Sandy

Nä fyfan för orkanen Sandy. Medans ni andra har fortsätt med era liv har jag varit lagomt orolig för alla på amerikanska östkusten :P JB flög tillbaka till NY dagarna innan Sandy. Så under orkanen har Nick och Joe varit i New York och Kevin, hans fru Dani och hennes familj i New Jersey, plus att två tjejer jag har dansat med är i NY och NJ just nu, och plus alla tjejer på Jonas Brothers appen som bor i NY/NJ som man lärt känna. Dom rapporterade om träd och transformator som blåste nerför gatorna och var lagomt panikslagna :/ Men som tur var är alla okej :D Nicks lägenhetsbyggnad evakuerades så han och Joe höll till på ett hotell och Kevins och Danis hus i Denville, NJ ligger så pass högt upp att det inte blev översvämmat. Dom förlorade strömmen men har en generator och internet emellanåt så dom verkar klara sig fint. Thank you, God. RIP alla 64 som dog i Amerika.
 
Dani la upp en bild på Instagram. Dinas man, Kevin och Dina (Danis syster).
"Dinner without lights this is how we did it lol."

Ullared

Kom hem från Ullared vid halv tio igår kväll, awesome dag. Hittade allt jag ville hitta och lite mer. Några julklappar avklarade, påfyllning i min redan överfulla garderob (som jag verkligen borde hitta energi till att rensa) och lite saker till hemmet som jag nu inte behöver handla på ett tag ;D Sen fick jag erbjudande om utgång och jag var faktiskt lite sugen, men kände att de troligen inte var nån ide då jag antagligen skulle gått hem efter typ en halvtimme för att jag var så sjukt trött. Ögonen gick i kors och huvudvärken började komma.
 
Nu väntar jag på att Merlin ska bli klar sen ska jag iväg och handla massa mat. Nyttig och vettig mat, hell yeah. Ska nog köpa lite saker så jag kan göra egna sallader hemma. Sen tänkte jag köra en rejäl städning av lägenheten med allt som innebär, tur att man vred tillbaka klockan en timme inatt så man fick en extra timme haha.
Btw är jag lite orolig över alla sisters och vänner på amerikanska östkusten med superstormen som är på väg in just nu och jag hoppas verkligen att Deleasas har flytt Denville, New Jersey och är med the Jonases i LA just nu. My thoughts and prayers are with you <3
 

Niley

Dansen gick ganska bra idag, men känner att jag håller på att bli sjuk eller nåt. Har nåt skit i kroppen iaf för den vill då inte samarbeta. Hann iaf skriva halva inlämningsuppgiften när jag kom hem, har 6 frågor kvar så de borde jag hinna :) Men lär upp i vettig tid imorgon då så nu ska jag ta mig till sängen.
 
Bryr mig inte det minsta om Miley/Nick grejen och vem Wedding Bells handlar om, och att alla tror att Nick och Miley kommer bli ihop igen och ingen fattar att han skrev låten för att ventilera (vissa skriver bloggar, han skriver låtar) och allt vad Jonas-fans pratar om nu, men den här videon var faktiskt ganska söt och skickligt gjord. All text är inte rätt dock men :P

They said, all's fair in love and war

Haha vafan, ibland undrar man om högskolan vill att man ska börja gå på gatan eller nåt. Dom om några borde ju vara medvetna om hur fattig man är som student. Men neeej då, 1300 för biologiboken (nej jag köpte inte den, hittade en för 300kr men det var lösa papper så jag knöt ihop den med julklappssnöre) och nu 800kr inkl. frakt för en bok till botanikkursen. No freakin way att jag betalar 800 kr för en blombok. Så invecklade är inte blommor. Ska börja ställa mig in på att åka till Gotland 12-13 januari också för två dagar med lab. Börja spara lite pengar till det. Har egentligen ett till obligatorisk träff 24-25 nov men de har jag verkligen inte råd med nu så de får jag skippa och hoppas att de går att lösa på nåt annat sätt. Har åkt hela vägen till USA till en stad med apdålig kollektivtrafik, och att ta sig till Gotland kändes så jävligt mkt krångligare. Fuck you vad drygt. Man väljer ju distans av en orsak liksom. Men nej, nu till nåt positivt. Nyss skrivit klart inlämningsuppgiften om analys av publicering inom biologi och skickat in den. Den var skitdryg. Nu har jag en inlämningsuppgift med massa frågor att svara på till på fredag. Man kan ju knappast klaga på att man inte har nåt att göra iaf.
 
Diggar den här versionev av Havent Met You Yet som Nick gjorde i tv-serien SMASH. Tycker den är lite bättre än Michael Buble's version som blir lite seg men den här är det lite mer fart i och inte lika lång tror jag.

Come ooon

Kom hem från dansen för ett tag sen och har nyss varit och köpt mat för halva priset på Grillhouse. Fläskfilespett och pommes, kanske inte det nyttigaste haha men äsch. Orka bry sig. Kör jämt massa styrka hemma ändå. Nu ska jag slå på en serie och läsa lite. Måste läsa lite mer i zoologin innan jag kan svara på inlämningsfrågorna till på fredag. Imorgon måste jag skriva inlämningsuppgiften om publicering inom biologi.
 
Btw så ska jag tracka posten ett tag framöver. Beställde ju några grejer från USA som skulle ta 2-3 veckor att komma och nu har det gått snart 8 veckor. Skrev till sidan som jag beställde ifrån som sa att om jag inte fått paketet nästa vecka skulle dom skicka nytt, så det var ju nice iaf. Men uppenbarligen byter posten i Sverige kollinr när paketet kommer hit så därför kan jag inte spåra det heller. Så nu ska jag tjata på posten och få dom att kolla upp om det har kommit in i Sverige iaf.
 

San Diego

Det är inte lika irriterande att missa alla Jonas Brothers konserter nu när man har hela konserten på mp3. Försökte plugga lite och började skriva på den dryga inlämningsuppgiften, ska försöka skriva klart den imorgon och lämna in den. För övrigt saknar jag San Diego. Framför mina fina <3 I left my heart in San Diego.
 
Nakai
 
Corky & Orkid
 
Svårt att avgöra, men det är nog Corky!
 
Keet
 
Ulises
 
Corky nyfiken på ett par som stod och vinkade till henne.
 
Kalia
 
Ulises slideover
 
Keet
 
Orkid (back) & Ulises (front)
 
Jag och Amy (min rumskompis) vid en av poolerna!

So let's go

Ugh, min helg blev bra trots allt. Ramlade i betongtrappan hos mamma i fredags kväll vilket resulterade i ett svullet lår och svullen armbåge. Sen i lördags slog jag i huvudet i fönsterbrädan gjort av typ marmor så min panna är fortfarande svullen och gör asont. Men i lördags festade jag iaf med Emma och Linnea med utgång på Bolanche så det gjorde helgen mkt roligare iaf :)
 
Nu måste jag plugga, har så mkt att göra så jag vet inte vart jag ska börja. Kan man läsa typ tre saker samtidigt? Cause I kinda need that right now. Men måste börja på inlämningsuppgiften om publicering inom biologi som ska in på fredag, sen har jag en till inlämningsuppgift som ska in då. Samt som det är fest på fredag och på fredagnatt åker vi till Ullared. Allt händer på en och samma gång. Life is never boring. Men nu är jag för rastlös för att plugga plus att grannen stimmar så ska gå en sväng till Kupolen.
 
Jag vill höra studioversionen av Let's Go som dom visade lite av igår på MTJ. Gaah jag hatar att bo i Narnia.
 
Btw, krånglar blogg.se för nån annan också?
 

Sweet Nick

Gaah OMJ. Måste bara lägga upp det här. Joe och Nick i en "oh yeah" typ tävling. Joe börjar och Nick hänger på vid 0:13. Nicks röst alltså, holy mother of God #dör.
 
 
Hahaha Nicks min när han fångar t-shirten. Typ "What the hell?"

Fuck everything

Blä allt går åt skogen nu känner jag. Ramlade nerför betongtrappan hos mamma igår, slutade med ett jävligt svullet och blått lår och en ännu mer svullen armbåge så det ser ut som om jag har två armbågar just nu. Armbågen gör typ skitont så jag misstänker att jag fick en spricka. Orkar inte bry mig, har ändå inte pengar att gå till vårdcentralen. Högerknäet gör asont, har inte heller pengar att gå till sjukgymnasten. Vill ha en röntgen av mitt knä men vet inte hur jag ska gå tillväga för att få det så det har jag redan gett upp. Jag har så jävla mycket att plugga men ingen ork eller motivation till att göra det. Jag är så trött på människor som säger att dom ska göra det och det och det men sen händer inte ett skit och dom låtsas som dom aldrig har sagt nåt.
 
Jag känner verkligen mer och mer att jag inte hör hemma här. Inte hör hemma i Sverige. Jag vill till USA. Där finns allt för mig. Ni vet, vara där jag vill vara, göra det jag vill göra. Istället för att behöva tvinga sig igenom allt varenda dag. Men jag vill inte lämna allt här i Sverige. So, basically, jag vet inte vart jag ska ta vägen och det suger. Nå enormt. Hej ångestattacker, välkommen tillbaka. Jag vill gräva ner mig nånstans. Gömma mig under sängen. Förväntar mig inte att nån ska förstå, för den som aldrig haft riktiga ångest/panikattacker kan aldrig förstå. Man kan aldrig förstå nåt helt och hållet förrän man har varit med om det själv. Ska skriva nåt imorgon som Dani sa som beskrev de ganska bra. Nu ska jag kolla på CSI NY och Merlin och be gud att dra åt helvete.
 
 
 

Mercy Forever

Idag kom farmor och farfar förbi med Converse som dom köpte åt mig och mamma i Turkiet :) plus att dom satte upp min tavla ovanför TVn så nu är den äntligen uppe :D Dansen var inställd idag så jag tog en långpromenad och tränade styrka hemma istället! Armstyrkan börjar komma tillbaka tror jag. Och nu vet jag hur jag vill ha min tatuering också. Har ju funderat ett tag på att tatuera in Mercy. Det är ett ord som många människor tyvärr glömt bort innebörden av och nåt som jag vill påminna mig själv om. Och nu har min framtida man gått och tatuerat Mercy Forever. Great minds think alike? Dock blev jag ju inspirerad av honom med ordet Mercy :P Iaf så är hans tatuering assnygg! Alla bitar föll på plats när jag såg hans. Jag vill ha exakt som honom fast på handleden. Stilen är samma som jag har på mina andra tatueringar, vilket jag hade tänkt skriva Mercy också. Men samtidigt vill jag inte kopiera honom. Så det får dröja tills jag är klar med min beslutsångest. Vet inte riktigt om jag vill göra nå fler tatueringar heller. Tycker inte de är snyggt med för många tatueringar. Men samtidigt är mina ganska små och syns inte alltid...Gaaah hatar beslutsångest.

Mercy Forever


No, I don't wanna love if it's not you

Lyssnar på JB live från konserten, älskar bandets version av Turn Right. Älskar att Joe, Nick och Kevin släppte fram bandet och tyckte det var dags att låta ljuset skina på dom ett tag. Hur många världsartister skulle göra det liksom? Släppa fram sitt band och sina bakgrundssångare och låta dom sjunga en av låtarna? Bandet sjöng Turn Right, hur bra som helst! Joe, Nick och Kevin ställde sig längst bak i mörket. Love these guys <3 
Här är några videos från konserten om nån är intresserad att se :)  
 
Turn Right - Jonas Brothers Band med Nick, Kevin och Joe i slutet.
 
 Ny version av Pushin' Me Away, med en söt liten dans ;D  
 
Deras hyllning till Broadway. Falling Slowly från musikalen Once. Så fin <3 Dom låter så sjukt bra tillsammans i refrängen. Nicks röst <3 Den har blivit lite djupare, still lovin it. Det är hans röst man hör tydligast i den här låten.
 
Det grymma introt och When You Look Me In The Eyes. 
 
En av dom nya låtarna :D Let's Go! Looove it. Haha Joe tog nåns mobil och filmade åt henne från scen.  
 
Wedding Bells <3 Låten handlar om när han fick reda på att Miley Cyrus (hans första kärlek) ska gifta sig. Nick och Miley var ihop 2006/2007 - 2009. Hans tal handlar om att han kände att han måste be om ursäkt för att han skrev den här låten. Söt.
 
HAHA jag tyckte väl att jag såg Nick jucka. Trodde jag var så trött så jag såg i syne först. OMJ det trodde jag aldrig att han skulle göra. 0:16. Haha han ler efteråt och kliar sig i huvudet, typ som "gjorde jag precis det där?" Gillar att det ser ut som om Nick har utstående häck för att han har både grejen till micken och sin insulinpump i bakfickorna ;D 

The kings of the world

"Remember when Jonas Brothers sold out the Madison Square Garden in 22 minutes? Oh, wait! That was Justin Bieber. Jonas Brothers did it in 10 minutes, and 3 times." 
Haha de gick runt på Twitter idag...Just Justin Bieber, jo för att Beliebers kallar Justin Bieber för JB och menar på att han har tagit över det. Inte riktigt så funkar det ju, med tanke på att Jonas Brothers har använt JB som sin logga sen 2007 och därmed har Justin Bieber inte rätt att använda JB. Det har inte Beliebers riktigt fattat än...Jag stör mig på de, mest för att de har spridits så när jag skrivit JB på facebook tror alla att jag menar Justin Bieber. Sorry, men no freaking way in hell. Hans låtar är waaaaay to cheesy för mig, och hans röst är ganska mainstream dvs inget speciellt. Jonas Brothers, the real JB, all the way. 
 
I torsdags när konserten var tog Jonas Brothers över världen enligt Twitter. Om de är nån som inte har Twitter och inte har koll på vad trender är, så är trender helt enkelt det som flest folk snackar mest om just då. Man kan välja att se trender i ett visst land eller över hela världen. Dessa saker trendade över hela världen i torsdagskväll/fredagsnatt. Så, Jonas Brothers tog över världen.
 
#JB2012, Wedding Bells, We Are Young
 
#JBisback, Last Time Around, Wedding Bells, Who I Am
 
#JBRadioCity, #VyRT, Let's Go, Fly With Me, Who I Am, Give Love A Try
 
14 ämnen gällande Jonas Brothers trendande under och efter konserten. STOLT.

Jonas Brothers owned that stage

OMJ här har ni den! Wedding Bells! Den är så galet bra.
  
 
 VyRT visar just nu reprisen av Jonas Brothers konsert, dom visar den i 12h i sträck från kl 18-06 svensk tid. Just nu är kl 00.45, den har visats tre gånger och jag har sett den alla tre gånger. Nu har fjärde visningen börjat. Vet inte om jag ska se hela, en viss person ville träffa mig men nu är jag ju liksom upptagen med tre killar redan ;) Och jag har fått varenda låt av konserten av en av många vänliga Jonas-fans (Jonatics) så nu har jag hela konserten med asbra ljud på min mobil! :D Severe case of OJD, check. Haha. Men jag ju inte den enda som sitter uppe och kollar på konserten om och om igen i 12h kan jag säga. Den är så galet bra och som sagt så är det helt underbart att se Joe, Nick och Kevin så galet glada. Sen så fick man se de här idag. Med "they" så menar han fansen. Han trodde att dom hade förlorat alla fans. Awwww :'( Såg nåt om att han hade börjat gråta på efterfesten och sagt typ "our fans never left". Om det är sant, dubbel awwww :'(

Jonas Brothers Radio City Music Hall

Behöver jag säga hur fantastiska Jonas Brothers var igår? Pure Awesomeness. Finns inte ord att förklara hur bra dom var. Dom startade med When You Look Me In The Eyes och efteråt skrek Joe "We're back!!" EPIC. Helt underbart att se hur glada Joe, Nick och Kevin var genom hela konserten. Jag har aldrig sett Nick le så mycket. Man kunde verkligen både se och känna deras lycka. De tre nya låtarna dom spelade var grymma! Jag är så stolt över dom. Dom har ju sagt upp kontraktet med sitt tidigare skivbolag, köpte tillbaka rättigheterna till sin musik och kör nu helt solo. Dom spelar in skivan och producerar den helt själva och bestämmer allt själva. Och att dom fått fram så jäkla bra låtar och gjort de så sjukt bra gör mig så stolt. First Time, Let's Go och Wedding Bells var de tre nya låtarna dom spelade igår + Meet You In Paris sen tidigare. Jag älskar varenda en av dom låtarna och längtar som fan till skivan som inte kan bli annat än amazing. Jag är helt kär i Wedding Bells. Den är fruktansvärt bra. Verkligen. Jag kan inte sluta lyssna på den. Let's Go är full fart, Kevin sjunger solo i First Time. Hoppas att Wedding Bells eller Meet You In Paris blir singeln. Jag hoppas nog mest på Wedding Bells, för folk kommer att älska den. Men jag har ju inte hört hela Meet You In Paris så det är svårt att bedöma den. Anyways, JB ARE BACK and they're better than ever. AWESOMENESS. 
 
Wedding Bells <3
"Pardon my interruption
This drink's just settling in
On my reservations, a reason I don't exist
She says, can you keep a secret
A ceremony set for June
I know it's a rush, but I just love him so much
I hope that you can meet him soon"
 
Detta är början på Wedding Bells.  
 
Refrängen av Meet You In Paris.  

We'll be the kings and queens of our broken scene

Tomorrow, tomorrow, tomorroooowww! 28h och 37 min kvar. Not that were counting down or anything. Jonas Brothers la upp den här bilden igår på Twitter från deras rep och alla flippade haha. Dom repade i 15h igår för att få allt perfekt för fansen :O 
 
 
Och imorgon börjar Vampire Diaries säsong 4! Gaaah de kommer bli sjukt bra. Nu ska jag träna lite och sen slå på en film och plugga. Blä vad segt det är att bara läsa läsa läsa hela tiden. Man kommer ju knappt ihåg nånting ändå efteråt :P
 

Countdown

2 dagar. 2 dagar kvar. 51 timmar. Ska försöka plugga en massa imorgon för på torsdag lär jag vara så hyper så jag lär inte kunna koncentrera mig på att läsa. Dock tänkte jag att jag skulle försöka göra inlämningsuppgiften i zoologin då jag har 6h att slå ihjäl efter dansen. Men men, nu ska jag la gå och lägga mig och kolla på film. Med Selena Gomez och Demi Lovato, Nicks ex och Joes ex haha...
 
"She hates the sun, 'cause it proves she's not alone
And the world doesn't revolve around her soul
She loves the sky, 'cause it validates her pride
Never lets her know when she is wrong"
 
 

JB balloon fun

Haha den här videon är så söt. Hur gamla var dom nu igen? Haha ;D Nicks röst brister vid 1:40 för att Joe typ skrämde honom med att smälla en ballong haha. Imponerad att Kevin klarar av att fortsätta spela låten haha. Och när Nick och Kevin går fram och Joe är kvar och springer runt och smäller ballonger och Nick säger: "Come on Joe we gotta sing the song". Haha. Nick började med ballongerna och sen blev Joe helt distraherad. Dom är så härliga. Helt underbart att dom är såna goofballs, man vet aldrig vad dom hittar på haha.
 

So won't you fly with me?

3 dagar kvar! Älskar den här musikvideon. Inget flashigt, inget påkostat, bara massa småvideos på killarna när dom repar som klippts ihop till musikvideo. De jag älskar mest med JB är hur talangfulla dom är. Finns många som kan sjunga, men finns inte lika många som har talangen. Därför känns det som en förolämpning när folk tror att JB står för Justin Bieber. Har inget emot Bieber, han kan sjunga :) Men Jonas Brothers har talangen. Älskar Nicks volt vid 2:00, gaah så snyggt!
 
"Maybe you were just afraid
Knowing you were miles away
From the place where you needed to be
And that's right here with me" 

Plobnrg

Gaaah jag har så sjukt mkt att plugga nu. Och de värsta är att jag har blivit så lat med det, nu när jag väl pluggar det jag vill plugga. Irriterad på mig själv. Så nästa vecka blir en pluggvecka, ta ikapp allt jag inte orkat läsa tidigare och göra allt som ska göras den här veckan.
 
Anyways, 4 dagar kvar! 4 dagar kvar till Jonas Brothers konsert. 4 dagar kvar till man får höra nya Jonas Brothers-låtar, inkl. hela Meet You In Paris ;D 4 dagar kvar till Vampire Diaries säsong 4! 10.11.12 är det magiska datumet.
Nu ska jag kolla klart på en film jag och mamma började kolla på, sen ska jag kolla på Jonas Brothers 3D-konsert. Eventuellt Camp Rock 2 också. Eller JONAS. Uppladdning för torsdag.
 

We gotta set this party off

Hemma från Emelies maskeradfest! Hur kul som helst, tyvärr började mitt knä göra ont som in i helvete så jag och sjuka Nina passade på att åka hem med Carro och Markus, som var så snälla och skjutsade oss ända till Borlänge :) Nu är jag hemma, håller på att göra mat och sen ska jag kolla på nya avsnitt av CSI NY och Merlin :D Shit, måste verkligen ta itu med mat och träning igen. Den senaste tiden har jag slarvat som fan med båda sakerna och de mår jag inte bra av, så nu jävlar blir det att skärpa sig med det. 
 
Två låtar med Jonas Brothers som jag inte har lyssnat på särskilt mycket förut, men som jag verkligen har fastnat för nu. Båda från JONAS L.A. 
 
Feelin' Alive
 
Set This Party Off   JONAS (eller Jonas Brothers) uppträder i serien :) 

Sorry

Det förra inlägget försvann totalt. Allt som kom upp var en bild på Nick. Så vi försöker igen.

Omg jag hatar kärlek. Verkligen. Jag trodde det var nåt som skulle göra en glad och lycklig. Nu vet jag hur mycket det kan ta död på en. När man verkligen vill vara med nån, när man älskar nån, men man kan inte. JAG kan inte. Jag är livrädd för att bli sådär krossad igen som jag blivit förut. Så rädd att det inte känns värt det. Jag vill så mycket, men jag kan inte. Jag vill ställa allt till rätta, men jag kan inte. Oavsett hur mycket jag vill vara med dig. Jag kan inte. That's one way to break your own heart.

Filled with sorrow, filled with pain
Knowing that I am to blame
For leaving your heart out in the rain
I know you're gonna walk away
Leave me with the price to pay
Before you go I wanted to say
That I'm sorry

Verkligen, förlåt <3

Min styrka den senaste tiden. För att han är så långt borta, på fler än ett sätt, att han inte kan såra mig.


Sorry


O.M.G.

Sitter och kollar på damernas lagfinal i AG från OS i somras. McKayla Maroneys hopp är helt sinnessjukt bra. De är underbart att se dom amerikanska tjejerna i gymnastik. McKayla Maroney, Kyla Ross, Gabby Douglas, Jordyn Wieber och Aly Reisman. Dom är så sjukt bra så man blev ju knappast förvånad när dom vann lagfinalen. Gabby Douglas vann dessutom indivuduella finalen i AG. 
 
McKayla Maroney i hopp. Kolla höjden hon får när hon lämnar bordet. Gaaah så bra. Och de dom menar med 16.5 är att hon borde få full poäng för det hoppet. Men domarna hittade 0.3 poängs avdrag nånstans så hon fick 16.233 trots att dom själva satt och gapade av förvåning. Kan säga att det är i stort sett omöjligt inom gymnastik att få full pott, men de borde hon ha fått. Så snuskigt bra är det. Man får nästan tårar i ögonen.

Find something who makes you fly when you're low

Dansen idag gick asbra! Dock kände jag av knäet under hela danspasset, gaah så jävla drygt. Jag orkar inte. Vågar inte gå på gymnastiken med risk för att de blir värre. Men nu ska jag lägga mig i sängen och plugga lite/kolla på tv. Har långt ifrån hunnit läsa allt jag borde ha hunnit läsa, men jag somnar varje gång jag tar fram boken. Kan inte nån göra en ljudbok av den? :P
 
Jonas Brothers. Nick Jonas. Funkar alltid när man är trött, har ont och humöret är lagomt nere. Awesome mix av två av mina favoritlåtar, Black Keys och A Little Bit Longer, med min favoritperson. 
 
Älskar hans tal han brukar ge under A Little Bit Longer. I dom videos jag har sett är han typ 16-18 år, men han är så vis på nåt sätt. He's like Yoda.

*Rubrik*

Dagarna går sjukt snabbt nu, vilket är awesome för jag längtar till helgen ;D Ska umgås med Emma på fredag, se på hockey och sen utgång och på lördag blir det maskeradfest i Enviken! Har ingen aning om vad jag ska klä ut mig till på lördag. Så om nån har nå ideer får ni gärna komma med förslag. Har ett par militärbyxor hemma och en del teatersmink så jag tänkte om man kan göra nåt med det. Eller typ nåt enkelt som hiphop-snubbe. 
 
Nu ska jag koncentrera mig på maten. Ris och kyckling i currysås ;D Sen ska jag iväg och handla och sen plugga medan jag ser på skräckfilm. Filmen blir inte lika läskig om man pluggar samtidigt...
 
Haha den här bilden gjorde min dag igår. Nick typ: "What the..." Det som gör bilden ännu roligare är att Nick inte är så bekväm med human contact.
 

Walmart Soundcheck 2012

9 dagar kvar! 
 
Aldrig sett Nick på gitarr under Burnin' Up, I'm lovin' it. Om ni inte har lärt er vilken min framtida man är ännu, så är Nick längst till vänster framifrån i mörka kläder och svarta Converse. 
  
  
 
Från Camp Rock 2, Demi Lovato sjunger. Diggar att Jonas Brothers är med och spelar låten åt henne. Nick på trummor, Joe och Kevin på gitarrer.  
 
Joe och Demi - Wouldn't Change A Thing från Camp Rock 2. Nick på trummor, Kevin akustisk gitarr. Önskar hela de här soundchecket fanns på DVD att köpa, cause it's freakin' awesome. 

I'll meet you in Paris

Ny preview av Meet You In Paris igår i Married To Jonas. Nicks röst låter ganska annorlunda måste jag säga. But I love it :D Kommer sakna hans gamla röst dock. 10 dagar kvar till deras konsert i NY där dom kommer spela 3 nya låtar :D Och förhoppningsvis släpps singeln då också!
 
I'll meet you in Paris
Somewhere in dreamland come to light
That smile you're wearing
Keeps me believing, keeps me alive
We'll be the kings and queens of our broken scene
I'll meet you in Paris 

RSS 2.0