New

New in.
 
Sneakers vinterskor, svarta Converse, och tre 3D-skal till min iPhone ;D
 
Ikväll: live chat med Jonas Brothers. Jag måste komma på några frågor. Den enda jag kan komma på är att jag fråga Nick vart han har köpt sina ljusblåa Adidasskor. 

You're much better

Äntligen är vattnet tillbaka i lägenheten. Dansen gick skitbra idag (förutom att min armstyrka från i somras har gått och gömt sig). Fick min svarta Converse av Sofia som hon köpte i Turkiet åt mig. Live chat med Nick, Joe och Kevin Jonas aka Jonas Brothers imorgon (kl 1 på natten svensk tid). Greys Anatomy som slutade mitt i en flygkrasch börjar idag i USA så man kan se det imorgon. Alla serier börjar den här veckan. Kan säga att jag har haft en bra dag. 
 
En av orsakerna till att jag diggar Jonas Brothers är att dom är så ärliga. ÄKTA. Man vet att kan alltid lita på att dom menar det dom säger, fast man egentligen inte känner dom riktigt och inte ens har träffat dom. Deras texter är lika ärliga som dom. Dom skriver om saker som har hänt dom, personliga saker, så genom deras låtar berättar dom sin historia som dom egentligen aldrig skulle berätta om annars. Därför finns det videos på dom från deras konserter där dom börjar gråta under sina låtar. Därför ger det så fruktansvärt bra uppträdanden som Nicks Stay (handlar om hans första kärlek).
Ett exempel är Before The Storm, som Nick och Miley Cyrus skrev efter deras förhållande tagit slut. Lyssnar man på den får man en aning om vad som hände i deras förhållande. Samma med Much Better, som Joe skrev med sina bröder efter att hans förhållande med Camille Belle (tror jag de va) tog slut. Much Better är dessutom inspirerad av och tillägnad fansen. "I wanna fight with you, tear up the skies with you, you're much better" då menar dom fansen. Nåt som jag även diggar och respekterar grymt mycket är deras purity rings. Kommer inte ihåg ordet på svenska (haha) men de innebär att dom inte ska ha sex med nån förrän dom gift sig med den personen. Respect.
Dom här tre killarna är fantastiska och jag önskar att alla visste det. Dom tar inte sina fans förgivet och glömmer aldrig att dom är där dom är idag tack vare sina fans, och dom tar varje tillfälle dom får att tacka fansen och varje chans dom får att ge tillbaka. Jag är så less på falska människor som snackar skit och många stora artister glömmer bort sina fans totalt, så de tre ärliga bröderna Jonas Brothers är något av en gåva från Gud. 
 
Nicks Stay. Den här videon har jag lagt upp många gånger, men han är så fruktansvärt bra så de tåls att se igen. 
 
 
Much Better live från deras surprise/gratiskonsert i NY under deras turne 2009. 
 
Turn Right från samma konsert, bara för att liveversionen av Turn Right är så insanely awesome. Nick säger i slutet: From the bottom of our hearts, we wanna say a sincere thank you to all of you, for all of you who made this possible in the past 1,5-2 years. We love you so much." Och hans leende efter det <3 That smile just confirmed what he said was true.
 
Oooch nu ska jag sluta här, jag kan nog skriva en uppsats med ämnet Jonas Brothers, men letar ni ny musik, give these guys a try ;) Cause they worth it. Just sayin.

Finally

Köpte precis min biljett till Jonas Brothers live stream från deras konsert 11 okt. Happy :D Och imorgon blir det uppenbarligen nån form av live stream med dom, awesome! Bara 70kr, definitivt värt. För idag fick jag ÄNTLIGEN pengar från CSN. 
 
Ser fram emot helgen, då kommer släkten på fest och så blir det husgung :) Men nu måste jag plugga innan dansen!
 

Gaaah

Gaah vad drygt imorgon från kl 9.00 stänger dom av vattnet i hela byggnaden fram till kl 19 på torsdag. Dusch och WC kommer finnas i en bod ute på gården. Så alltså ska man springa nerför fyra trappor för att kunna gå på toa och sen upp för fyra trappor igen. Fantastiskt. Lindriga störningar, MY ASS. 
 
Men nu är allt klart med CSN ifall så på tisdag får jag äntligen mina pengar! Och mina JB grejer borde komma på posten också. Skulle ta tre veckor, i fredags var det tre veckor sen det skickades från USA. Awesomeness. Längtar till 11 oktober, gaaaah de kommer bli galet. Dom kommer spela nya låtar på konserten, plus att deras nya singel troligen kommer släppas då :D Hoppas på Meet You In Paris :D Plus att The Vampire Diaries säsong 4 börjar då också! 11 oktober <3
 
I'll meet you in Paris
Somewhere as dreamland come to light
That smile you're wearing
Keeps me believing, keeps me alive
We'll be the kings and queens of our broken scene
I'll meet you in Paris
 
Preview av Meet You In Paris (från Married To Jonas). Dom sista sekunderna får man verkligen höra låten omj. 
 
Preview av en ny låt dom gav på en live chat för en månad sen, vet dock inte om det är Meet You In Paris eller en annan låt. Det låter som Meet You In Paris iaf :D

AWE.SOME.NESS.

Intressant att det blir mindre minne kvar på datorn när man rensar den. Har haft hur mycket som helst på den och den har aldrig klagat på dåligt minne. Nu när jag har bränt ut massa bilder på skivor och tagit bort dom från datorn så klagar den på dåligt minne när jag lägger in en enda bild? Min dator lever i tvärtomvärlden. Anyways, idag släpade jag med mig Danne och Rasmus på bio. Såg Resident Evil: Retribution, asbra. Förutom att jag nästan tappade popcornen ett x antal gånger när en zombie dök från ingenstans. 
 
Btw, our boys totally came through. Fansen har snackat asmycket på Jonas Brothers app om att vi vill att dom ska live streama deras "we're back"konsert den 11 okt i NY, eftersom den sålde slut på en gång och det finns hur många som helst i USA och resten av världen som verkligen vill se den. Vi vet om att Nick, Joe och Kevin emellanåt går in och läser vad vi pratar om på appen (tror dom gör det ganska ofta för dom verkade grymt exalterade över att kunna spionera på oss istället för tvärtom), så vi hoppades på att dom skulle se att vi ville ha en live stream. Och det verkar dom ha gjort! Häromdagen gick dom ut och berättade att konserten kommer att live streamas + att det kommer visas behind the scenes och en live A+Q med JB. Awesomeness på hög nivå. Klockan kommer vara 2 på natten här i Sverige, men jag kunde verkligen inte bry mig mindre om det. Så underbart att dom fixade det! Inte bara konserten, utan det kommer även filmas live backstage också. Joe, Nick och Kevin Jonas äger. Just sayin'. Ett perfekt exempel på när Jonas Brothers ger tillbaka till fansen som tack för allt fansen har gett dom. https://beta.vyrt.com/jonasbrothers
 
Kevin Jonas, Joe Jonas och Nick Jonas.
 
Haha älskar den här bilden som Joe tog, och sen hackade Kevins instagram och la upp den där. Nick vid datorn/keyboard och Kevin med gitarren.
 
.
 

Never slow down

Åh hittade en intervju med Nick om hans diabetes. Frustrerande när man bara vill krama om nån så mycket men man kan inte. Min fina, min inspiration. Trots diabetes, highs and lows, så fortsätter han med sitt liv (artistlivet, spela in tv, musikaler på Broadway) och fortsätter hjälpa dem med diabetes och inspirera alla människor. Han har aldrig låtit diabetes stoppa honom. Jag har inte diabetes, men jag har nåt annat. Att vara överrörlig är inte så fränt som det verkar. Värk varje dag, nånstans i kroppen, ibland hela kroppen. Alltid behöva tänka på att inte översträcka armbågar och knän när jag går, när jag dansar, så fort jag rör mig basically. Det är inte nåt jag brukar nämna och prata om. Jag har haft värk så länge så jag tänker knappt på det ibland, men vissa dagar är jobbigare än andra. That's where Nick comes in.
 
"Never slow down and follow your dreams." 
  
  

OJD (Obsessive Jonas Disorder)

Idag har jag spenderat ca 9 timmar framför datorn och kollat på Jonas Brothers grejer. Och ändå har jag inte hunnit med att se allt jag vill se än. I'm not kidding. Jag borde ha pluggat, men med huvudvärk och feber är min hjärnkapacitet inte särskilt stor. Det enda den funkade till idag var att sitta och dregla över Nick, Joe och Kevin. Haha såg Camp Rock 2 igår, varför har jag inte märkt förut att Frankie Jonas är med i den? Alltså deras lillebror. Jag är sämst.
 
Freak out, because the boys are back.  #JB2012
 
Nicks assnygga räddning under en kickballmatch med fans. Den är så grym alltså. Joe står och snackar med nån och är inte uppmärksam, så Nick får flyga in och rädda dagen. Bokstavligt talat.  Vid 0:18.
 
Nick på trummor och sång under Can't Have You. En av mina absoluta favoritlåtar.

JONAS L.A.

Hade ett maraton av JONAS LA igår. Såg hela säsongen. Awesomeness. Nick och Macy, så söta. Nu funderar jag på att börja om och se först hela JONAS igen och sen JONAS LA igen. Är lite små besatt haha. Men det finns ingen gräns på hur många gånger per dag man kan höra Nicks röst. Eller se honom. Eller sitta och dregla över honom. Nooo limits. He's my safe zone.
 
JONAS LA igår.
 
Awesome musik i serien också! 
 

Happy Birthday Nick Jonas

Nick fyller 20 år idag. Har följt honom och hans bröder sen Nick var typ 14 år. Nu helt plötsligt har han gått och blivit vuxen. Wtf hände? Känns lite som om man har sett sitt barn växa upp hahah. Joe och Kevin har alltid känts vuxna på nåt sätt, men Nick har typ alltid varit "our little baby" ;P
 
Awesome version av Turn Right. Kevin på piano. Från 1:50, epic. 2:29 när Nick och Joe sjunger tillsammans = gåshud. 
 
Idag är det för övrigt Nick och Elvis fyra år tillsammans. Söt husse, söt hund. Me want.

All Nick Jonas

Omj jag hittade en video på Jonas Brothers från 2007. När Nick var 14 år och inte ens kommit in i puberteten än. Oh. My Gosh. Alltså.
 
Nick i randig tröja. Hans röst innan målbrottet. Btw så jäkla nice att se Joe på elgitarren.
 
Jonas Brothers - Please Be Mine, 3 år senare. Från en Nick Jonas & The Administration konsert. Nick bad Joe och Kevin att komma upp på scenen, hence the fans going crazy.
 
Hängde inte ritkigt med där när Nick blev vuxen. Men holy crap. Från videon längst upp från 2007, 14 år,  till den här videon 2010, 17 år. Nick Jonas & The Administration - Stay. Jag dör varje gång från 3:47. Grejerna han gör med sin röst...Haha, alltså det är så snuskigt löjligt jävla bra, rent ut sagt. TALANG.  
 
Och sen kunna omvandla sin röst till det här. 2012.
 
Nick Jonas, 2012. Han fyller 20 år imorgon. Wtf hände? Btw, jag saknar hans lockar.
Haha jag växlar mellan svenska och engelska hela tiden. Men ibland beskriver engelska nånting så mycket bättre än svenska. Och ibland har jag bara svårt att hitta dom svenska orden haha.

My birthday

Kl är 00:10 och därmed är min födelsedag över. Den har varit grym. Fick lite saker till hemmet, en ny tvättbag, väggklocka, kudde med amerikanska flaggan, sängkläder med amerikanska flaggan, en Converseväska, godis, blommor och tröja och så har jag ju sen förut fått en lampa och höstjacka :D Dansen gick helt awesome idag också. Haha började inte som de var tänkt dock. Ingen personal på dansstudion och Kattis hade lånat ut sina hemnycklar så hon hade inte heller nå nycklar in till dansstudion. Vi fick ringa runt lite och till slut fick Kattis tag på Bosse som kunde komma med nycklar :P Men tiden gick ju så nivå 4 fick börja uppvärmningen utanför dansstudion. Folk stannade och kollade och byggnadsarbetare slutade jobba och satte sig och kollade haha. Kändes lite som ett friskis och svettis pass :P Bosse kom ganska snabbt iaf så så mkt av lektionen försvann inte. Var ganska nice att dansa ute i solen också ;D På avancerade fick jag flera grattiskramar av missarna och Kattis, och lektionen gick asbra. Så grym koreografi, oh ja. Och svår, but I love it.
 
Har pluggat lite sen jag kom hem och svarat på lite frågor som ska skickas in imorgon. Har två av sju frågor kvar men måste läsa lite i sista kapitlet för dom frågorna. Usch gillar faktiskt inte att behöva stressa och snabbläsa igenom kapitlen. Det här är ju nåt jag verkligen är intresserad av och vill kunna, när man får 4 kapitel att läsa och svara på frågor till på fredag så hinner man inte läsa så noga som jag vill :/ Men men, nu måste jag stretcha och sova. Imorgon kommer pappa, farmor och farfar och firar mig lite eftersom jag hade 3h dans idag.
 
"And I know, we get a little crazy
And I know, we get a little wild
And I know, we're never gonna fake it
We are wild, we are free, we are more than you think
So call us freaks, but that's just the way we roll."
 

Nick Jonas brilliance

Oh my gosh. Den här mannen är helt galet brilliant. Seriously. Vad han gör med sin röst under Stay...Det är ren, äkta talang. Det får en att undra lite hur typ Justin Bieber och One Direction har lyckats. Utseende, probably. Nick, visst, han är söt som fan, men hans röst är helt fucking galet "Holy Jesus" fantastisk. Dessutom skriver han alltid sina egna låtar och kan spela varenda låt själv, och han skriver så gaaaalet bra. Hatar artister som tar andras låtar och inte ens kan spela dom, känns som om dom glider fram på ett bananskal på andras talang. Blä.
 
Stay live. Jag får typ ångest, så bra är det. Dog ungefär 5ggr under låten, runt 4:00 sådär tror jag att jag slutade andas ett tag. Som sagt, vad han gör med sin röst under den här låten utan att det låter falskt en enda millisekund...Holy hell, så GALET bra. 
 
Who I Am - Nick Jonas & The Administration med inhopp av Joe Jonas och Kevin Jonas. Så härligt att se Jonas Brothers tillsammans igen på en scen :) Btw, Nicks gitarrsolo från 2:58 <3
 
London (Foolishly) - Nick Jonas. Från en livechat, den har inte blivit inspelad. Vilket jag hoppas att den blir, för den är awesome. Älskar texten! Ännu en grym fin låt skriven av Nick.

9/11

11 år idag. Tiden går snabbt.
 
 

We'll be the kings and queens of our broken scene

Sommarkursen är äntligen avslutad :) Fick B på slutuppsatsen så är skapligt nöjd. Nu blir de att koncentrera sig på zoologi framöver :) Idag fyllde farmor år så vi var dit en sväng och grattade henne! På torsdag fyller jag år och för första gången har jag inte en susning om vad jag önskar mig. Men men, just nu väntar jag på att maten ska bli klar och sen ska jag kolla på JONAS!
 
Fyra fina myslåtar med JB. Först A Little Bit Longer som Nick skrev om sin diabetes <3 Ett liveframträdande, för att det ger en rysningar. 
 
Black Keys. En av mina favoritlåtar som Nick skrev på 20 min.
 
Critical. Från JONAS LA.
 
Please Be Mine. Nicks röst innan han kom in i målbrottet :D

Street

Veckans träning kan sammanfattas med ett ord idag: träningsvärk. Haha jag kan inte gå normalt. Men samtidigt är de typ asskönt, då vet man att man har jobbat och att träningen verkligen tar! Dock önskar jag nu att jag hade en sånt där awesome handstående så jag kunde gå på händer nerför trapporna. Streeten igår var iaf awesome. Skitsnygga koreografier i nivå 4 och avancerade och lite svårare än förra terminen. Det gillar jag, jag vill ha svårt så att man får slita som fan på klasserna och träna hemma också. Nu ska jag se på Rookie Blue och plugga lite innan jag ska hem till mamma!
 
 

Todayyy

Första gymnastikträningen idag :) Man kände ju att det var ett tag sen :P Men det gick ganska bra tycker jag :) Så kul! Imorgon måste jag upp och plugga lite. Ska skriva geologiuppsatsen och läsa lite biologi innan dansen. Jag hoppas att jag får andra biologiboken imorgon så jag kan börja läsa den också. Väntar även på ett par Nick Jonas-mjukisbyxor och hans ID-bricka :) Lite annorlunda text på den än vad som egentligen står på Nicks ID-bricka. På hans står det "Nicholas Jonas Diabetes" men den texten är det ju dumt att springa runt med om man inte har diabetes. Pengarna för brickan går till Nicks diabetesfond :) Men nu ska jag sluta skriva innan jag får ett psykbryt på mobilen som lever sitt eget liv. 
 
Nick och hans galet söta hund Elvis!

La Baby

Andra inlägget inom en timme haha men jag måste lägga upp den här videon. LA Baby live @ Walmart Soundcheck. Jävlar (rent ut sagt) vad bra den låter här. Nicks och Kevins gitarrer låter awesome. LA Baby är asbra vanligtvis, men i den här videon är den typ epic. Och min framtida man i brun läderjacka, vit t-shirt, mörka jeans och svarta Converse.
  

Deadly Combination

Modernt började idag. Ny lärare, helt ny stil. Men det var awesome. Var med på jazzen ett tag men började känna av en gammal sträckning i höften och satt ner resten av klassen. Tror inte jag ska gå jazz heller om jag ska börja med gymnastik, även fast koreografin på jazzen var grym. Har varken pengar eller tid riktigt. Fick bli lite förbannad idag också, fint. Uppenbarligen går det runt massa rykten om avancerade gruppen, typ att vi tror att vi är så mycket bättre än alla andra. Man kan ju undra vart folk har fått det ifrån, med tanke på att vi inte tycker att vi är bättre än alla andra och varken har gjort eller sagt nåt om att vi tycker att vi är bättre. Spännande. Men nu ska jag äta, försöka stretcha lite utan att stretcha höften och se på JONAS LA.
 
Deadly Combination på vårt uppträdande i somras :)



Saknade missen Ida :( Som har flyttat till Sthlm och garanterat äger på Balettakademien.

Klaaagaaaa

Gaaah. Är det nån mer än jag som känner att man bor på fel sida jorden? Som att om man inte bor i USA så missar man så sjukt mycket? Att man går miste om så jävla mycket? I do. All day, every day. När jag var i San Diego. Det var typ det bästa nånsin. Då kände jag att nu jävlar är jag med i leken. Jag kände alla möjligheter som fanns där. Btw, en skitsnygg amerikan i min ålder stötte på mig på bussen innan jag ens hade varit i USA i 24 timmar. Skulle aldrig hända i Sverige. Just sayin'. Men nej, här i Sverige känns det som om man är s jäkla fast på nåt sätt. Finns få möjligheter till nåt. Man lägger ner år på att utbilda sig till nåt som det inte finns jobb i. Samtidigt får man inget bra jobb utan utbildning. Sverige är så sjukt inrutat och har ärligt talat kört upp huvudet i sin egen röv. Allt känns lite smått hopplöst just nu. Jag vill inte vara med längre. Don't wanna be here anymore. Tycker inte att nåt är roligt längre och allt känns bara väldigt blaha. Måste försöka hitta nån lösning.
 
Anyways så fick jag svar att jag klarade sista tentan i sommarkursen idag. Nu måste jag skriva en jävla uppsats. På en sida visserligen, men sjukt krånglig. Vill ha mina grejer jag har beställt också, väntar på tre paket. Men nu ska jsg fortsätta muttra för mig själv att Sverige suger och jag vill till USA. Goodnight and goodbye.
 
Min styrka och inspiration just nu. If he can do it, I can do it. A littl bit longer, and I'll be fine.

FU & FML

Gah mkt som inte går min väg just nu. FU och FML. Men om man ska vara positiv så fick jag alla rätt på nästsista tentan på sommarkursen, gjorde sista tentan idag och nu väntar jag bara på svar som jag hoppas kommer så fort som möjligt. Det måste rapporteras in till CSN om jag ska få mina pengar, för uppenbarligen måste dom ha in fler poäng från sommarkursen också. Fuck you.
Irriterad som fan på högskolan dalarna, tack gode GUD att jag slipper dom nu. De roliga är att deras slogan är "Du försvinner inte i mängden" men det är precis vad man gör. Dom har NOLL koll.
 
Men men, till nåt roligare. Nick J har talang inom allt, inkl. basket och golf. 
 
 
 
Whoa, hello? Vad hände med Nicks röst? Han sjöng den här låten i tv-serien Smash som han var med i i två avsnitt. Trodde ärligt talat inte att det var Nick som sjöng först, hans röst låter såååå annorlunda i den här låten. Var tvungen att googla det och ja, det är Nick som sjunger. Holy. Hell. Sweet. Jesus. Igen, pure talent. Och ärligt talat gillar jag den här versionen bättre än Michael Bublés. Men gaaah han låter som Michael Buble. Fan nästan läskigt. Jag vet att det är han som sjunger, jag hör det på orden someday och work i refrängen, men mina öron får det inte att gå ihop med den delen av hjärnan. Seriöst, det är fan creepy. Jag börjar snart gråta.
 
Här är en JB låt med bara Nick som sjunger. Förstår ni vad jag menar med annan röst?

Nick Jonas & The Administration

Nick Jonas and the Administrations cover av Jonas Brothers Tonight. Så fin och skön cover, helt annorlunda är originalet med JB. Diggar även deras cover av JB's Inseparable.
 
Nick Jonas and the Administration - Tonight
 
 
Jonas Brothers  - Tonight 

Good days

Good days, yep. Kollade lite nyss på en Jonas Brothers chat, härliga killar. Älskar verkligen att dom ger så sjukt mkt tillbaka till sina fans och verkligen är väl medvetna om att dom inte skulle vara där dom är idag utan fansen och verkligen vill ge tillbaka till fansen så fort dom får chansen. T.ex. när dom hade en ledig dag under en turne och diskuterade vad dom skulle göra på kvällen så föreslog Nick en gratiskonsert i NY där dom var just då. Så dom körde en gratiskonsert den kvällen, dom fick iden kl 9 på morgonen, vid kl 13 gick dom ut med det och nån timme senare köade 4000 fans utanför arenan som för övrigt blev fullsatt. Awesome guys, hur många artister skulle göra det? Dom gjorde det helt gratis, drog inte in några pengar alls på det, utan gjorde det för fansens skull. Taking notes, Bieber? ;)
 
4:43.
 
 
 För övrigt kollade jag lite på Shamu cam och det visade sig att några till i en SeaWorldgrupp på fb också satt och tittade. Jag missade det för att jag tittade på JB chatten samtidigt men uppenbarligen hade Kalia försökt ge sig på Shouka. Kalia är väldigt dominant och bortskämd och något av en skitunge, alltså ganska dålig attityd och kaxig :P Späckhuggare brukar ju skrapa varandra med tänderna och så, sk raking, för att visa sin dominans och visa den andre späckhuggaren dess plats, men det brukar oftast ske bara när nån med högre rank tycker att nån med längre rank är lite "out of line". Kalia gör dock oftast detta för skojs skull. Hon är minst i både storlek och ålder på SeaWorld San Diego men ger sig på Ulises som är den störste späckhuggaren där och är ungefär 3-4ggr större än Kalia. Ulises är väldigt mild och ger inte tillbaka, trots att han själv egentligen är ganska dominant. Kalias mamma Kasatka är ledaren för gruppen men ändå låtit Kalia komma undan med såna saker, just för att Kalia är hennes dotter. Kasatka gjorde samma sak med sonen Nakai men han utnyttjar det inte på samma sätt som Kalia gör. Kalia har även gett sig på Ikaika ganska mkt och gett honom skapligt fula skrapsår och han har inte heller gett tillbaka, så hon fortsätter. Jag tror det kan ha nåt att göra med att honorna alltid har högre rang än hanarna, så t.ex. Nakai har längre rang än Corky, Orkid, Kalia och Shouka trots att han är son till ledaren för gruppen. Så Kalia kommer undan med allt och glider runt lite på ett bananskal kan man säga :P

Men idag när hon försökte ge sig på Shouka så tog det stopp. Shouka vände på steken och gav sig på Kalia tillsammans med Corky. Dom knuffade Kalia lite och skrapade henne, så Shouka visade direkt att Kalia inte kan köra runt med henne. Shouka är också ganska dominant så Kalia har nog mött sin överman tror jag ;P Det kan nog vara väldigt bra för Kalia, hon är väldigt snäll och härlig egentligen, men dålig attityd helt enkelt. Förhoppningsvis kan hon lära sig ett och annat från Shouka och kanske se att hon inte kan ge sig på alla och kanske blir lite mer ödmjuk.Kan nog bli en väldigt bra lärdom för Kalia, hon behöver det :)
 
Kalia
Ulises (skaplig storleksskillnad på honom och Kalia)
 

RSS 2.0