Heaven & Hell

Fryser. Huvudvärk. Ont i kroppen. Japp jag är tillbaka på heltid på jobbet igen. And it kinda sucks. Har börjat kolla upp lite alternativ för att komma bort därifrån, dock tänker jag inte nämna nåt än ^^ Emil kom förbi lite idag iaf så dagen var ju inte helt värdelös. Bara 5 min, men 5 underbara minuter :) Sen var han tvungen att dra vidare på styrelsemöte :( Men förhoppningsvis hinner vi träffas lite mer imorgon och spendera lite tid med varandra :) Har sjukt mkt att göra känner jag. Dansa, plocka undan alla julsaker, fixa nya p-piller, koreografera, måla vardagsrummet...Det ska på nåt sätt gå ihop med jobbet, och jag jobbar 8.30-17.30? Good luck, Chuck. Men har köpt lite nya kläder på sistone iaf, som jag älskar :D Träningsbyxor från H&M, som ni aldrig lär få av mig, linne, t-shirt, skor, mjukisbyxor från Adidas med gröna (!) ränder. Asfräna. Tänkte lägga upp lite bilder när jag hinner ^^ Men nu ska jag sova, sinnessjukt trött. Puss!

Love <3

Såg nyss Step Up 3 igen. Den är verkligen riktigt, riktigt bra. Den visar hur mkt dans kan betyda för människor, hur mkt den kan åstadkomma. Dom pratar om att dansen räddade dom ur tuffa, hårda perioder i sina liv och att dom inte vet var dom skulle vara idag utan dansen. Det är precis så jag känner. Jag tror ärligt talat att jag inte skulle vara vid liv idag om det inte vore för dansen. Då hade jag nog troligen tagit livet av mig själv. Men dansen gav mig hopp och en framtid. Den gav mitt liv mening. Dans är nog det första jag har hittat som jag verkligen är bra på. Att höra från Cattis och Kattis att dom tycker att jag är begåvad och musikalisk, och känna att dom verkligen tror på mig, betyder grymt mkt. Dans är min grej. Det är där jag hör hemma. Så länge jag har dansen kan jag ta mig igenom allt annat. Och ja, det var väl typ min femte kärleksförklaring till dansen haha <3

Men nu ska jag sova. Förhoppningsvis hinner jag träffa Emil imorgon, min pojkvän ^^ Puss!



Hip hop

Första hip hop lektionen för terminen idag med Kattis :D Sjukt kul! <3 Jag slapp inte undan styrkan haha. Men det var ganska skönt med styrka ändå. Träningsvärken försvann, men den lär väl komma tillbaka imorgon :P Koreografin vi började på är asnice, jag tror aldrig jag har sett nån koreografi av Kattis som jag inte har älskat haha :) Dock är det inte säkert att det blir den vi har på uppvisningen. Men det spelar ingen roll för mig, jag vill lära mig mkt koreografier. Vi är en grym grupp också! Många man känner igen :) Jessica, Irma, Kajsa, Nanna, Sofia, Maria, Cissi, Emma, Majja bl.a. Tror den här terminen kommer bli hur sjukt rolig som helst, precis som förra terminen :)

Men nu ska jag fortsätta kolla på Merlin. Puss!


Commercial jazz & modernt

Första danslektionerna för terminen idag :D Det är så grymt skönt att dansen är igång igen. Helt underbart. Det blev 3 tim dans idag, först commercial jazz sen modernt :) Vi var grymt många i jazzgruppen, 32 (!) pers. Var skapligt trångt kan jag säga. Vi var inte lika många i modernt, tur det eftersom modernt tar upp ännu mer plats. Vi har typ samma grupp som vi hade förra terminen, vilket är ganska skönt för jag tyckte vi var en bra grupp :) Sen har man ju lärt känna dom lite också. Vi började med koreografin till föreställningen i modernt redan idag eftersom den är ganska lång och ganska svår, dock är den också lugn. Det gick ett "yes" genom gruppen då hahah. Vår koreografi förra terminen var ju allt annat än lugn :P Imorgon blir det hip hop med Kattis W, kommer bli grymt. Sen blir det nog att träffa underbara söta Emil på kvällen <3 Puss!

Party x2

Helgen bestod av party och umgås med Emil :) På fredagen skulle jag inte ut men Emil och några kompisar skulle ner på stan så då hängde jag på :) Nykter of course. Kvällen slutade på Mongo eftersom både skrubben och Engelska var fullt. På lördagen blev det dock fest för mig :) Hemmafest hos Emils kompis i Gustafs som slutade på Bolanche. Lr uppenbarligen var jag på nån efterfest men det kommer jag inte ihåg :P Dagen efter mådde jag som jag förtjänade. Den här veckan och helgen får bli lugn. Dansen är igång igen, första klasserna på onsdag för mig :) Com jazz och modernt på onsdag och street på torsdag. Sjukt nice :D

Commercial jazz

Audition

Jaha så de blev audition för street avancerad igår ändå fast jag inte hade tänkt gå dit :O Skulle bara gå ner och lämna en film på Hemmakväll, sen tänkte jag att det kan ju inte skada att gå till dansstudion och fråga Kattis om avancerad skulle bli för svår för mig och om jag skulle hålla mig till nivå 4, men hon tyckte att jag skulle vara med på audition så fick vi se efteråt. Så då var jag med :) Auditionen hölls av Alvaro, sjukt duktig var han :) Koreografin var väl inga problem direkt, jag hängde med iaf men de kan ju ha sett fan ut :P Freestyle var ganska svårt. Jag har aldrig stått och freestylat bara så där. Sen med publik som granskar en. Gick inte så jättebra måste jag säga :P Jag tänkte alldeles för mkt, både på va jag gjorde och på publiken. Tror inte att jag kommer med, men de va ändå kul att vara med :)

Nu ska jag fortsätta lyssna på Lifehouse. Puss!







Tack <3

Först vill jag börja med att säga tack till alla som stöttar mig, ni vet vilka ni är <3 Ni är underbara! Är lite gladare idag. Jag bestämde mig för att jag inte ska låta mig själv dras ner i det där svarta, mörka hålet igen när man faller utan att nånsin slå i botten. Jag ska hålla mig ovanför ytan den här gången :) Bara andas så går det bra. Nu har jag fått pencillin mot min bihåleinflammation som jag uppenbarligen har, inte undra på att min förkylning inte gick över. Så förhoppningsvis blir jag lite piggare snart så jag kan dansa igen :D Måste ju börja med mitt solo till Kulturama. Blir nog ett modernt solo ser det ut som nu. För övrigt är den här låten grym och Kattis koreografi till den är awesome <3 I love hip hop.



Down under

Just nu känner jag mig ganska nere. Jag vet inte varför, så jag kan inte göra nåt åt det. Kanske har att göra med att jag är sjuk. Jag borde vara glad. Men det kräver energi att vara glad och den energin har jag inte nu. Är orolig och stressad över det mesta, så det har nog ute helt att göra med att jag är sjuk. Blä, jag orkar inte. Men på lördag blir det Sthlm en vända iaf, blir nog på bättre humör efter det. Den som vill får hänga på btw. Sällskap är alltid kul. Men nu ska jag återgå till tvn och fundera på varför jag är ledsen. Puss!

Wiiiieee

Idag har jag varit igång. Ringde och anmälde mig till dansen nyss :D Streetdance nivå 4, modernt nivå 3 och commercial jazz nivå 2, för Kattis och Cattis. Awesome. Sen anmälde jag mig även till audition på Kulturama. Gah jag är redan nervös :P Men det känns grymt kul och det känns rätt. Jag vill dansa. Jag ska dansa. Så är det bara. Kändes dock lite småjobbigt att fylla i anmälan när jag inte har gått nåt dansgymnasium och så och dessutom bara dansat i typ 2 år. Men värt att göra ett försök iaf, annars är det en bra erfarenhet :D Skrev dock att jag dansar för Kattis (som är lärare på Kulturama), tänkte att det kan ju inte skada...:P Audition om några månader, dags att börja jobba på solo kanske? Ska iaf dit på öppet hus nästa lördag 22/1 :D Dans, dans, dans <3



Dansläger <3

Danslägret i helgen var GRYMT <3  Det började i torsdags med två klasser för mig, mellan och avancerad :) Klasserna var som en vanlig dansklass, dvs uppvärming (blandat street och modernt of course), styrka, stretch, sen koreografi resten av lektionen. Sjukt snygga koreografier till båda grupperna med asbra låtar. Önskar att det fanns på film.

Låten till mellangruppen


På fredagen fortsatte sen klasserna, med mer koreografi än dagen innan. Efter klasserna sprang jag hem och duschade en snabbis innan jag sprang tillbaka till dansstudion för mat och häng. Blev en riktigt rolig kväll. Först åt vi tacos sen satt vi och pratade och hängde lite. Johanna och co hittade på en liten flummig dans som vi alla var med i, DEN borde vi verkligen ha haft på film. Oslagbart. Efter det blev det en tävling med lekar. Kasta stearinljus i burkar, förflytta galge mellan benen, äta godissnöre, spotta godisråtta och stafett med skjorta och hatt. Vi vann ju inte, men Madde i mitt lag var grym på att spotta godisråtta. Efter det blev det dans igen :D Vi som var i avancerade gruppen skulle bara träna lite på vår koreografi och helt plötsligt var alla igång och visade upp gamla koreografier som Kattis och Cattis gjort. Jag var den enda som kom igång psykodansen, stolt ;D Så då blev det dans mellan elva och halv ett på natten, och så var man svettig igen. Men en riktigt, riktigt rolig kväll! Var lagomt trött idag när jag tog mig ner till dansstudion för frukost kl.9. Vi började dansa igen vid 11.30 och sen slutade jag inte dansa förrän 15.30. Mellanklass, avancerad klass, lite rep, sen en liten uppvisning för föräldrar kl 15. Vi hade självklart med flumdansen som intro haha.

Låten till avancerade gruppen


Kort och gott, ett GRYMT DANSLÄGER. 2 koreografier på 3 min på 3 dagar. Kan lova att det känns att man inte har dansat på en månad, huvudet är nog det enda som inte gör ont. Men så jävla värt de, riktigt skönt att vara igång igen!

Snart snart snart

Snart börjar danslägret! 10 min kvar :D 3 timmars dans, kan inte bli bättre. Sen kommer nog Emil förbi ikväll och kollar på film :) Så hinner inte blogga nåt ikväll, får bli imorgon lr på lördag isf. Puss!

Sänginlägg

Tänkte skriva ett inlägg från sängen, bara för att jag kan. IPhone 4 är bäst, ingen protest. De senaste dagarna har det iaf blivit en del shopping, två träningsdresser (man kan aldrig ha för många mjukisbyxor) samt ett spel och en Move kontroller till ps3. Så det har blivit en hel del spelande också :) Bra att försöka lägga tankarna på nåt annat. Just nu är jag sjukt osäker och rädd. Rädd för att förstöra allt, rädd för att jag redan har förstört det. Jag är bara inte bra på sånt här. Hur mkt kan man lita på när det kommer från nån som är full? Jag borde inte analysera. Jag behöver nåt annat att sysselsätta huvudet med. Tur att danslägret börjar om två dagar. Jobbar imorgon sen är jag ledig tills söndag. Så nu ska jag återgå till tvn innan jag somnar. Puss!

2010/2011

Jaha då var det 2011 då. Säger bara, tack gode gud för att 2010 är över. Vilket jävla skitår rent ut sagt. Dom tre sista månaderna var underbara, men alla månader innan det var rena helvetet. Men 2011 ska bli bättre. 2011 ska bli bra :D Ska koncentrera mig till 100% på dansen, då kan det inte bli annat än bra. Sen kanske du finns där också, vem vet? Då blir det ju bara bättre <3 2010 avslutades iaf på ett bra sätt, dock inte så som jag hade tänkt. Men who cares? Jag hade askul :D Fick prata lite med Emil också <3 Om några få dagar är det äntligen dags för danslägret, det kommer bli grymt. Förhoppningsvis är knäet och förkylningen bra då :)

Nu ska jag gå och stoppa huvudet i frysen, men önskar er alla ett bra 2011! Puss!

RSS 2.0