Stressed out

Lämnade in uppgiften i ekologin idag. Den sög men jag hade inte nå mer tid att lägga ner på den. Nu har jag uppsatsen kvar som ska in på lördag och tentan som ska göras senast söndag. Och jag har dans imorgon, torsdag och fredag. Blir nog att skippa valborgsfirandet imorgon om jag ska hinna : / Lovely. Ugh orkar inte riktigt med nu känner jag.

I don't wanna fall asleep, cause I dont know if I'll get up.








When you move I fall to my knees

Ugh jag hade glömt bort hur bra The Last Song är. I ship Miam okay.
 
 
His smile light up the dark.
 
 
 
 

Update

Alltså, mitt liv. Jag har så sjukt mkt att göra. En uppgift ska in på tisdag, uppsats på lördag och tentan ska göras senast söndag. Jag har läst 1/3 av kurslitteraturen, måste skriva in uppgiften på datorn och uppsatsen har jag inte ens börjat på. Dessutom har jag dans på tisdag och sen ska jag till Falun, sen är det dans på torsdag och fredag. Jag har dessutom massa att fixa med min ansökan till BDC. hELP. Ugh iaf så finns det lite nya bilder på Nick från set. Och vi har reserverat en lägenhet i NYC, win.
 
Kort video på Nick dök upp igår. He's so cute. Hans hår, hals, axlar, bröst, leende, röst, I'm done.
http://www.facebook.com/photo.php?v=10151574978419598&set=vb.24249724597&type=2&theater
 
Armhävningstävling mellan Graham, Bradley och Nick. Graham och Bradley gjorde 35 och 38st, Nick gjorde 70st. Holy crap. Nick är vältränad, jaaa.
 
 
Hans leende, I forgot how to breathe?
 
Nick med fans.
 
 
Joe la upp den här bilden på Instagram igår haha.
 
Nu måste jag ta itu med plugget. Do. Not. Want. To.
 
 
 

I'm stuck in this mad world with things that I wanna say, but you're million miles away

Så många bilder på Nicholas har dykt upp. Sigh. Anyways, har inte pluggat ett dugg denna vecka och har typ ångest. Go me. Har varit i dansstudion måndag, tisdag, torsdag och idag. Imorgon, plugg som faaaaan.
 
But I did not sign up for you.
 
 
I am 200% done with you.
 
Nick för nån timme sen. Lägg märke till att dom har sminkat över hans tatuering på armen. Btw, lägg också märke till hans armmuskler. Dear Lord.
 
Nick och hans mamma på inspelningsplatsen :)
 
Nu ska jag...typ göra nåt. Jag vet inte. Lägga mig antar jag.
 

Sigh

Sweet baby jesus. Den officiella Twittern för Nicks film svarade ja när nån frågade om Nick kommer ha sexscener i filmen. Do you hear my tears omfg. What. Omg. Är dom seriösa. Läste dom rätt. Läste dom sex scenes och inte SEXY scenes. För att sexy scenes doesn't necessarily mean sex. Men omg.
 
Nick. Sex scenes. I -
 
Dom la nyss upp den här bilden. Nick tar en rast. Jag älskar hans outfit. Och han sitter med en gitarr. Varför är jag inte där.

Tonight lets get some, and live while we're young

Ugh mitt knä låste sig två gånger idag på dansen efter vi tränat ett fall i jazzen. Fast det låste sig inte på det vanliga sättet, när jag inte kan räta ut knäet, utan mer på sidan. Så jag kunde fortfarande böja och sträcka knäet men kände att nåt satt fast på sidan i knäet. Askonstig känsla. Det försvann efter ett tag men nu gör det bara ont. Hmm. Anyways, imorgon ska jag ut och ta itu med första inlämningsuppgiften i ekologin. Ugh vet inte hur jag ska göra, drygt. Just nu sitter jag och lyssnar på 1D (One Direction). Den ni. Skulle faktiskt kunna tänka mig att gå på en konsert med dom. Är knappast en Directioner men man blir så glad av deras låtar. Och dom tycker att Jonas Brothers är legender, bara det är ju orsak nog att gilla dom. Zayn, Harry, Niall, Liam, Louis, you're kinda okay.
 
 
 
Linne och BH jag köpte :)
 
Ny bild på Nick från set idag. Håret, skjortan. Han ser ut precis som han gjorde i Camp Rock 2 ajdldkics. Hello Nate. Frågade producenten för filmen hur det går för Nick, han sa att Nick är ett proffs. That's my baby :)

Nick som Nate i CR2. Waaah oh my god.
 

Neon

Idag innan jag gick till dansstudion hamnade jag på Underverket. Och det slutade med att jag köpte en ny BH. Så. Sjukt. Snygg. En mörklila After Eden. Det fanns bara tre kvar och en av dom var i min storlek, jag kände att det var ett tecken på att jag skulle köpa den. Och på marknaden häromdagen köpte jag ett Jack Daniels-linne :) Hashtag nöjd. Jag har iaf bestämt mig för att inte åka till Gotland nu utan sikta på det extra labtillfället 18-19maj om det blev nåt då. Får försöka få ihop pengar till dess. Förhoppningsvis är boende redan betalt om jag får boka om.
 
Anyways, killarna avslöjade namnet på en ny låt förra veckan. Neon. Låter som en partylåt. Så dessa låtar har dom bekräftat kommer vara med på nya skivan; Pom Poms, Wedding Bells, Let's Go, First Time, Sandbox, The World och Neon. Rykte går om att det kommer vara 15 låtar på skivan, så isf har vi 7/15. Wedding Bells, First Time och Let's Go har vi live versioner av so far, har inte hört Neon, Sandbox eller The World än. Frågan är om Meet You In Paris kommer vara med på skivan. Jag hoppas verkligen det.
 
 
 
 
 
 
First Time på Live With Kelly som dom slutade sända. FU btw. Nick alltså, jag har gett upp. I'm done.
 
FÖRSTA BILDEN PÅ NICK FRÅN INSPELNINGEN. Blå jeans som ser lite baggy ut och grå t-shirt. I'm done omfg I can't, go away. Dessutom har han sparat ut håret och rakat sig för att se ut som en high school student dvs en tonåring. Din sexiga jävel, vi ses om 95 dagar.
 

Blä

Haha åååååh ajsdsalokdeskienf förvirrad. Frustrerad. Stressad. Nu sitter jag bara och skrattar åt allt för jag vet inte vad jag ska göra av mig själv. Så här blev det när biljetterna till Jonas Brothers släpptes. Mina nerver typ gick sönder så jag satt bara och asgarvade åt alla som hyperventilerade av stress över VIP-biljetterna. Men alltså. Jag skulle kunna åka till Gotland. Fast ändå inte, för jag måste verkligen spara alla pengar till dansen och BDC. Jag har ca 5500kr att lägga ut på det.
 
Frågan är om man vågar satsa på att det inte blir krångel med CSN i sommar och höst...I mitt brev från dom står det att jag måste klara 45hp med studiemedel för 40 heltidsveckor för att få studiemedel nästa gång, och klarar jag dom två kurserna som är kvar har jag 45hp. Så då klarar jag ju det, men CSN älskar ju att krångla med folk. Förra året var det inga problem att få studiemedel för sommaren men till hösten började dom klaga på att vissa av mina betyg från våren inte hade kommit in till dom. Det borde dom ju ha sett till sommaren men ändå fick jag studiemedel då utan krångel? Dom säger att dom kollar studieresultat varje gång man söker studiemedel men dom verkar ju inte ha gjort det till förra sommaren. Så frågan är, kommer dom kolla nu till sommaren eller väntar dom till hösten? Förstår ni min förvirring över CSN? Har mejlat dom och frågat men lär väl få standardsvaret "det kan vi inte svara på förrän du skickat in ansökan".
 
Samtidigt har jag inte tid heller att åka till Gotland för jag har som sagt två uppsatser att skriva i ekologikursen + tentan som sker inom dom närmsta två veckorna. Plus att om jag åker till Gotland får jag den tentan i mikrobiologi också att göra nästa vecka. Två uppsatser och två tentor på en vecka + dans. Haha. Känns ju inte som om det kommer gå ihop riktigt. Ugh BESLUTSÅNGEST.
 
Anyways, ska snart ner till dansstudion och jobba lite extra. Ska hoppa in som hjälplärare på Hannas lektioner idag.
 
Kolla på hans arm, holy mother of god.
 
Nicholas på Starbucks.
 
 
Haha Nick har ingen aning.
 
Ugh nu måste jag sätta fart. Praying to God everything works out.
 

I remember years ago

Ugh den här jävla resan till Gotland. Den förstör min ekonomi totalt kan jag informera er om. Just nu måste jag välja mellan att åka till Gotland och få godkänt i en kurs, eller skicka in min ansökan till BDC i tid så jag hinner fixa allt annat som måste fixas med visum och lägenhetsuthyrning. Jag kan ta underkänt i två kurser och ändå få studiemedel i sommar, då jag behöver 45p godkända och det får jag om jag klarar dom två kurser som är kvar. Tråkigt att dom gör så att en hel kurs hänger på närvaro vid en laboration, när man fått godkänt på alla tentor, inlämningsuppgifter och preparatduggor. Nej jag känner faktiskt att jag ska skippa resan till Gotland och se till att hinna plugga klart ekologikursen istället. Där har vi två uppsatser vi ska skriva istället för tenta, är nog kört om man lämnar in dom för sent...Jag skojar inte när jag säger att en resa på två dagar till Gotland kommer kosta 2500kr för mig. Ansökan till BDC 2400kr. Jag måste välja mellan dom, har inte råd med båda. Ugh fyfan för krångel.
 
Anyways. Dykt upp fina bilder på killarna på senaste tiden. Nick ser ut som 17 år igen jesus take the wheel.
 
 
 
Dom sitter på samma sätt haha. Adorable.
 
Nick med några fans i NC.
 
Nick ser ut som om han är ute på äventyr. Joe har bröst.
 
Jag älskar när folk sätter bildtexter. Denna var ju ganska klockren.
 
 
 
 

The cup song

Så sjukt seg på dansen idag, ugh. Kroppen ville inte. Plus att jag trampade snett i början av första lektionen så jag hade ont i foten resten av lektionerna. Lovely. Nu borde jag plugga men ska nog lägga mig och kolla på serier istället och ta mig upp innan dansen imorgon och plugga.
 
Häromdagen kollade jag på filmen Pitch Perfect. Riktigt bra film alltså. Jag brukar tycka att dramafilmer är tråkiga och sega men den var faktiskt riktigt bra :) Efteråt lärde jag mig the cup beat också, som hon gör i filmen :)
 
Nick åkte förresten till Charlotte, North Carolina idag för att förbereda inför filmen. Dom börjar spela in på måndag. Och på söndag börjar Married to Jonas säsong 2!

MTV intervju

The amount of American tv news I've been watching lately...#itsajonasthing. Igår kollade jag på vad som kan ha varit den bästa intervjun med Jonas Brothers någonsin. Så sjukt rolig intervju. Dom gjorde lite lekar med fans i publiken och en av lekarna var Pictionary där Joe, Nick och Kevin skulle rita och deras lag skulle gissa. När hon sa att dom skulle rita började jag asgarva, likaså fansen i publiken och killarnas reaktioner var priceless. Alla kommer ihåg Nicks iPhone på Ellen. Nick sa typ "It went bad the last time I did this" och "I can't do it" haha stackarn han ville inte rita. Och sen ställde han sig mitt framför tavlan så fansen fick be honom flytta på sig aww my baby. Sen så fick dom frågan "whose pom poms inspired Pom Poms" (Pom Poms aka boobs). Killarnas reaktioner, igen, priceless. Samma när dom fick frågan om galnaste rykte haha Nick "When's that sex tape coming Joe? I'm waiting." Haha det där ryktet blev typ en av dom roligaste grejerna nånsin. Alltså jag älskar Nicks humor, han har verkligen en typ torr, sarkastisk humor som är helt klockren. Han var riktigt rolig igår. Kul att en video säger "Nick and Joe Jonas don't have time for girlfriends" när Joe faktiskt har flickvän aka Blanda. Och tillbaka-titten på videon från 2006 kolla lilla Nick. "We want girlfriends bad" hahaha.
 
Roligaste intervjun ever. God bless you MTV. Intervjun ligger i flera delar, men jag la dom i rätt ordning :)
Music News
Music News
Music News
Music News
Music News
Music News
Music News
Music News
Music News
Music News
 
Så många roliga moments i intervjun. Nu ska jag återgå till the Today show.

Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går

Ugh ta itag med lite saker idag kanske. Städa lägenheten, handla, träna, duscha, boka rum på Borgata, mejla Ica Banken och plugga som faaan. Fick boken i fredags, ligger två veckor efter och det är tenta om typ två veckor. I'm fucked. Ugh problemet är att jag är så less på allt. Jag vill inte göra nånting. Vill inte sitta ensam, vill inte träffa folk, vill inte sitta hemma och uggla, vill inte festa, vill inte plugga, vill inte sitta och glo på tv. Ah ni fattar. Just nu hänger jag bara på Nicks Spotify och funderar vad jag ska ta itu med först. Och en viss person vill inte försvinna ur mitt huvud. Drömde om honom inatt. Bara för att jag träffade honom förra helgen. Ew jag vill inte, go away.
 
Nicholas var på Coachella igår. Fuck :) My :) Life :) Jag har velat gå på Coachella i typ 2 år. Joe var där förra året och nu är Joe och Nick där med ett helt gäng. Typ Joe, Blanda, Nick, Mikey, Kyle, Jack, John, Chris och flera. This aint funny. I'm skydiving off Empire State. This isn't fair. NÄSTA ÅR TAR NI MED MIG OKEJ. Men jag är glad att Nick tog sig dit, att han tog en paus från jobb för att ha kul. Och han såg så glad ut <3 Men Nicks tshirt. "I AM  A MAN". Don't remind me. Du är fortfarande min 16-åriga hårboll. I'm in denial. Och hans shorts, ja men visa upp dina ben du, för all del, don't mind me, I'm just digging my grave.
 
 
 
 
 
Jesus varför stirrar alla på Nicks banan?
 
I wanna go to Coachella and cockblock Nick. Puhlease?
 

Nick don't run from dinosaurs

Spelade in en dansvideo till Pom Poms idag åt andra Jonas fans som vill lära sig dansen. Ska redigera den och lägga upp den sen. Ska försöka hinna med det i helgen tänkte jag men jag har asmkt plugg så det återstår att se...
 
Nick och Kevin avslöjade namnet på två nya låtar igår när dom fick frågan vilka låtar som var deras favoriter på nya skivan. Sandbox och The World. Nick sa att han har skrivit Sandbox med Paul och att den handlar om "going in an adult relationship and loss of innocence". Jag tolkade det som att förlora oskulden haha. Men det känns som om man har rätt, alltså jag tänker inte diskutera Nicks oskuld och hit och dit, jag respekterar honom alldeles för mycket för det. Men på senaste tiden har Nick verkligen blivit ärlig i sitt låtskrivande. Det har han alltid varit, men nu på senaste tiden avslöjar han mer och mer. Han utmanar verkligen sig själv. Men men, återstår att se vad Sandbox handlar om när man får hela låttexten!
 
Intervjun igår.
 
Killarna spelade in en kort video till varenda ställe dom ska till under turnen. Här är videon för Atlantic City dit jag ska! Waaah they look amazing och kolla på Nick den jäveln.
 
Asdjsdsakdaj Nick bara sitter där och ser skitsnygg ut ugh fuck you.

Sandbox

Åååh jag får lite smärre ångest över ansökan till BDC. Alltså jag vet inte hur länge jag ska stanna. Jag vill stanna 5 månader, men dom erbjuder 3 eller 6 månader. Dock kan jag åka 3 månader och sen förlänga två månader, har pratat med skolan i NY och det var inga problem. Problemet är att jag inte vet hur det funkar med CSN? Dom kräver ju 13 veckor i USA för att få studiemedel. Frågan är om jag kan ansöka för 13 veckor (3 månader) och sen 2 månader till. Men 2 månader är ju bara 8 veckor. Men det är ju ändå en förlängning så kan jag få studiemedel ändå av CSN? Ugh krångligt. Har mejlat CSN och ska ringa dom imorgon och fråga. Annars får det bli 6 månader men då kommer man hem 5 februari och då har skolterminer och dansterminer startat här hemma. Det blir ju dumt. Och det känns lite tufft att lämna familj i ett halvår....fattar ni mitt problem. Och 3 månader blir också jättedumt. Wtf jag pallar inte med beslutsångest. Adjsafdjujesjkc frustrerad. Men jag kan ändå inte skicka in ansökan förrän jag får pengar igen och förrän mitt nya pass kommit. Jesus fuck tänk om man kunde slippa ta beslut över sin framtid? Hela dagen idag har jag känt att jag bara vill stå och banka huvudet i väggen.
 
Anyways. Joe, Nick och Kev avslöjade titeln på två låtar från nya albumet idag. Sandbox och The World. Jag älskar dom redan. Sandbox låter som en lugn låt, typ Black Keys stil. Jag kan redan höra Nicks fina röst i den.
Och idag överraskade Joe ett fan. Hon gjorde en video där hon bad Joe att följa med henne på hennes typ bal, så han gjorde en video där han svarade på henne. Han kunde inte komma på balen men han bjöd henne till deras öppningskonsert i Chicago den 10:e juli, han kommer flyga dit henne och hon får vara hans special guest. Fuck my life alltså. Lucky girl. Han överraskade henne idag i NY också och bjöd henne personligen.
 
Ny photoshoot. Jesus take the wheel take the whole god damn car.
 
 
 
 
 
Nu ska jag kolla upp lite grejer på datorn och sen lägga mig och kolla på film. Lite smått död efter dansen idag.
 
 
 

"OMJ. THE JONAS BROTHERS!"

Killarna var med på Late Night w/ Jimmy Fallon igår kväll. Dom uppträdde med Pom Poms för första gången och gjorde dessutom en liten sketch. Haha sketchen. Åh vad man har saknat alla tre killarna skådespela tillsammans. Senaste gången var typ Camp Rock 2 tror jag? 2010 iaf. Nick var så söta hela tiden, hur han satt med ben och fötter ihop och händerna i knäet. Adorable. Kolla vid 1:29 han sitter så där och med sitt leende, Nick staph. Och "Sara" lyfte Joe alltsååå kan jag få göra det också? Och "hon" knuffade undan Nick uhm do not push my baby. Haha Nick spelar obekväm och awkward så jädra bra. Han är faktiskt en riktigt duktig skådespelare. Han var skitbra i Smash, Mr Sunshine och Last Man Standing. Kevin och Joe är också riktigt bra skådespelare. Dom båda är briljanta på att spela blåsta.
 
Sketch
 
Uppträdande. Pom Poms låter asbra live alltså. Pom Poms live = Pom Poms studioversionen. Fast man hör så tydligt att det är live ändå. Och man hör att dom kan sjunga exakt som dom gör i studioversionen, dvs ingenting pålagt och förfinat med deras röster i studion. När Nick startar låten gosh hans röst och hans tatuering och hans hår och hans kläder, och sen hans höga toner i slutet, så. jädra. bra. Detta är en av sakerna jag älskar med Jonas Brothers. Dom är alltid så äkta. Inget fejk. Aldrig.

VIP baby

OH YEAH JAG FICK M&G VIP TILL JONAS BROTHERS KONSERT I ATLANTIC CITY, NJ DEN 26E JULI. I'M SO HAPPY ADSJAFSKASA. NICK I AM COMING FOR YOU ;D Haha så jädra nervös innan så jag höll på att avlida. Vi kraschade jonasbrothers.com 20min innan presale där man hittar på sin kod för presale så vissa kunde inte köpa biljetter direkt, som tur var hade jag redan varit inne och fått min kod och länk till biljettsidan. Och mitt i allt så tweetade Papa Jonas att han är så spänd över den nya turnen där dom kommer spela Pom Poms och låtar från nya skivan. Så ja, han bekräftade att deras nya skiva kommer släppas innan turnen börjar, dvs innan 10e juli. Thank you Papa J.
 
Nicholas, Joseph, Kevin, see you on July 26th.
 
Mitt VIP paket. Tyvärr tog dom bort Deluxe så bara detta fanns kvar, men jag menar det är ju knappast dåligt heller. Jag får träffa dom, ta kort med dom, se soundcheck, tshirt mm. 26 juli.
 
Killarna repade Pom Poms i LA som dom ska spela live ikväll på Jimmy Fallon i NY. Första uppträdandet med Pom Poms. Jag ska vakna kl 6.30 för att se det så nu ska jag ta mig i säng.
Nick i Converse, ugh finns det nå snyggare än Nick i Converse.
 
 
 
 

Happy hunger games

Jag: Kevin and Nick's thighs look exactly the same.
Ann: Har inte Nick lite större lår?
 
No, we're not creepy. Vi har inte alls studerat varje detalj av Jonas Brothers kroppar så pass att vi kan se vem som är vem enbart med bilder på deras rumpor. Uhm, anyways. Presale idag för Jonas Brothers turne. Om 2 timmar och 25 minuter. The stress is REAL people. Team Jonas gav mig en hjärtattack  igår när jag såg att min kontostatus var basic member och inte Team Jonas premium member, som man måste vara för att få tillgång till presale och som jag faktiskt har betalat för. Men efter några mejl och ett x antal tweets så fick vi deras uppmärksamhet så dom fixade det. Thank you Jesus. Just nu är jag så nervös så jag inte kan sitta still, så jag ska utnyttja det och passa på att städa lägenheten. Waah men typ alla ska köpa VIP för att det inte var alltför dyrt, $250 liksom. JAG MÅSTE HA VIP ANNARS VET JAG INTE VAD JAG GÖR.
 
Killarna landade i NYC igår. Sigh they look so good. Dom är alltid så trevliga och söta. Nick omfg I give up.
 
 
 
 
Nicks min awww ADORABLE.
 
Paul Kevin, Nicholas Jerry, Joseph Adam, this is not okay.
 
 
 

I blame Jonas Brothers for my future heart problems

Fan vad tiden rinner iväg. Framför allt när man vaknar sent. Den jädra väckarklockan funkade inte eller så stängde jag av den i sömnen. Annoying. Bara för att jag har mycket att göra idag. Har fortfarande ingen bok till plugget men tänkte kolla på inspelade föreläsningar på nätet. Och skriva klart ansökan till BDC som jag inte gjorde klart igår för att min engelska la av. Eller snarare hjärnan kanske.
 
Imorgon börjar presale för Jonas Brothers turne. Egentligen släpps inte biljetterna förrän på fredag men är man medlem i Team Jonas så får man köpa biljetter redan imorgon. Jag ska köpa VIP om det inte är alltför dyrt. Fanns två VIP paket att välja mellan, jag vill ha Deluxe men det beror ju som sagt på vad det kostar. Dom har fortfarande inte lagt upp nå priser, så det får man väl se först imorgon när biljetterna släpps. Och då måste man bestämma sig snabbt som faan vad man ska ha. Arenan jag ska på tar dessutom bara in 2000 pers så jävlar vad jag lär bestämma mig snabbt. Waaah hej stress och panik. Jag har iaf satt ett tak i dollar vad det max får kosta, ligger priserna under det är det bara att klicka köp. Känns som om deluxe kommer bli för dyrt men det första VIP paketet borde jag kunna köpa. Jag hoppas och ber till Gud att VIP inte är alltför dyrt, jag vill verkligen ha Deluxe alltså. Please dear God I'm not a Jonas.
 
VIP Package nr 1
 
VIP Package nr 2 Deluxe
 
Jonas gift bag. Kan jag få Nick i den? :D I wish. Ugh nej nu måste jag iväg.

Impossible

I remember years ago
Someone told me I should take
Caution when it comes to love, I did
And you were strong and I was not
My illusion, my mistake
I was careless, I forgot, I did
And now when all is done
There is nothing to say
You have gone, and so effortlessly
You have won
You can go ahead tell them
 
Tell them all I know now
Shout it from the roof tops
Write it on the sky line
All we had is gone now
Tell them I was happy
And my heart is broken
All my scars are open
Tell them what I hoped would be
Impossible, impossible
Impossible, impossible
 
Falling out of love is hard
Falling for betrayal is worse
Broken trust and broken hearts I know.. I know 
Thinking all you need is there
Building faith on love and words
Empty promises will wear I know.. I know
And now when all is gone
There is nothing to say
And if you’re done with embarrassing me
On your own you can go ahead tell them
 
Tell them all I know now
Shout it from the roof tops
Write it on the sky line
All we had is gone now
Tell them I was happy
And my heart is broken
All my scars are open
Tell them what I hoped would be
Impossible, impossible
Impossible, impossible
 

We'll be the kings and queens of our broken scene

Härlig fest igår :D Idag har jag inte gjort nånting förutom varit till Subway och Ica. Ska väl skriva klart den där ansökan till BDC medan jag kollar på Paranormal Activity 4.
 
News on the boys. Dom gjorde en photoshoot häromdagen som eventuellt är till den nya skivan. Den ser awesome ut!
 
 
Pom Poms har fortfarande inte släppts i UK och dom har känt sig lite bortglömda så killarna spelade in en video åt dom. Cuties. Nick du och din jävla tunga asdfhkeid stahp.
 
När man ser nåns händer och direkt vet att det är Nicks. Skadad. Haha Joe retas med Nick, dom är för adorable. Nicks skratt och leende I am melting.
 
Kevin i Hollywood igår. Kolla på hans ben waah Jonas-generna alltså.
 
 
 

Come on shake it up 1,2,3

Tänkte ta mig till ett danspass på Maserhallen imorgon, men det visade sig kosta 100kr. I am not rich. Så det får bli la dans hemma istället innan Dannes bowlingmatch och fest. Ska nog spela in en tutorialvideo av Pom Poms dansen som andra Jonas fans ville ha. Tror jag har koll på stegen i Pom Poms.
 
Det är tjejernas läktardans och tjejernas dans i battle som ska filmas och läggas ut. Ugh hatar att lägga upp videos på mig själv när jag dansar men aja.
 
Hello Beautiful fan made lyrics video av Narga aka @thebestjonatic gjorde som jag är med i. Med Jonas fans från hela världen :) Vid 0:18 är fina Anna med. Awesome girls.

More to love when your hands are free

Kevin retweetade mig idag. KEVIN JONAS RETWEETADE MIG. Holy shit asdfjsufdemnsk. Han såg min tweet waaaah avlider.
 
Gick på bio idag med Danne. Såg GI Joe Retaliation. Riktigt bra! För övrigt fick jag också lite gjort idag, gick till biblioteket och bad dom ta in en kursbok till mig, som jag tror att jag ska beställa ändå ifall jag inte får låna den nå länge eller inte alls. Kan ju skicka tillbaka den. Kursen började den här veckan, vi har 4 veckor på oss att göra kursen så jag MÅSTE ha boken snart. Kan inte vänta flera dagar och sen få reda på att jag inte får låna boken så jag måste köpa den och sen ska det ta flera dagar. Sen hann jag faktiskt skriva klart min ansökan till BDC så jag måste bara skriva in den på datorn imorgon och översätta till engelska för nu skrev jag den på svenska haha. Fail. Nu måste jag mejla BDC, beställa bok, tweeta till Adventure om Jonas Brothers VIP biljetter och mejla till Ica Banken innan jag går och lägger mig.
 
Kevin. Fuckin. Jonas. RTed Me.
 
 
Kevin <3
 
Haha Jonas fans trakasserar alla radiostationer i USA.
 
 
 
That's how you do it.
 
Glöm inte att kolla på Pom Poms.
 
 
 
 

Do you not think so far ahead?

Sååå. Fiiiiiiiiintttttt. Dom sjunger live kl 7:50 på morgonen och låter som gudar. Deras morgonröster, lawd baby jesus.
 
Nu ska jag beställa böcker till kurserna som börjar denna vecka. Sent ute som vanligt men min motivation och fokus är lååååångt borta. Dvs non-existing. Don't forget, buy Pom Poms on iTunes.
 
Demis låt Don't Forget som hon skrev med Nick.
 
Nu känner jag mig så jävla pressad och stressad över allt så jag blir bara helt apatiskt istället. Borstade inte ens tänderna imorse och åt inte frukost heller. Go me. Och nu ska Nordkorea bomba USA. Idgaf vad USA har gjort men ni bombar inte Nick, Kevin och Joes hemland och alla mina vänner där era apor. Kryp tillbaka i era hål där ni kom ifrån.

If you wanna see me put my pom poms down

Några Jonas fans livestreamade E News igår så jag kunde se när killarna var med och premiärvisade musikvideon till Pom Poms, som förövrigt dök upp kl 1 på Youtube. Waaah alltså. Så sjukt nice musikvideo. Trots slampdansen haha. Men det är inte för slampigt, tyckte dom hittade en bra balans där. Awesome koncept faktiskt. Jag misstänkte att det var Joe som hade kommit på det, det kändes som nånting Joe skulle kunna komma på, och det visade sig att det faktiskt var Joes koncept. Hmm trots att man aldrig träffat människan vet man hur han är. Weird. Det är så sött när Nick dansar. Men han måste slappna av lite. Och killarna ser awesome ut, gosh.
 
Anyways, POM POMS FINNS NU PÅ SVENSKA ITUNES. Gå och köp den! Bara 9kr, och jag lovar att ni kan inte spendera 9kr på nånting bättre. Det är bara att skaffa ett Apple-ID, ni behöver inte ha en Apple-produkt för att kunna göra det (tror jag iaf). Har ni inte råd med 9kr, säg till och jag köper den åt er! Pom Poms ligger än så länge på plats 6 på topplistan över singlar och jag vill få den till förstaplatsen!
 
Länken till Pom Poms på iTunes ----> https://itunes.apple.com/se/album/pom-poms/id626148648?i=626148669
 
Musikvideon till Pom Poms. Den är faktiskt riktigt grym.
 
 
Btw, Nick sa under intervjun med E News om sin film att det kommer bli "a lot of scenes without my shirt on" OMFG. Och som om han inte var snygg nog så tränar han som fan nu. Hello cardiac arrest. Och på Ryan Seacrest sa den kvinnliga programledaren "Nick's biceps look huge" och på E News sa snubben "Nick, your arms are ripping out of your shirt there".
 
Får vi en upprepning av detta, då är det tack och hej då.
 
Nick på intervjun hos Ryan Seacrest. "Nick's biceps look huge" I get what you mean, girl.
 
Kevin, Joe och Nick när dom kollade på musikvideon innan intervjun hos E igår :) Credit Kevin Jonas
 
Alltså, under E intervjun igår när Joe pratade om vad Pom Poms handlar om, sa Nick "I got my own personal meaning" och flinade. Och sen tweetade han det här. Omfg Nicholas, you perv. Nu vet vi ju vad Pom Poms innebär för honom. Om jag inte har skrivit det, man kan tolka Pom Poms som blowjob/going down on a girl. Med andra ord oralsex. Niiiiiiickkkkkk.
 
 

Cause I'm thinking about forever

Holy shit, intervjun med Ryan Seacrest när dom premiärspelade Pom Poms. Waah vilken intervju. Dom frågade vad Pom Poms handlade om och Ryan sa till Papa J typ att nu får du hålla för öronen haha. Nick svarade typ "it's kinda self explanatory, it has a lot of different meaning and different meaning for all of us" Nick svarade lite luddigt och dom praktiskt taget erkände i och med sina reaktioner att Pom Poms handlar om oralsex hahaha jag dör. Det faktum att Jonas fans listade ut det så fort vi såg texten och det visade sig att det faktiskt är så. We know our boys, yes we do. Ryan frågade Nick om det var sant att han hade hängt med Miley också, hans skratt jag avled waaah fuckdorable. Han måste sluta. Och så frågade Ryan Nick om filmen, Nick sa typ "Careful What You Wish For is an intense sexy thriller so it requires me...not having my shirt on. I've been on a strict diet and getting toned." ASDFGHJKLOEIRNAUBXASDHS I AM CRYING OKAY OMFG. Dom spelade också live, en akustisk version av Thinking Bout You. Så sjukt fint. Helt underbart. Nick och Joes röster och Nicks höga toner jag avlider. Nicks röst är så sjukt sexig, helvete.
 
Dom ska på turne i USA i juli/augusti. Slutet av juli kommer dom vara i NY. Behöver jag säga att jag tänker åka en vecka tidigare till USA? BDC börjar 5 augusti och man ska vara där en vecka tidigare. JB spelar i NY 19-20 juli. Dom kommer turnera resten av världen senare, när jag är i USA, så detta är min chans. Håller på att kolla runt med boende nu.
 
Intervjun. Thinking Bout You 6:36, värt att lyssna på. Så sjukt bra. Nick börjar sjunga.
 
OHMYGOSH
 
Nick holy shit. Kolla hans jeans och hans lår, dead.
 
Nu måste jag typ äta eller nåt. Skriva klart min ansökan till BDC som jag fortfarande inte har gjort.

Want you like a kid wants a milkshake

POM POMS HAR SLÄPPTS. Dock bara för USA, Kanada och Mexico. F TO THE U TO THE C TO THE K. Den släpps vid midnatt för resten av världen. Dvs om typ 10 timmar för Sverige. Jag hatar att bo i Europa och Sverige, vi missar ALLT. Vi ligger alltid efter. So fuckin unfair. OCH JAG HATAR TIDSSKILLNAD. Nick, Joe och Kevin retweetade fans när den släpptes vid midnatt. Och Nick svarade på fans. HAN HAR INTE SVARAT PÅ FANS PÅ ÖVER ETT ÅR. Och jag missade när han faktiskt gjorde det för att jag SOV?! Fuck my fuckin life. Plus att han la upp en ny Ustream med Joe och Kevin, åååååh fan ta honom.
 

Video streaming by Ustream

Jonas fans rule. Och dom träffade på Joe, vid 5:20. Vad är oddsen liksom? Joe la upp en bild på flyern på Instagram sen!
 
Ja, Pom Poms ligger ute på Youtube. Waaah Nicks höga toner i slutet jag avlider wtf omg. Nick och Joe låter fuckin amazing och jag hör Kevin på back-up assdfgejdiuanajdbsddsdw.
 
"As ignored as Kevin Jonas". WHAT THE ACTUAL FUCK.
 
ASDFGHJKLOEITUENABCHSAIOASAX OHMYGOSH
 
 

I think I wanna marry you

15 timmar och 49 minuter kvar tills Jonas Brothers är med på Ryan Seacrest och Pom Poms har premiär. Imorgon 7AM PT, närmaste bestämt kl 16 svensk tid. Vet inte när den kommer bli tillgänglig på iTunes. Jag har ändrat mitt iTunes så att jag bor i USA haha, så jag kan köpa den så fort den kommer ut ifall den inte dyker upp iTunes Europa så som det var med Demi's låt. Fast killarna sa att den skulle vara tillgänglig worldwide men ändå.
 
Nick gjorde en Ustream för typ en timme sen. Denna gången pratade han faktiskt. Och han är så jävla snygg holy shit alltså. How the fuck did that adorable little boy turn into that sexy, handsome man? Puberty, you did well, I applaude you. Garbo och Paul var med också. Waah jag har pratat med Garbo (han i hatten), avlider lite. "Put ALL your pom poms down" *raises eyebrows* holy shit Nick. He knows what he's doing and he's doing it well. Och hur han stryker handen över skägget I'M ON DA FLOOR.

Video streaming by Ustream
Holy shit. http://25.media.tumblr.com/0139c278a9f87acb645b0f573f40b317/tumblr_mklg8mg1sM1qapw3zo4_r1_250.gif
 
INTE ENS EN DAG KVAR. TIMMAR KVAR.
 
 
This is how Jonas fans promote. Club Penguin.
 
Jag på Omegle. The trick is to gain their trust, and then hit them with it.
 
Till och med NYPD hjälper till att promota.
 
Fuuuuuuuuuck. Hey baby, I think I wanna marry you.
 

RSS 2.0