You scared. The. Crap. Out of me.

Nästan klar med inlämningsuppgift som ska in imorgon, blir att göra  den imorgon innan jag ska iväg till dansstudion och jobba. Klarade iaf första deltentan i anatomin om växter yay :) nu har jag djuranatomin och det är asmycket att läsa och jag har inte ens börjat på dom 3 kapitlen som ska göras den här veckan. Plus att jag har tre kapitel i genetiken att göra. Det går bra nu, nej.
 
Haha Joe.
http://joegifs.tumblr.com/post/30966257417
 
"You scared. The. Crap. Out of me." Hahaha :D Men, delade Kevin och Joe säng? Kan jag få vara med nästa gång?
http://joegifs.tumblr.com/post/17527345272
 
Joe doesn't know where he is.
http://joegifs.tumblr.com/post/12582958160/joe-doesnt-know-where-he-is
 
Haha här är videon till "You scared. The. Crap. Out of me." Kevin säger också att han kan styra lampor och sånt med mobilen, så när Dani är hemma själv brukar han slå av och på lampor för henne och sätta på musik. Jag skulle sparka honom på ballarna om han gjorde så mot mig.
 
Btw jag såg att nån ville ha låtlistan för Vina Del Mar. Den kommer imorgon :) Nu börjar snart konserten i Santiago, Chile och jag ska uppdatera Dina med bilder. See ya.

They don't know about the things we do

This. Forever this. Den här videon...AMEN. Och det gäller även Jonas fansen. Fått prata med så många fina människor på senaste tiden :) Dom är så grymma. Så roliga, härliga och får en att asgarva dagligen. Jonas fans rocks. Har ni twitter, tweeta den här videon till Jonasfamiljen så att dom får se den! @nickjonas @joejonas @kevinjonas @PapaJonas @DeniseJonas @FrankieJonas @daniellejonas
 
´
 
Joe, Kevin och Nick's kompis Jesse tweetade mig igår. Bara så där. Jag dillade om att Nick var ren magi. Och hans kompis tweetade mig. Ursäkta medans jag skriker. Jag hyperventilerade i typ en timme efteråt. Andra gången inom 24h som jag kommer finnas med på Nick, Kevin och Joe's tidslinje på deras twittrar. Holy fuck. Och han typ retades för att jag inte har hört Pom Poms än och han har hört den typ 1000ggr. Fuck you, sir.
 
Jesse är han som går bredvid Nick i den här bilden. HAN TWEETADE MIG.
 

Humans pick their noses a lot

Nick tar priset i att göra dom mest random awkward grejerna ever. Först den där videon från studion, nu den här tweeten.
 
Alla tror att det är Joe som har kapat Nick's twitter haha. Skulle inte förvåna mig, han har utsatt Kevin för det (läs uppifrån och ner).
 
Dock tror jag att det var Nick som tweetade. Han har uppenbarligen en tendens att sitta och stirra på folk så jag tror nog att Nick skulle märka att folk ofta petar i näsan haha. Han är så awkward alltså, gud vad jag tycker om den människan. Nu ska jag kolla på konserten som jag inte har hunnit kolla på än. Diggar att introt är Harlem Shake. Men här är iaf några fler bilder från igår som jag lovade :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Presskonferens tidigare på dagen. Nick fick frågan om han letade efter en flickvän i Mexico (pga av en tidigare intervju) och han sa att han var öppen för förslag. Dock sa han det med ett leende, but Nicholas, I'm coming for you. Den enda Jonas Brother som är singel just nu. Happy hunger games.
 
 

We'll be the kings and queens

Så jag satt uppe hela natten. Måste vända tillbaka på dygnet igen, och det finns inget bättre sätt att göra det än att sitta uppe och kolla på en Jonas Brothers-konsert från Chile. Tidskillnaden till Chile är bara 4h, men dom spelade sent på en festival. Mina fina, hur många artister skulle ställa upp på att börja spela kl 1.30 mitt i natten och hålla på tills kl 3? Dom var dessutom grymma. Riktigt jävla bra alltså. Helt enormt bra. Instrumenten lät så jävla bra, deras röster likaså. Dom spelade på Vina Del Mar festivalen inför 80 000 pers, kan säga att hela publiken var igång under Jonas så 99% var nog Jonas fans. Medan dom andra artisterna spelade hörde man publiken skrika "Jonas Jonas Jonas" hela tiden. Who had no fans anymore? Yeah, eat it. Under kvällen får publiken dessutom dela ut priser till bästa artist, Jonas Brothers vann 4st och dessutom det mest viktiga priset. Dom slog rekord, ingen artist har någonsin fått så många priser på festivalen. That's my boys. Och dom blev så glada när dom fick priserna. Kevin stod bara och gapade, Joe sprang runt på scenen av lycka och Nick...Nick var Nick. Han brukar inte visa så mycket känslor så där. Inte som Kevin och Joe. Men han stod och log som fan. Dom var så lyckliga under hela konserten, jag tror jag aldrig har sett Nick le så mycket. Helt underbart att se <3 Dom var snuskigt bra alltså. Dom fick Bieber och 1D att se ut som amatörer. Till och med Beliebers och Directioners dampade över Jonas Brothers igår för att dom var så bra. Nu har jag sovit 4h och har en grym huvudvärk, men så jävla värt det. Bästa konserten jag sett. Bow down to the kings.
 
Här finns hela konserten att kolla på!
 
Don't You Worry Child från igår. Kolla Nick's leende i slutet. Yep, där tweetade jag nåt i stil med "fuck you Nicholas".
 
Mina fina från igår <3
 
Nick's tweet direkt efter konserten.
 
Btw så tweetade Marcus mig igår :D Marcus är med i deras band och han turnerade även med Nick under Administration-turnen. Jag ramlade nästan ur sängen haha. Han satt i samma rum som mina änglar när han skrev till mig. Herregud. Han dillade om nån basketmatch (tror Bulls är basket iaf) och skrev "Why. Are. The. Bulls. Losing." så jag skrev "What. Time. Are. You. Going. On. Stage." Flera frågade men han valde att svara på mig, misstänker att det var för att jag skrev så som jag gjorde haha. Och han citerade min tweet, vilket innebär att den kommer ligga uppe som en av hans tweets, vilket innebär att Joe, Nick och Kevin som följer honom på Twitter kommer att se min tweet. Hold on while I die.
 
Twitter rules. Det är seriöst så mycket roligare än Facebook. Haha så här såg min Twitter ut igår när introt drog igång. Detta är det läsliga. Dom andra inläggen var mest: "ASDHJFSDRFOEDF JONAS JONAS DJSAADKMSA".
 
Ifall nån missade honom liksom. Och så Frankie mitt i allt som lägger upp nån random video på Cinemagram haha, medans vi hyperventilerar över hans bröder.
 
Så nu har ni en update från Vina Del Mar och Twitter. Kan lägga upp fler bilder senare, inlägget blir så långt annars. Eller det är redan långt haha. Nu måste jag...plugga tänkte jag säga, not gonna happen. Jag ska kolla på konserten igen. See ya, wouldn't wanna be ya. Cause my life rocks.
 
 
 
 

But you make me wanna act like a girl

Härlig dag. Först dans imorse, som jag inte kunde vara med på för att knäet forfarande är svullet, sen hängde jag med några i gruppen på Kupolen ett tag och vi träffade Ida :D Lite random. Men kul eftersom man inte sett henne sen i somras. Saknad misse <3 Blir kanske att åka till Sthlm i helgen. Beror på om jag har pengar. Och egentligen har jag plugg jag borde lägga ner tid på. Men jag vill åka fan. Försökte göra inlämningsuppgift i genetiken, gick mindre bra. Matte blandat med rappakalja...Fattar inte hur jag ska räkna ut två uppgifter, tycker att man behöver fler siffror men. Nu ska jag lägga mig i sängen med datorn, ska kolla på en festival i Vina Del Mar tills jag somnar.
 
Mina pojkar <3
 
Nick la nyss upp den här bilden på Instagram.

It's just another language

Boken vi läser nu i genetiken är så jädra jobbig. Molecular ecology. Knappt så jag förstår titeln. Dom använder ett lite finare språk med krångliga meningsuppbyggningar och krångliga engelska ord. Jag har normalt ingen problem med engelska alls men nu lär jag koncentrera mig som fn för att förstå vad jag läser och vissa stycken lär man läsa två ggr innan man fattar. Man blir grymt trött i huvudet på en gång och dessutom sjukt mkt text så det tar lång tid att ta sig igenom ett kapitel. Jag har tre kapitel i den boken att ta mig igenom + 5 kapitel i Life den här veckan. Kan ju säga redan nu: not gonna happen.
 
Tänk om boken kunde ha samma språk som fangirls. Ja tack.
 Översättning? I freakin can't breathe Louis and Zayn oh my gosh his shirt his jacket asdfghjkl I can't cope goodbye now I'm done.
 
Btw, jag är @Patricia_89. Hon heter också Patricia haha.
 
Den här är inte så svår att förstå dock. "Unless it's actual sex with nick jonas as he sings stay" Jag försökte hitta en bild på när Tiimon tappar hakan men har ni sett Lejonkungen så vet ni nog hur det ser ut. För det var så jag reagerade när hon skrev det. Herrejävlar...
 
Jag menar....JA TACK.
 
 
 
 
 
 

Heart Attack

Alltså ibland kan man ju fundera på om detta land jävlas med en. Demi Lovato släppte sin nya låt Heart Attack idag. Skulle köpa den på iTunes för att stötta henne eftersom hon är Nicks bästa kompis och så, och den finns inte på Spotify än. Men låten finns bara på amerikanska iTunes, så jag skulle köpa den där. Det gick inte för att jag måste köpa den i svenska iTunes, där låten inte finns. WTF. Så nu laddade jag ner den istället. Där fick man för att man försökte vara laglig. Typ, in your face. Jag rekommenderar er iaf att lyssna på den, jag tycker den är riktigt bra! :)
 
 
Det här är så sött. Jag vet inte vilken video det är ifrån men baserat på Nick's kläder så är det konserten i Monterrey, troligen under Burnin Up, så det är bara en gif. En tjej springer upp på scen mot Nick och Joe tar tag i henne och räddar Nick hihi. http://25.media.tumblr.com/ff437bb5544b962f1b9d7414fdf3a9ba/tumblr_mirls0AiaR1r0fxx1o3_250.gif
 
Killarna spelade football innan konserten igår :) Kevin, Nick och Joe's ben framför Nick haha. Och kolla in Nick's rumpa, alltså jag satt och zoomade in den på mobilen igår.
 
Nick & Garbo
 
 
Nån tweetade den här bilden med texten: "They found a Play Boy magazine." haha.
 
Lawless och Joe.
 
Bild från konserten.
 
 

Joke's on you

Ikväll har killarna en konsert i Venezuela :) Venezuela ligger en halvtimme före amerikanska östkusten vilket innebär att tidsskillnaden blir 5,5h. Konserten börjar alltså kl 00:30 svensk tid. Ganska skönt med tanke på att när dom var i Mexico började konserten kl4 svensk tid. Och ja, jag måste vara vaken och se vilka låtar dom spelar, okej? Hela konserten eller tills jag får tag på låtlistan. Dom kan ju spela nya låtar. Och dessutom uppdaterar vi Dina och resten av Deleasas om Mikey som är förband åt Nick, Joe och Kev. Ikväll hade jag även tänkt skicka lite bilder på Kev till Dani :) När dom frågar oss om vi kan uppdatera dom så lär vi ju göra det liksom :) Men nu ska jag plugga fram tills konserten börjar :)
 
Nick, Kevin och resten av bandet spelade ett litet spratt på Joe haha. Kolla runt 1:35. Det börjar med Nick. Haha så freakin epic, och när Kevin springer vid 1:51 haha. Behöver jag förklara varför jag älskar dessa människor?
 
Jag kan lova att det där var payback för nånting alltså. Joe har nog dragit en del spratt på Nick, Kevin och bandet under alla år. Och i förrgår hade han råkat spilla ut sitt vatten på fans på första raden haha. Only Joe. Och hans tweet, again, only Joe.
 

I wanna take you to a place where love is something more than you imagine

Det är så sjukt underbart när träning ger resultat. När man ser fettet försvinna och musklerna börjar synas. Då blir man bara ännu mer pepp på träning. Vi körde en grym styrketräning med Kattis i torsdags. Först vanliga styrkan till en låt på 3-4min, sen ytterligare en låt där vi stod i plankan, sen gå upp i armhävningsposition och direkt ner i plankan igen lite då och då blandat med snabba situps och sen direkt upp i plankan igen. Därefter en massa upphopp och armhävningar. Det var hur kul som helst (det är nu ni tänker att jag är knäpp). Ni kanske inte ser resultat på bilderna, men det gör jag ;)
 
 
 
Nu ska jag iväg och handla mat och såna där nyttigheter, sen spendera dagen med min pojkvän och koreografera till hans låtar. Blir en modern korr till Sorry, jazzkorr till Make You Mine och streetkorr till Kleptomaniac eller Lighthouse. Ciao.
 
 

Fastlife

Eftersom jag la upp lite av Nick's soloskiva förut så tänkte jag göra Joe's nu :) Älskar Joe's soloskiva, han kör lite mer soft rnb. Riktigt sköna låtar som man kan göra både jazz och streetkoreografier till (dansskadad). Skivan heter Fastlife! Precis som Nick's skiva Who I Am så är Fastlife sjukt underskattad. Jag kommer lägga upp några av mina favoriter, men seriöst alla låtar är skitbra så checka in Joe Jonas - Fastlife. Om jag inte sa det förut så heter Nick's soloskiva Nick Jonas & The Administration - Who I Am.
 
 
 
 
 
Lite lugnare låt, och den heter "Sorry". Inte "I'm Sorry".
 
 
 
Joe sjunger även Just In Love just nu på turnen, här är den från Radio City med Nick och Kevin på instrument och background vocals, och självklart också med bandet; John, Marcus, Lawless, Ryan, Paris, Garbo och Meghan :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Now I'm just in love with you

Gaaaaah det finns asfina bilder från Joickev's konsert igår i Mexico City. Inga nya låtar igår, men uppenbarligen hade Nick sagt till en chilenskt tidning att dom ska spela tre nya låtar i Chile. Vet inte om han då menade Wedding Bells, Let's Go och First Time eller om han menade tre helt nya låtar. Han sa tidigare i en intervju att dom kommer spela helt nya låtar utöver WB, LG och FT under turnen i SA, så jag hoppas tre helt nya låtar, däribland Pom Poms och Meet You In Paris. Helt enkelt för att jag behöver melodin till "put your pom poms down, put your pom poms down for me" och "so you wanna see me put my pom poms down" och jag vill höra hela Meet You In Paris.
 
En bättre video av Don't You Worry Child! Och sen Just In Love efter den :) Nick på trummor *dreglar vattenfall*
 
Nick gäst på en Mary Poppins-föreställning i Mexico City i förrgår :)
 
Konsert igår, Mexico City
 
 
 
 
 
 
 
Man kan se Nick's mage :O Och kolla hans armmuskler, lord jesus have mercy.
 
 
 
 
 
 

That you're my hearts desire, all that I needed and more

Fler videos från konserten igår har dykt. Bland annat Stay och Don't You Worry Child. THANK YOU JESUS. Inte bästa kvaliten, dom mexikanska tjejerna kan skrika ganska bra....Men det duger för mig.
 
 
Nick's "that you're my hearts desire" vid 2:53. And my heart goes --------------
 
 
 
Jag kommer aldrig att sluta lägga upp den här videon. DETTA ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT BRA. Hans röst, jävlar vilket tonregister han har alltså. Och det har typ blivit ännu större sen hans röst blev lite mörkare/djupare. För han kan fortfarade gå upp i falsetten så som han gör här. Rösten, hans inlevelse, texten, själva låten. När han verkligen sjunger med alla sina känslor och hela sitt hjärta, så som han gör här, så golvar han mig totalt. DET HÄR ÄR SÅ JÄVLA BRA SÅ JAG VET INTE VART JAG SKA TA VÄGEN. Vid 3:47 och framåt, jag DÖR varje gång. Seriöst. Bow down to the king aka Nicholas Jerry Jonas. Jag skickade precis videon till Nick's pappa, för har han inte sett det här än så måste han göra det. Och vid 5:07, kan nån snälla springa fram och krama honom?
 

Don't you worry, don't you worry child

Ja, jag låg uppe hela natten och fick live tweets från konserten igår. Den började kl4 svensk tid, plus att vi uppdaterade Dina och resten av Deleasafamiljen om Mikey Deleasa som var förband igår. Dom satt hemma i New Jersey så vi skickade bilder på Mikey från fans på konserten och berättade vad fansen tyckte om Mikey's show. Jonas fans till utryckning. Konserten höll på till kl 6. NICK SJÖNG STAY. Och dom gjorde en cover på Don't You Worry Child - SHM. Alltså, jag dör. Dom sjöng Swedish House Mafia. Jag skyller på Jonas Brothers för mina framtida hjärtproblem. Jag bad ett fan igår att filma låtar, förhoppningsvis fick hon med Don't You Worry Child. Och Stay. Och Turn Right för Kevin sjöng en del av den.
 
Videos från igår. First Time.
 
SOS, That's Just The Way We Roll, Drive
 
Del av Let's Go
 
 
Låtlistan.
 
Haha min reaktion på när folk tweetade att dom sjöng SHM....
 
 

Rust and Bone

Wie tentan är skriven! Ska bara skriva in den på datorn så är jag klar. Men det får nog bli imorgon, nu sitter jag och kollar på Brit Awards, och dampar med Anna på Twitter. Fans hörde Nick sjunga Stay under repet för typ 20min sen, så han kommer kanske sjunga den ikväll på konserten. Hans röst under Stay och han är alltid så känslosam och gud. Och Married To Jonas säsong 2 börjar den 21 april! Detta kommer bli en bra vår.
 
Såg förresten en fransk film för 2 veckor sen som heter "Rust And Bone". Syrran tipsade mig om den då tjejen i filmen är tränare för späckhuggare på MarineLand Antibes. Så det var typ enda orsaken att jag kollade på filmen. Alla späckhuggare i MarineLand Antibes var med (Wikie, Inouk, Freya, Valentin) förutom lilla Moana. Hon hade en jättefin scen med Valentin.
 
Wikie framåtvolt med Inouk och Freya/Valentin i bakgrunden :)
 
Scenen med Valentin :)
 
Wikie och huvudrollsinnehavaren :)
 
Freya och huvudrollsinnehavaren.

The future's out of focus and you're blinded by the light

Jag måste verkligen plugga idag och typ skriva klart hemtentan som ska in på fredag kväll. Kommer inte att hinna annars, har dans typ hela eftermiddagen imorgon och dans på fredag också. Men frågorna är så dryga så jag orkar inte, plus att min koncentration verkligen inte finns idag. Så. dålig. timing.
 
Killarnas turne i Sydamerika startar idag i Monterrey, Mexico. Enligt Nick ska dom spela helt nya låtar, och då tycker man ju att dom borde spela Pom Poms. Det är en av orsakerna till varför min koncentration suger just nu haha. Tragiskt men sant. Allt jag hör i huvudet är "put your pom poms down, put your pom poms down for me" och "so you wanna see me put my pom poms down", och sen kommer jag på att jag inte kan melodin alls. Nu ska jag gå till ICA och köpa choklad och hoppas på att det hjälper min koncentration. Kommer troligen sluta med att jag ligger på golvet och kör situps istället.
 
 

So you wanna see me put my pom poms down

Min kropp ville inte dansa idag. Verkligen inte. Fick tvinga den igenom 3h dans och slog i golvet hela tiden så nu har jag blåmärken överallt, till och med på handleden. Hashtag LifeOfADancer.
 
Det ryktas om att detta är Pom Poms. Elvis diggar den iaf! Haha söt. Både Elvis och Nick.
http://twitter.yfrog.com/3wci3joiresdexvzncvqktgwz
 
My boys <3
 

Put your pom poms down, put your pom poms down for me

Idag blir det nog att skippa plugget trots att det är hemtenta och gör allt annat jag måste göra istället som jag inte har hunnit göra dom senaste två veckorna. Typ ta hand om lägenheten och skicka in mobilen på lagning och såna grejer. Har ändå 3h dans senare. Det får bli en heldag med plugg imorgon.
 
Fina Orkid <3 Tränaren skickar henne att hämta en fågel som hon fick tag på tidigare.
 
Killarnas turne börjar imorgon i Mexico, får hoppas att dom sjunger Pom Poms! Btw om nån har missat det så är pom poms såna där som cheerleaders viftar med. Haha men fattade man lite mer av Pom Poms när man läste detta...
 
Men som nån sa...Man vet aldrig.
 
 
 

Americana/Pom poms

Satt uppe och pluggade igår till typ ett eftersom det är tenta den här veckan. Sen skulle jag sova, men då vibrerade mobilen och jag såg att Kevin hade retweetat en av Lisas tweets och sen bröt helvetet ut tänkte jag nästan säga. Helt plötsligt dök det upp en massa bilder från killarnas inspelning av musikvideon och alla flippade. My twitter timeline was screaming. Så nu har vi bilder, en kort video och dessutom vet vi troligen titeln på Jonas Brothers nya singel. Jag har typ 30 bilder så jag tänker inte lägga upp alla.
 
Jonas Brothers - Americana
 
EDIT: Jag fick precis reda på att singeln heter Pom Poms. WTF ÄR DÅ AMERICANA OMG. POM POMS?! JESUS POM POMS. JAG VET INTE OM JAG SKA SKRATTA ELLER GRÅTA. POM POMS. JESUS. POM POMS.
 
EDIT 2: LÅTEN HETER POM POMS. AMERICANA HETTE SJÄLVA VIDEONINSPELNINGEN. POM POMS. "DOM NYA LÅTARNA ÄR MER MOGNA" SA DOM OCH SÅ HETER LÅTJÄVELN POM POMS. HAHAHA DESSA KILLAR ALLTSÅ. LÅTEN KOMMER VARA GRYM.
 
 
 
 
 
Tack för Nick's byxor. THANK YOU JESUS.
Haha han ser så gammal ut när han har såna där byxor och solglasögon på sig, och med det korta håret. Nick Jonas, 20 going on 50.
 
AMERICANA
 
KORT VIDEO
 
Nick tweetade detta imorse, för er som inte har Twitter :)
 
Twitter timeline screaming.
 
 
Aslångt inlägg, men mest bilder. Nu ska jag sätta igång med allt jag måste göra idag.
 

"How to Kill a Fanbase" by Kevin Jonas

Verkar som om musikvideon redan är färdiginspelad :D Killarna kom tillbaka till hotellet vid kl 2 på natten och var lagomt slitna men stannade ändå och tog kort med fans, awesome guys <3 När alla lagomt började lugna ner sig igår så tweetade Kevin "The beginning is now. Finally" och alla flippade igen haha (av den enkla anledningen att dom har sagt soon i flera månader och nu skrev han now). Det var då jag fick tweet limit på mitt konto och var tvungen att byta till mitt andra konto. Sjukt irriterande :P Vet inte så mycket mer om låten än, gaaah jag vill veta vilken singeln är. Ett fan som stod utanför sa att hon hörde låten och att den hade nåt med pom poms att göra men jag vet inte om jag tror henne. Anyways, vi lär väl kanske få höra den snart ;) SA tour 3 days.
 
 
Nick är så söt i den här live chatten, och han leker med en penna hela tiden.
 

If looks could kill

Sitter och läser alla updates på Twitter från fans som har varit med i musikvideon och hängt med Joe, Nick och Kevin hela dagen. Joe hade gått förbi dom med en filt som halsduk (only Joe haha), Nick hade spelat och sjungit några låtar för dom och han har uppenbarligen en tendens att sitta och stirra på folk (det får en att tänka på "if looks could kill" hade han stirrat på mig hade jag dött av en hjärtattack). Inte alls avis, neeej då. Dom hade dessutom fått betalt för att vara med. JAG HADE BETALAT FÖR DET. Meeen nej då här sitter man i Narnia på andra sida jorden och får läsa om alla andra som lever livet. FML. Fyfan. Så sjukt frustrerande. Jag vill tillbaka till USA nu alltså. Det är i USA allting händer. Mitt liv just nu känns bara allmänt tråkigt och segt. Eller ah, det är lite roligare tack vare JoBros och alla Jonas fans, jag får vara glad och asgarva varje dag tack vare dessa människor, så det är awesome. Ni anar inte vad ni missar ;) Yana, Elizabeth och alla andra Jonas fans gjorde hela min vecka igår.
 
Så här känner jag nu.
 
Update om musikvideon kommer senare ikväll, nu måste jag plugga. Kul att ni svenska Jonas fans diggar mina uppdateringar om killarna iaf! :D

We get a little crazy

Detta kan vara den mest underhållande lördagen på länge. Jonas fans flippar totalt just nu medan killarna håller på att spela in musikvideon. Folks teorier om videon och alla tumblr-animationer, riktigt kul alltså haha. Vi har lyckats hitta dom på en fotbollsplan i närheten av en lågstadieskola. Yep, tack Joe för din fotokarta på Instagram. Ett fan satte sig i bilen, åkte runt till några ställen som vi tipsade om och lyckades till slut hitta dom. We found the boys, mission accomplished.
 
 
Joe's bild på Nick och några till. JAG VILL HA NICK'S JACKA.
 
Några bilder på galenskapen haha ;)
 
 
 
 
Haha nån la upp den här bilden, klockrent.
 
 
 

We never claimed we were normal

Jonas Brothers spelar in sin musikvideo i New Orleans idag. Min Twitter är helt galen just nu. Att Nick tweetade "Big day tomorrow" igår bekräftade ju att dom faktiskt ska spela in en musikvideo idag. Han skrev ju inte nåt om musikvideon men 1+1=2.
 
 
Texten och bilden sammanfattar Jonas fans och hela Twitter just nu.

Dance until tomorrow

Jonas Brothers har landat i New Orleans för att filma musikvideon imorgon. OH. MY. GOD. Just nu, samtidigt som jag skriver det här inlägget, så är Nick och Joe närmare bestämt på Bourbon House i New Orleans. Fan vet vart Kevin håller hus. Jag frågade honom men han lär ju inte svara haha. Men till ära av att dom filmar musikvideon imorgon (och folk kommer få höra vilken singeln är omfg) så lägger jag upp Dance Until Tomorrow! Den skrevs till Lines, Vines And Trying Times (2009) men blev inte med på skivan och läckte ut på internet för ungefär ett år sedan.
 
 
Haha. Definitivt.
 
 

Hot stuff

Joe och Nick i LA igår. GUD VARFÖR ÄR JAG INTE I LA JUST NU?
 
 
 
 
 
 
 

Cause you make me feel like I've been locked out of heaven

Dansen idag gick asbra. 3h street och 1,5h balett. Och när jag kom hem fick jag se att Kasatka fått sin kalv, awesomeness! Detta var Kasatkas fjärde kalv, sen tidigare har hon Takara (1991), Nakai (2001) och Kalia (2004). Kalia var också med Kasatka i poolen :)
 
 
Två av mina favoritlåtar just nu: Locked Out Of Heaven - Bruno Mars och The A Team - Ed Sheeran.
 

The body is a dancers voice

Plugget rullar faktiskt på ganska bra nu, tro det eller ej. Har redan hunnit skriva inlämningsuppgiften för den här veckan i anatomin, ska bara skriva in den på datorn imorgon och skicka in den. Håller på med instuderingsfrågorna nu, men ska snart gå och lägga mig så jag kan ta mig upp lite tidigare imorgon och hinna med allt jag ska göra innan dansen.
 
Moderna.
 
Jazzen

Hello beautiful, how's it going?

My boys. Bug love (Love Bug).
 
Jag måste erkänna att jag saknar Nicks gamla röst som fan. Låtarna: Fireflies - Owl City, Use Somebody - Kings Of Leon, Catch Me - Demi Lovato, You Belong With Me - Taylor Swift, What Did I Do To Your Heart - Jonas Brothers, Hello Beautiful - Jonas Brothers.
 
Joe och Nick i LA igår. Haha skylten bakom Joe.
 
 

Don't book a judge by its cover

Dansen idag gick asbra. Dock blev jag irriterad på mina knän som gör att jag har så dålig balans. Ska börja linda mina knän till moderna och jazzen så balansen kanske blir bättre, för faaan vad irriterande det är när man känner hur knäna typ vickar åt sidorna och man kan inte styra det.
 
Dock är man på bättre humör nu efter att ha kollat klart på senaste live chatten med killarna. För trött i huvudet för att plugga så det blev Youtube istället.
 
Så rolig livechatt alltså. Den hackar lite här och där för att VyRT kraschade lite smått då och då. Vi fick både VyRT och Tumblr att krascha under den här chatten. Ooops.
 
"Actually, can you switch sides? I like that one better."
 
John T: "I think I just said that I wanted to eat a donkey." Och Riley är så SÖT omg. Riley är hunden förresten, som dom kallar Pete haha. Det är Kevins och Danis hund.
 

JB musikvideo, Kev & Mikey

Jonas Brothers ska spela in en musikvideo nu på lördag i New Orleans :D Dom själva har inte sagt eller bekräftat det men vi har lyckats snoka reda på det och pratat med folk som ska vara med i videon. Eftersom dom spelar in videon på lördag borde singeln släppas snart, yaaaay wiiieeee. Dom har inte sagt nåt release date än men om man känner Joe, Nick och Kevin rätt så kan dom lika gärna skriva på Twitter "singeln släpps om en timme". Jag vill veta vilken låt det blir ugh.
 
 
 
Satt och kollade på den här live chatten igår. Kevin och Mikey med Mikeys kompis Josh Peck. Hahah vad knäppa dom är. Dom har en asrolig konversation om Nicki Minaj (33:05)

That smile you're wearing, keeps me believing, keeps me alive

Plugg hela dagen idag, men det blir nog lite träning också :) Dock bara styrka för överkroppen, knäet är inte riktigt i form just nu :P Överansträngning eller nåt skit :/
 
Btw Jonas fans, om ni inte har hört eller sett Coffee Break, så kommer JB att spela helt nya låtar från skivan på turnen i Latin- och Sydamerika :D Helt nya låtar utöver Wedding Bells, Let's Go och First Time. WIEEEEEEEE. Omfg hoppas dom spelar Meet You In Paris.
 
 
 

That's just the way we roll

"We get a little crazy, we get a little loud, we're never gonna fake it, we are wild, we are free, we are more than you think, so call us freaks, but that's just the way Jonas fans roll."
 
 
 
 
 

I don't wanna see no more

Yes, idag hittade jag äntligen såna leggings jag ville ha. Eller det var snarare syrran som hittade dom. Amazeballs. Sen drog jag till dansstudion för klass med Therese och barnen och hängde lite med Sanna efter det. Härlig fredag. Nu sitter jag hemma hos mamma, pluggar och lyssnar på musik. Diggar Joes soloalbum som är lite mer åt RnB-hållet.
 
 

Can't stop my heart from calling you

Ugh, var irriterad på baletten idag. Irriterad på min egen kropp alltså. Insåg att mina höfter är för svaga så jag kunde inte hålla upp benet så högt. Haha blev skitirriterad alltså. I övrigt gick det bra. Tror jag. Streeten var inställd.
 
Btw går det rykte om att Jonas Brothers ska spela in en musikvideo i New Orleans nästa vecka. Gaaaah. Vet inte om det är sant, men nån hade skrivit till nån casting agency på facebook om att hon sökte folk till en Jonas Brothers musikvideo som ska spelas in i New Orleans, så förhoppningsvis stämmer det.
 
2006 typ.
 

Don't close the book on me

Ugh jag har så mycket att plugga så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag behöver en till av mig själv. Dessutom somnade jag inte förrän typ kl 6 imorse så mitt huvud är helt mosigt och jag kan inte tänka. Såg nyss också att vi har en inlämningsuppgift i en av kurserna som ska in på fredag. Jag som hade tänkt ta igen en massa på anatomikursen med instuderingsfrågor idag, nu lär jag ju göra inlämningsuppgiften istället. Suck. Kan vi pausa denna dag i några timmar?
 
Nu måste jag städa klart lägenheten och gå iväg och handla först. Stressssss.
 

Recept smoothie

Såg när dansen slutade att Nick hade spelat in en ny video på Ustream. Typ sprang hem och kollade på den. Första tanken: Nick har blivit mer random och knäpp än Joe. Sen hör man Joes röst på videon. Det är då man inser att Joe har hackat Nicks Ustream. HAHAHAHAHA. Förut brukade han hacka Kevins Instragram, och nu Nicks Ustream.

Video streaming by Ustream
 
Anyways, här är receptet på en av de smoothies jag brukar göra.
 
1 banan
2dl mango & hallon (jag brukar köpa ICAs frysta bär med mango&hallon-mix.)
2dl färskpressad apelsinjuice
 
 
 

The Jonas Brothers

Kollar på en live chat. Surprise haha. Frankie var med en stund och satt i Kevins knä. ADORABLE. Jag var tvungen att ta en screenshot på det. Btw, senare ikväll efter dansen tänkte jag lägga upp ett recept på en av mina smoothies jag brukar göra :)
 
The Jonas Brothers. All of them. Kevin, Frankie, Joe och Nick Jonas. Det syns verkligen att dom är bröder.
 
Är helt kär i den här låten. Honor Society (& Jonas Brothers) - Don't Close The Book On Me.
 

Nick Jonas: "I just recorded live on Ustream." "YOU DID WHAT??!"

OMFG. Fick en tweet från Nick. Eller snarare en notis om att han hade tweetat. Han sände live på Ustream och jag visste inte om det. Jag visste inte ens om att han hade ett konto där. Like, WTF? Det var bara en kort video på 1:44 och han gjorde inte direkt nåt. Fattar inte riktigt vad han ville med videon, antingen så testade han inför nåt eller så ville han bara retas. För att vi vet att nya skivan är i stort sett klar, Joe och Kevin är klar med sina delar så nu är det bara lite grejer kvar för Nick som producerar skivan. Och i videon är han i studion.
 
Mission accomplished. Jonas fans are freaking out. Detta är min Twitter just nu.
http://25.media.tumblr.com/49ffbb2710da0c6508d64ca5df681773/tumblr_mgy0miWqpa1rs9w69o1_400.gif
 
 
 
Nicks video. Han. Är. Så. Jädra. Snygg. Nu ska jag gå och gräva min egen grav. See ya.

Video streaming by Ustream
 

Touchdown

Satt uppe inatt/imorse och kollade på Superbowl, 49ers - Ravens. Sjukt bra match alltså. Man var ju ganska säker på att Ravens skulle vinna när dom ledde med 22 poäng i början av tredje kvarten och 49ers inte hade så mycket att komma med. Men det blev ett strömavbrott i arenan där i början av tredje kvarten alldeles efter halvtid, och när matchen återupptogs kom 49ers igen. Dom tog ikapp så pass mkt att dom bara låg 2p efter Ravens. Sjukt spännande i fjärde och sista kvarten. Men Ravens vann, woho! Annars hade jag haft några på min Twitter som varit mindre glada. Och Beyonce's halvtidsshow var AWESOME.
 
Joe satt hemma hos Nick och kollade.
 
Hahaha Paul's min när 49ers tog poäng.
 
Update from endzone av Vampire Diaries folk. Man kan nog säga att Nina Dobrev (Elena) lyckades fixa ganska bra platser åt dom.

Now call me the joker

Helgen snart över. Har hunnit tvätta och skrivit klart och lämnat in inlämningsuppgiften, nu ska jag iväg och handla till lite smoothies och sånt och sen ska jag fortsätta plugga och städa av lägenheten. Sån där typisk söndagsgöra. Blir nog ett styrkepass också.
 
Vår låt till avancerade.
 
Köpte förresten en ny jacka igår. En party-jacka, som nog blir perfekt under sommaren också. Aningen dyr för så lite tyg men den var så snygg och precis en sån jag ville ha så jag var tvungen att köpa den.
 
 

In your mind, you can see it, run and touch the lights

Gaaah jag vill ha Jonas Brothers nya singel och skiva NU alltså. Nick hade sagt att singeln var väldigt "exciting" så jag misstänker nästan att det är Let's Go såvida dom inte tar nån helt ny låt.
 
Let's Go börjar vid 4:10! Bra ljudkvalite eftersom VyRT har blockat mycket av skriken från publiken :)
 
Nick borde göra den här på turnen alltså.
 

#3YearsWhoIAm

3 år idag sen Who I Am släpptes. Jag älskar den här skivan. Inte riktigt min musikstil kanske, men texterna är verkligen asbra och dessutom är det ju Nick som sjunger, så hur kan man inte gilla låtarna? Nick spelade in skivan på 5 dagar.
 
 
 
 
 
Stay och London (Foolishly), två låtar som inte var med på skivan som skrevs efter skivan var klar. Videon på Stay har jag lagt upp typ 20ggr förut, och ja det finns en musikvideo på Stay, men han är så SJUKT bra i den här videon så man dör lite. Han är alltid sjukt bra, men här är det verkligen något extra.
 
London (Foolishly) och sen sjunger han några fler Administration-låtar som är definitivt värt att lyssna på, ink ännu en låt som inte var med på skivan; While The World Is Spinning.
 
Har verkligen tjatat öronen av Nick (eller snarare ögonen) på Twitter att han ska släppa Stay och London. Stay är redan inspelad sen 2010. Dom har ju ett eget skivbolag nu liksom. Just do it.
 
 

Three hearts, a million voices

Ugh, fokus till plugget tack? Började skriva på inlämningsuppgiften, skrev första frågan men andra frågan var så dryg så jag plockade upp mobilen och gick in på Twitter istället. Då hittade jag den här videon. BRB CRYING.
 
 
Nu ska jag ner till dansstudion för klass med Therese och barnen.

RSS 2.0