nummer jag ville se. Läktarnumret, Technologic och MJ-numret är ju sjukt grymt. Roligt att man fick se lite backstage också :D Sen igår blev de filmkväll med Emil, såg Saw 5, som va så mkt bättre än ettan, och sen blev de även Beck på tv4. Jag gillar inte svenska filmer men Emil älskar Beck :P
Men nu lär jag snart dra iväg och köpa färg till köket innan Dannes bowlingträning.


Torsdag

Jag älskar torsdagkvällar. Alltid så mkt bra på tv, plus att det är dagen innan fredag och helg ^^ Har jobbat hela veckan, dock bara 2h/dag förutom i måndags. Riktigt skönt, fast känner ändå av kroppen lite. Men lite dans kan nog bota de ;) Har vilat från dans i två dagar nu, men imorgon blir de fan att köra på hemma. Styrka och allting, fast styrka är ganska okej om man lägger de i takt till nån bra låt. Så de är ett tips om man inte gillar styrka :P

För övrigt förlorade jag och mamma på Buzz idag mot Alva och Tilde på 4 år. Barnen har ärvt syrrans talang ^^

Alva & Tilde, tagen för typ 2-3 år sen.


Nike Boots

Var och jobbade lite idag, 4 tim, för att känna efter lite och så. Kändes väl okej, jävligt trött och borta i huvudet bara. Sen läkartid, vi kom överens om att jag ska jobba 25% och vara sjukskriven 75% i en månad. Lika bra att ta det väldigt lugnt så att jag inte faller tillbaka till ruta ett igen, för jag klarar mig nog inte igenom de här en gång till. Inte nu iaf. Så nu blir de bara 2tim jobb/dag. Grymt skönt. Då hinner jag vänja kroppen vid jobbet så att den inte kraschar som den gjorde förra gången och jag hade konstant ont i 1,5 år. De är faktiskt helt underbart att ha en kropp som funkar och som svarar på träningen. Men nej, nu ska jag snart ta mig iväg till Dannes träning. Först lite dans, Nike Boots som vi körde i torsdags när vi hade vikare.

Btw, är de nån som har ett par hängslen hemma som jag kan få låna till dansuppvisningen?


RSS 2.0