Just hanging

Dansuppvisning nästa helg, vilket innebär fullt upp just nu. Som vanligt inför dansuppvisningen. Torsdagen och fredagen blev intensiva med poledance på torsdagsmorgonen, showgruppen på kvällen följt av rep med feminine 4 och hemma kl 21.30, och sen lite jobb på dansstudion med att sälja biljetter följt av två timmars dans på fredagen, hemma 22.30. Energin var inte den bästa idag. Iaf, kom och kolla på dansuppvisningen nästa helg på Hagagymnasiet kl 19 på lördag och kl 18 på söndag ;) 
 
 
Lite häng på torsdagsmorgonen.
 
 
 
 

You took it all, but I'm still breathing

Helg igen, dock känns det lite småsegt. Det är sällan nånting faktiskt händer på helgerna nu alltså :/ Anyways, igår började jag pole dance nivå 2 i Jennys mixgrupp på torsdagar i Borlänge. Vi fick börja hänga upp och ner på stången, och det var sååå kul. Det var lättare än vad jag trodde att det skulle vara. Den senaste tiden har jag dessutom märkt att mina armmuskler har blivit större, efter bara 8 veckors pole dance. It's kind of awesome. Pole är ju mycket styrka, tror att jag fått mer armmuskler nu också för att det är en ny träningsform för min kropp, som är ganska van vid dans och gymnastik vid det här laget. Varierande träning och ny träningform = träningsresultat. 
 
Chicago Med, hell yes. Ny sjukhusserie, och den tredje serien i Chicagotriologin. Kan starkt rekommendera Chicagotriologin om nån vill ha nya tv-serier att kolla på. Manusförfattarna har verkligen lyckats väva ihop Chicago Fire, Chicago PD och Chicago Med att bli en och samma värld, med karaktärer i de olika serierna som är syskon och karaktärer som känner varandra, vilket är sjukt intressant att se. 
 

I wear a halo when you look at me

Denna låt och Bethanys röst påminner om The Veronicas.
 

Hello from the other side

 
 
 

Hello from the outside

Äntligen back-on-track efter min "ligga i sängen och skita i allt" period. Tagit itu med plugget igen, och träningen är jag igång igen med för fullt, äta bra likaså. Kroppen känns starkare och bättre än vad den gjort den senaste tiden och har bestämt mig för att jag ska börja utesluta mer socker nu.
 
Dansuppvisningen börjar närma sig, 5-6 december i Hagaskolans aula. Massa massa dans har det blivit den senaste tiden, med extraträningar för feminine nivå 4 och även lördagkvällar på dansstudion. Slitigt, men så värt det. 
 
I loooove Sophia Bush. Ifall ni har missat det. Hon är så annorlunda från alla Hollywoodkändisar, prisa jesus ärligt talat. 
 
 
Yep, love her. 
 

RSS 2.0