Black Keys

Underbart fin låt, som handlar om att ibland ska man inte analysera allting, utan bara ta det som det är; svart eller vitt. Den fick namnet Black Keys för att den är skriven endast på de svarta tangenterna på ett piano. Nick skrev den på ca 20 min.
 
She walks away, colors fades to grey
Every precious moment's now a waste
She hits the gas, hoping it would pass
But the red light starts to flash, it's time to wait
 
And the black keys, never looked so beautiful
And a perfect rainbow, never seemed so dull
And the lights out, never had this bright a glow
And the black keys, are showing me a world I never knew no
A world I never knew
 
She hates the sun, cause it proves she's not alone
And the world doesn't revolve around her soul no
She loves the sky, cause it validates her pride
Never lets her know when she is wrong
 
And the black keys, never looked so beautiful
And a perfect rainbow, never seemed so dull
And the lights out, never had this bright a glow
And the black keys, are showing me a world I never knew no
 
And the walls are closing in
Don't let 'em get inside of your head
Don't let 'em get inside of your head
Don't let 'em get inside of your head
Don't let them inside
 
Cause the black keys, never looked so beautiful
And a perfect rainbow, never seemed so dull
And the lights out, never had this bright a glow
And the black keys, are showing me a world I never knew
 
Don't let 'em get inside of your head
Don't let 'em get inside of your head
Don't let 'em get inside of your head
Sometimes you find, it's better black and white
 

Proof

Var ett tag sen jag satt och kollade på videos från Sea World. Har missat typ hur mycket som helst.
 
Makaio, oh my gosh. Vilken utveckling. Slideout, splash, hula och pec wave. Så stolt <3 Makaio är den lilla btw ;)
 
Shouka, Orkid och Nakai leker med bollen. Haha så underbart att Nakai sätter full fart mot bollen så fort han ser den. Dom hade fortsatt leka med bollen tills Shouka råkade "nicka" bollen ur poolen för andra gången ;D Ikaika och Kasatka kände dock inte för att leka med bollen verkar det som. Ikaika verkar gilla våfflan mer. Såg honom leka med den när jag var där, fråga mig inte varför jag inte tog kort på det. Bollen är en av leksakerna tränarna brukar kasta i emellanåt för att stimulera och underhålla späckhuggarna så att dom inte blir uttråkade. Om ni vill veta vem som är vem, i början, räknat från närmast kameran och bortåt; Nakai, Ikaika, Shouka, sen kommer Orkid och sist Kasatka.
 
 
Den här videon är ett bevis på att späckhuggarna faktiskt vill uppträda, då tänker jag på argumentet "späckhuggarna tvingas uppträda varje dag i fångenskap". Bull. Shit. Det var inte meningen att Malia skulle vara med i det här segmentet på videon, utan bara Nalani. Om ni lyssnar på dom som pratar i videon så hör ni dom säga när Malia kommer ut, att dom har sett den hända förut och att dom trodde att det var Makaio som smitit med ut först. Eftersom det inte var meningen att Malia skulle vara med utan hon smet in i poolen så ignorerar tränaren henne, men Malia hänger med på typ varenda signal tränaren ger Nalani och fortsätter göra det trots att hon inte får nå belöning av tränaren (då hon inte skulle ha varit där överhuvudtaget haha). Hon behövde alltså inte vara med i segmentet och uppträda alls. Men hon smet ut i showpoolen ändå. Hon ville helt enkelt vara med. Så argumentet att dom tvingas uppträda och att tränarna kan tvinga dom att uppträda med mutning att dom får fisk, det håller inte. Malia dyker upp vid 0:47, späckhuggaren till höger. Om ni vill kunna identifiera dom så kan ni se att Malias vita ögonfläck är smalare och mer spetsig än Nalanis (syns tydligt vid 0:50.) Vid 2:02 är Malia till vänster och Nalani till höger.
 
Btw så kan det låta taskigt att tränaren ignorerade Malia och inte gav henne nå belöning så som fisk och så. Men det är ganska viktigt att späckhuggarna är i rätt pooler. Separations, alltså när dom ber späckhuggarna att simma in i olika pooler och sånt, är ganska viktiga. Först och främst när dom ska vara i vattnet med späckhuggarna. Då är det viktigt att späckhuggarna är i rätt pooler så att tränaren inte hamnar i vattnet med nån späckhuggare som inte tycker om att ha med sig tränare i vattnet. Ni fattar nog kanske själva vad som kan hända då. Det är också viktigt vid träning och shower. Tränarna måste ha koll på varje späckhuggare i poolen (helst ska varje späckhuggare ha en tränare med sig). Är det med en späckhuggare i poolen som tränarna inte har koll på finns det risk för att de krockar med varandra om det kommer en späckhuggare hoppandes från ingenstans. Det är extra viktigt när det är många späckhuggare i samma pool. Så det är helt enkelt för späckhuggarnas och tränarnas säkerhet. I videon ovanför var det inte så farligt då Nalani ändå var själv i poolen när Malia dök upp och tränaren kan ha koll på båda två om det bara är dom där, men tränaren kan ju självklart ändå inte belöna Malia trots att hon gör alla beteenden rätt då Malia inte skulle ha varit där överhuvudtaget. Belöningar ges dessutom inte efter varje beteende heller :)
 
Sådärja, nu fick ni en lektion i hur man tränar späckhuggare också ;) Haha nej men folk är så löjliga och tar allting bara fel ibland så därför tycker jag det är viktigt att förklara allting, framför allt i ett sånt omdiskuterat ämne som det här.

Christmas Eve

Haft en awesome julafton <3 Plobnrg på rent Jonasspråk. Fick så många fina julklappar också! Hörlurar, body lotion, godis, kryssordstidning, mixer, nalle, skål, strumpor, fingervantar för touchskärm, musikinspirerat påslakanset, tröja, örhängen, klippning, kastrull och vägglampa. Supernöjd. Nu ska jag kolla på sista avsnittet någonsin av Merlin. Sorgligt att det är sista avsnittet ever, men det blir en perfekt avslutning på julafton. Imorgon ska vi till farmor och farfar med pappa för att fira jul där! Och på kvällen blir det julfest. See ya!
 
Nåt kul jag gjorde med en app på telefonen. Pictures belong to their rightful owners.
 
Lovisa leker på mammas surfplatta med morbror Danne :D
 
My stuff :D
 
 
Man vet inte vad bra ljud är förrän man har lyssnat på musik i ett par hörlurar från WESC.
 
 

So won't you fly with me?

Nån mer än jag som har fullt upp inför jul? Tror jag aldrig har haft så här fullt upp. Kanske för att jag alltid brukar börja i tid med alla julbestyr, men nu hanns det inte med pga plugg. Jag har inte ens slagit in julklappar än. Men jag är klar med alla julklappar iaf och lägenheten är städad. Imorgon ska jag faktiskt ta det lugnt, städa av lägenheten lite mer och slå in julklappar. Sen blir de uppesittarkväll hos mamma :)
 
And so, another one of our angels fall. RIP Oscar :( <3

Det går bra nu.

Yaaaay jag fick extrajobbet jag sökte! :D Awesome. Det är inte så mycket men förhoppningsvis kan jag få några extra tusen i månaden och det är allt jag behöver :D SÅ GLAD. Så jäkla skönt. Idag gjorde jag hemtentan i cellbiologin också. Vi hade 6 timmar på oss att skriva den. 15 frågor. Har pluggat som fan dom senaste dagarna och skrivit svar på massa inläsningsfrågor. Tur de för nästan alla frågor på tentan var såna och hade jag inte redan skrivit ner liten svar på dom hade jag nog inte hunnit. De tog typ 4,5h för mig att skriva hemtentan. Men nu är de klart ;D Imorgon måste jag läsa på lite inför materialtentan på torsdag men de ska nog gå på nån timme sen ska jag spendera resten av dagen med att kolla på julfilmer och slå in julklappar :D Chilldag. Nu ska jag se på Alphas, see ya. Wouldn't wanna be ya.


You're the light that makes my darkness disappear

Nej bara att ta nya tag. Man ska inte vika ner sig för en annan människa. Framför allt inte nån som inte är värd det. Idag blev det att klä julgranen hos mamma! Mamma svor förvånansvärt lite med julgransbelysningen. Vanligtvis brukar hon vara på väg att kasta ut den genom fönstret ;D Imorgon ska jag städa av lägenheten och dra fram min julgran :D Sen måste jag plugga en massa, har lite panik inför hemtentan på tisdag som ska skrivas på 6h :O Vi har fått ut läsanvisningar tidigare där de står vad vi ska kunna varje vecka, de blir säkert några av dom frågorna som kommer på tentan så jag håller på att skriva svar på dom nu. Men för vissa veckor är de typ 3-4 A4 sidor med frågor så jag kommer inte hinna med allt :/ Men ska försöka skriva så mycket som möjligt. Så imorgon och måndag blir det verkligen plugg hela dagen!
 
Ser verkligen fram emot nästa vecka! Sista dagarna innan julafton. Ska ha ett julbord med tjejerna och på fredag blir det äntligen att klippa håret. Då får jag dessutom pengar igen :D Utöver det blir det plugg, men nu känner jag mig något motiverad och fokuserad iaf.
 
<3

Let your wall crash down

"Alltså det är så jävla löjligt. Varför inte ta bort färgerna svart och vitt helt och hållet? Det är ju rasistiskt uppenbarligen. #mesigasvenskar"
 
"Blir OFFICIELLT lesbisk. Just saying. Väntar på den dag män bildar en hjärna, vilket aldrig lär hända. En 23 årig "man" med en mognad som en 5-åring förstörde mitt hjärta och all tro på killar. I'm done."
 
"Och btw, Sverige, dra åt helvete. Jag har tröttnat på mesiga svenskar som inte kan stå upp för sina egna traditioner utav rädsla att bli kallade rasister. Jag vill inte vara en del av det folket. NEJ TACK."
 
"Jag trodde aldrig att jag kunde hata nån människa så mycket. Jag trodde aldrig jag kunde hata nån överhuvudtaget. Jag är inte en sån trångsynt människa. Guess love turns to hate."
 
"Btw, en assnygg kille stötte på mig innan jag ens hade varit 24h i USA. PÅ BUSSEN. Hade aldrig hänt i Sverige. #justsayin. Jag tackade nej till fika med honom pga DIG. Dummaste valet jag nånsin gjort. EVER."
 
"I am freakin done with you. Två år. Två år och du har tagit all energi och tro jag nånsin har haft. Jag har aldrig tyckt så illa om killar som jag gör nu. Gå och lås in dig i nån hydda på Påskön."
 
"In case you havent noticed, jag är inte svensk för fem öre. Mitt pass säger svensk, mitt hjärta säger amerikansk. God bless America."
 
Mina senaste statusuppdateringar på Facebook. Dom säger allt jag har velat säga de senaste månaderna. För de första, den dumma jävla "mannen". Jag har aldrig älskat nån så mycket, men samtidigt har jag aldrig hatat nån så mycket. Två år har jag tänkt på honom. TVÅ ÅR. Han har tagit all min energi och all min tro jag nånsin har haft på killar och kärlek. Det finns inget kvar av mig nu. Det finns inget. Hoppet är det sista som lämnar människan, säger dom. Det har jag inte kvar längre. Det finns inte ord att beskriva hur mycket jag hatar honom. Hata är inte tillräckligt starkt. Och ändå är hata det starkaste ord som finns när man ska beskriva hur mycket man ogillar en människa. Jag önskar honom ingen lycka i detta liv, för han förtjänar det inte. Han är en sån kille som verkar supersnäll och oskyldig, och jag lät honom lura mig så länge. Nej, han, E, är en av dom värsta killarna som finns. Dom som inte har några ballar. Ingen ryggrad alls. Dom killar som man inte kan definiera som killar. För att dom helt enkelt inte har dom egenskaperna som gör en kille till en kille. Jag önskar verkligen att du låser in dig i en hydda på nåt jävligt avlägset ställe där du inte kan såra nån annan. You don't deserve a heart.
För det andra, Sverige. Dra åt helvete Sverige och alla svenskar. Nu är de fan nog. Svenskar är så fruktansvärt mesiga så vi till och med ändrar våra egna traditioner utav rädsla för att bli kallade rasister. DET ÄR SÅ JÄVLA LÖJLIGT. Stå på er. För en gångs skull, svenskar, STÅ PÅ ER. Stå för dom ni är, stå för dom traditioner ni har, och vik er inte bara för att nån kommer och klagar. Det är så löjligt så det finns fan inte ord för det heller. Nej, som ni märker, så gillar jag varken svenskars mentalitet eller landet. Mitt pass säger att jag är svensk, men jag vill inte vara det. I mitt hjärta är jag amerikansk. Ända in i själen. Jag vill dra ifrån Sverige och flytta till USA så fort som möjligt. Samtidigt tar det död på mig. För jag har min familj här i Sverige. Alla dom jag älskar mest finns här. Hur ska jag kunna lämna dom? Hur kan jag säga nej till att spendera varenda dag med dom innan jag förlorar dom? Det tar verkligen död på mig, sakta men säkert. Dag för dag. Ni vet inte hur det är när man känner att ens själ, den man är, dör lite dag för dag. När man bryts ned, sakta med säkert. Mina problem just nu, som för de mesta beror på Sveriges löjliga regering, gör det bara värre. Jag vet inte hur jag ska ta mig igenom det här, ärligt talat. Jag kämpar varje dag, varje minut, varje sekund. Ni kanske inte ser det. Ni kanske inte förstår det. Jag vet bara inte hur jag ska ta mig igenom det. Jag måste hitta ljuspunkter, varje dag, bara för att orka ta mig igenom dagen. Jag kämpar mot mitt gamla beroende. Jag vill inte ha fler ärr på armen. Jag kämpar varje dag bara med att ORKA andas. Andas, det är nåt som sker automatiskt för människor. Jag kämpar för att kunna andas. Jag förväntar mig inte att ni ska förstå. Ni som har bra liv, ni som känner att allt är bra. Jag förväntar mig inte att ni ska fatta. Men jag känner att jag inte hör hemma här, jag känner att jag är på fel ställe. Och allt blir bara fel pga det. Two wrongs doesn't make it right. Basically så kan man säga att allt hos mig är krossat. Min tro, mitt hjärta, min själ. Och jag tror att det enda sättet för mig att läka är att flytta. Flytta till ett nytt ställe, med nya människor, ett nytt liv. Inga dåliga minnen, inga dåliga människor. Bara jag. Jag vill ha pengar så jag kan tatuera in "Stay Strong" på handleden. Ett uppmaning till mig själv på min egen kropp för att jag ska orka fortsätta kämpa.
 
Den här texten beskriver så jäkla bra en del av det jag känner. Varenda ord i denna text beskriver en del av det jag känner.
 
Never saw it coming
It was never planned
Everyday like the other
Good times were bad
Suddenly you're calling
Like a voice within
This is your journey
And it's about to begin
Don't be afraid to let yourself love
Don't be afraid to cry

Baby, let your walls crash down
Make yourself believe it
That you can leave this town
Never looking back
You don't have to stick around
Waiting for tomorrow
Let those walls crash down
Save yourself

From constant boredom
Though creeping down
From becoming a zombie
Running out of breath
Gotta go where the dreams are
Where you'll never be
This is your journey and it's about
It's about to be begin

Baby, let your walls crash down
Make yourself believe it
That you can leave this town
Never looking back
You don't have to stick around
Waiting for tomorrow
Let those walls crash down
Save yourself, save yourself

From falling under, feel the wonder
Let your walls crash down, crash down

Baby, let your walls crash down
Make yourself believe it
That you can leave this town
Never looking back
You don't have to stick around
Waiting for tomorrow
Let those walls crash down
Save yourself, save yourself
 
 


Save yourself

 

Dansuppvisningen

Helgen är över och därmed dansterminen. Dansuppvisningen gick helt okej, var mindre nöjd i lördags, framför allt med moderna, men i söndags gick det däremot mycket bättre och då kändes det som vi alla sex satte moderna. Kändes skönt med tanke på att det var då showen filmades också! Men jag tror jag aldrig har varit så sliten efter en dansuppvisning. Kände det redan i lördags efter showen, värsta träningsvärken redan på kvällen. Stressigt schema under uppvisningen med typ 4-5 nummer emellan mina danser och vara på Haga från typ 9.30 på morgonen till 20.30 på kvällen med passning av småbarnen och sen mina egna föreställningar gjorde att jag blev sjukt sliten men det bryr jag mig inte om för de är så jäkla kul :D Det finns så många härliga människor på dansstudion så det gör det extra roligt utöver att dans är roligt. Kul att Elisa och Nina dök upp och kollade i lördags också :D
 
Fina street nivå 4
 
Fina avancerade gruppen den här terminen minus Alice som råkade ut för en olycka och Nanna som var bortrest.
 
Nu är dansterminen över men betyder inte att träningen är över ;) Ska köra en massa pilates under jullovet och bara bygga styrka styrka styrka! Men nu ska jag lägga mig och kolla på Flicka 2, en av mina favoriter när det gäller hästfilmer.
 

Busy busy

Effektiv dag idag. Tvättat, gjort materialtenta online, dansat och rensat lite i garderoben i jakt på mina cykelbyxor som är helt MIA. Ska fortsätta rota efter dom imorgon om jag hinner :) Måste plugga och kolla på lite serier, sen ska jag iväg och kolla på ett dansrep på Haga, hem till mamma och äta och sen iväg till lucian i Maserhallen :) Fullt upp vilket det blir även lördag och söndag. Lördag rep med småbarnen 9.45, ta igen lektion med Kattis 12.30, rep med modernt 15.45, rep med streetgrupperna från 17.15 och sen föreställning 18.30. Söndag rep med småbarn kl 10 och föreställningar med dom sen egen föreställning kl 18. Jag kommer vara helt död efter den här helgen. Men de är så kul så de tar man gärna ;D Men nu måste jag sova, trött som fan. Kände verkligen hur både kropp och hjärna precis la ner verksamheten för idag.
 
Mina fina från Jingle Ball.
 
Älskar den här bilden också. Whoever took it is a freakin genious. Om ni undrar varför det är blött på golvet så misstänker jag att det var den här konserten Joe kastade vatten på Nick haha. Brothers will be brothers.

School

Gillar att det mesta vi ska läsa om just nu i cellbiologin är sånt jag läste i kemin och biologin på basåret. Visserligen förklarar dom det lite mer utförligt nu när de är på högskolenivå men jag tycker att det bara blir för svårt förklarat och dom gör det mer invecklat än vad det egentligen är så man inte fattar nåt av det och jag blir bara förvirrad. Plus att allt är på engelska. Så jag läser bara igenom högskoleboken lite snabbt för att se om nå ny fakta dyker upp och sen läser jag mina egna anteckningar jag skrev under basåret till tentorna :P Huvudsaken är ju att man förstår hur allt funkar, man kommer ändå inte ihåg alla små detaljer och steg så man lär sitta och läsa igenom det igen till hemtentan. Dessutom fastnar det bättre för mig när man får läsa det och sen skriva ner det med egna ord. Haha jag har lite ångest över att jag knappt läser något av litteraturen, men liksom allt som vi ska ha läst hittills är sånt jag redan förstår och faktiskt kommer ihåg.
 
Aly Raisman's fristående är så jäkla bra. Hon har typ det svåraste friståendet i hela världen. Hennes första sträcka vid 0.08 är så sjuk. Allt ser så sjukt lätt ut, hon ser inte ens ut att ta i ibland. LOVE HER.

Pictionary

Nick, Joe och Kev var med på Ellen förra veckan och spelade Pictionary. Joe och Kevin mot Nick och Ellen. Haha oh my gosh. De roliga kommer när Nick ska rita. Mitt hjärta. Han är enormt talangfull inom musik och asduktig på det mesta inom sport, men han kan inte rita för fem öre, åh <3 Vid 4:05 vänder han sig om och bara väntar på att Ellen ska säga svaret, och vid 4:23 ser han ut typ "Tadaaaa!". Haha ADORABLE. Men han var duktig på att gissa iaf ;D Han tog "Wedding Cake" på 5 sek och han fattade Joe's "funny bone" (dvs cp-nerven). Kevin ser helt fascinerad ut haha. Han och Joe står och skrattar, syskonkärlek. Gillar att dom står exakt likadant vid 3:09.
 
WE FOUND THE ONE THING NICK JONAS CANT DO. Åh men han borde ha fått poäng bara för att han är så jäkla adorable.
 
 
Joe's funny bone påminde mig om när Nick slog i cp-nerven på gitarren haha.

Dans på julskyltningen

Var ner på julskyltningen på stan idag, gick fackeltåg och dansade med street nivå 4 och avancerade gruppen :) Aningen kallt att dansa i -13 grader sådär men de gick ju bra iaf :) Fick reda på mina faddergrupper inför dansuppvisningen också, tar två grupper på två olika föreställningar :) Blir en hel del dans den här veckan, wiieee. Kom på dansuppvisningen! Lördag kl 18.30 och söndag kl 18. Biljetter kostar 100kr och finns på KFUMs kansli bredvid Maserskolan ner mot OKQ8 mellan kl 9-12, annars kan man köpa biljetter på plats på Haga också :)
 
Nu ska fortsätta plugga lite och sen sova, ska iväg till VC imorgon kl 8.50 och ta prover. Yay.
 

Wedding Bells

Gaaah Wedding Bells är så jäkla bra. Wedding Bells is freakin genious. Hoppas verkligen att den låten blir den nya singeln! Jag tror lätt att Wedding Bells kommer att älskas av många. En sak är säker; 97% av Jonas fans är helt upp över öronen kär i Wedding Bells. Med tanke på att killarna sa att singeln kommer bli den nya låt som får bäst mottagande efter Radio City (Wedding Bells, Let's Go eller First Time) så tror jag på Wedding Bells.
 
Pardon my interruption
This drink's just settling in
On my reservations
A reason I don't exist
She says, can you keep a secret?
The ceremony's set for June
I know it's a rush but I just love him so much
I hope that you can meet him soon
 
No, I don't wanna love
If it's not you
I don't wanna hear the wedding bells bloom
Then we can't try one last time
No I don't wanna hear the wedding bells
Trying to fall asleep, you wake me up
Cause' I'm trying to see the light
Instead of feeling right
No, I don't wanna hear the wedding bells chime
 
Pardon my harsh reaction
You're putting me on the spot
And if I'm being honest, I'm hoping that I get caught
Showing you I'm all happy
Letting you see my truth
Cause' if you recall, our anniversary falls
Eleven nights into June
 
No, I don't wanna love
If it's not you
I don't wanna hear the wedding bells bloom
Then we can't try one last time
No, I don't wanna hear the wedding bells
Trying to fall asleep, you wake me up
Cause' I'm trying to see the light
Instead of feeling right
No, I don't wanna hear the wedding bells chime
 
 
  

RSS 2.0