Why is there no reason we can't change

Jag behöver ny musik alltså. Kan nån artist komma med nåt bra album snart tack. Lyssnar bara på samma låtar om och om igen just nu, börjar bli lite småtråkigt. Anyyyways. Sportlov, så ingen dans eller gymnastik. Vilket innebär hänga på Friskis en hel del. Vilket jag inte har nåt emot. Finns ju som sagt några pass som är riktigt bra och roliga (kan bland annat rekommendera Annas dans fusion, Matildas jympa medel och corepassen, jobbiga pass och superbra träning) och dessutom gymmet. Gymmade en timme idag och gick på dans fusion direkt efter. Underbart när man känner att kroppen verkligen får jobba. Dock börjar jag få slut på ideer gällande mat så om nån har nå bra tips angående lågkalori, lågkolhydrat och hög protein-maträtter får ni gärna dela med er :) 
 
Kevin tweetade om Yellowcard igår vilket fick mig att rota runt på Spotify efter gammal musik. Hittade på denna, brukade älska den här låten. Still good.
 

Everything's alright, when you're right here by my side

Fredag äntligen. Tvättat och pluggat medan jag kollat på OS-hockeyn. Sverige vann och är nu i final, woop. Nu blir det mat och fixa med lite mer plugg, har en hemlaboration att göra. Måste lägga potatisstavar i sockerlösningar med olika koncentrationer, har suttit och räknat matten på det nu innan. Sen ska det stå i 3 timmar så då hinner jag iväg och träna en sväng! :) Blir jympa medel och en sväng på gymmet. 
 
Sitter just nu och lyssnar på V Live. Dom är så bra live, good God. Alla livelåtar är från den sista konserten i LA den 16 augusti 2013, sista konserten på vad som blev deras sista turne. For now, at least.
 
Låten som gjorde mig till ett Jonas-fan. Fortfarande lika bra.
 
Nicks röst i den här låten sen han fick en mörkare, mer raspig röst. Så. Bra. 
 
Gammal goding från 2007. Att se Nicks gitarrsolo vid 2:54 live...allt jag kan säga är, vem behöver porr när man kan kolla på honom. Way better.
 
A Little Bit Longer, synd att han skippar den episka avslutningen men den är så superfin ändå. Makes you cry.
 
Nya låtarna. First Time och Pom Poms.
 

You're in my veins

Sååå skönt att vara igång med träningen igen efter att ha varit sjuk. Dansklasserna igår och idag kändes riktigt bra. Cattis kom fram till mig efter klassen idag och hon tyckte att hon såg stor skillnad från tidigare och frågade om det är för att jag är mer bestämd nu, vilket är ju precis det jag är. Bestämd att jag ska köra all in och göra mitt allra bästa och verkligen kämpa. Så härligt att hon såg skillnad direkt. Nu är jag ännu mer peppad. Dessutom börjar gymmandet ge lite resultat tror jag, nu jäklar är armhävningarna snart tillbaka.
 
Älskar denna låt. Den är dessutom nu Castle och Becketts låt till bröllopet, så därför, en Caskettvideo. Så fina tillsammans. 

It's here

Nya datorn kom äntligen idag. Krävs en del invänjning men som vanligt är Macs operativsystem enkla att lära sig så det ska nog gå snabbt att vänja sig. Har nog mer problem med tangentbordet just nu haha, tangenterna sitter inte där mina fingrar är vana vid att dom är så jag stavar fel vartannat ord. 
 
Nytt fixat mat och snart ska jag iväg på dansen. Äntligen helt frisk! Kände efter förra veckans jazzklass att jag inte är särskilt engagerad i nånting just nu och blir bara besviken på mig själv, så bestämde mig för att nu ska jag börja engagera mig mer i allt igen och bara köra på. All in, no excuses. 
 
 

Happy Valentine's Day

Alla hjärtans dag idag. Spenderat dagen med familj och fick fina meddelanden från fina vänner på Twitter. Tog en liten shoppingtur, inhandlade en skjorta på H&M till festen imorgon och en skinnjacka. Hittade äntligen en skinnjacka som jag gillade och dessutom var den inte så dyr, win. Mamma köpte även ett fint halsband till mig <3 

Beställde en ny dator idag, som borde komma nästa vecka :) Min börjar få några år på nacken och det märks. Den har dock funkat väldigt bra, riktigt bra dator alltså. Men den har varit med om mycket och är ganska sliten, en del som krånglar och inte funkar, misstänker att hårddisken börjar ge upp. Dom slits ju ut. Beställde en Mac Pro, Applenörd som man är. 

Nu ska jag sova, imorgon blir det 25-årsfest för Emma :) Innan det har jag dans med barnen mellan kl 15-17, så lär duscha och sminka mig innan dansen. Rör ju mig inte så mycket med barnen så det funkar. Men alltid lika kul att ha dans med barnen :) 

Alla hjärtans dag, vilket innebär att lilla Makani fyller 1 år :)



It's time for me to break the silence

Inte skrivit på ett tag. Sååå vad har hänt på senaste tiden? Dansen är i full gång igen. Jazz, modernt, feminine vibe, lektioner med barnen. Gymnastiken rullar på. Vi körde bord i söndags, rondat och överslag. Tåls att tränas på men det finns där fortfarande. Har dessutom börjat köra i gymmet på Friskis också :) Så taggad och motiverad till att träna, helt underbart. Plugget? Eehh det nämner vi inte.
 
Tatuerade mig för 1,5 vecka sen också, fyllde i späckhuggarna och la till en text under :) Inte bästa bilden, men.

Nu, off to bed.

RSS 2.0