Reminisce on memories, cause we're gone

Who knew the end would come so soon.
 
Reminisce on memories, cause we're gone
2005 - 2013
 
 
They were back. And now they're gone. For now. But, family first <3
 

Home is in your eyes

Fullt upp på senaste tiden med plugg och dans. I söndags började jag även på gymnastik. Riktigt kul var det, och härlig grupp :D Så nu har man nåt att se fram emot på söndagar. 

Häromdagen bokades även en liten resa till London den 11e november :D Ska bli så kul och skönt att komma iväg en sväng. Ser verkligen fram emot det. Och den första december får jag äntligen min lägenhet tillbaka :D Känner att allt bara är kaos nu och jag är så lost. Ska bli skönt att få tillbaka min lägenhet och kunna få nåt grepp om allt igen. Anyways, nu blir det Castle.

Den här bilden alltså. My heart just melted. 



Brooklyn Bridge

Sitter och kollar runt på facebook och bloggar av folk som är/har varit i USA och skriver om det. Jag. Vill. Tillbaka. När man har varit i USA en gång vill man bara tillbaka. Fantastiskt land. Det finns så mycket att se och göra. San Diego, LA, NY, San Fransisco, Las Vegas, Dallas, Houston, San Antonio, Miami, Orlando, Chicago är bara några exempel av alla ställen jag vill åka till. San Diego och NY har jag redan varit i, och vill tillbaka nå enormt mycket. Vill verkligen till Texas och göra allt som är klassiskt Texas. Skulle även vilja ta en sväng i centrala USA och se mig runt.
 
Anyways, nu måste jag sluta drömma om USA och ta itu med verkligheten. Måste renskriva tentan på datorn som ska in ikväll, ta itu med de två inlämningsuppgifterna i genetik och marin biologi och allt annat som lär göras. Ska träna lite styrka senare ikväll också. Behövs benmuskler i jazzen och feminine vibe som inte riktigt finns där nu känner jag. På söndag börjar gymnastikträningarna, är det nån annan som är intresserad av att börja så är det bara att höra av sig :) Dom startar som sagt en grupp för vuxna som vill börja med gymnastik och för såna som har hållit på förut och vill börja igen :)
 
Brooklyn Bridge

Manhattan skyline
 
 
 

Who would've known that you'd be the one in a million I need

Massa plugg framöver nu. Har inte läst nån kurslitteratur alls typ men det verkar ju gå bra ändå. Högsta betyg på genetikuppgiften. Tack, Gud. Får inte nånting gjort alls nuförtiden. Känner mig bara så blaha inför allt. För mycket känslor så man stänger av istället. I am numb. Vill ha min lägenhet tillbaka så sjukt mkt så ni förstår inte. Iaf, var på ett pass på friskis idag, jympa puls medel. Sammanfattat: min kondition suger. Hej å hå. Föreställ er en valross som släpar sig över ett golv. Det var jag.
 
Nick i Chelsea igår. Jag gick nerför samma gata som han gör på bilden. Det ligger ett Whole Foods några meter framför honom som jag brukade handla på. Förstår ni hur många gånger jag hade träffat på honom om jag hade stannat i NY? Yep. Han trodde tjejen som tog kortet var ett fan så han gick fram och kramade henne. Han är så söt I cannot nope this aint funny @life @jesus @god
 

Wanna put this song on replay, I can listen to you all day.

Lite smått beroende av den här låten. Paul Phamous har skrivit den, grym låtskrivare som också har skrivit en del låtar med Jonas Brothers. Zendaya är en riktig duktig dansare också, gillar.
 
 
 
 

When you look me in the eyes

Blev klar med inlämningsuppgiften i genetiken idag. Såå skönt, den var aningen jobbig. Nu kan jag taggad för i Örebro imorgon :) Ska bli så kul. 

Förresten så kommer jag troligen börja på gymnastik. Borlänges gymnastikklubb ska starta en grupp för vuxna som vill börja med gymnastik och för såna som hållit på förut och vill börja igen. Fick mejl häromdagen om träningar på söndagar, passar det för alla så blir det nog av redan denna termin :)  

Hans ögon är helt fantastiska. Har aldrig träffat en människa med ögon som han har. Som om han ser rakt in i ens själ (klyscha, men det kändes exakt så). 




My life

Dansen inställd idag så jag drog till Friskis istället. Var fler än jag som tänkte den tanken haha. Träffade Magda, Mickan och Lisa från dansen där :) Sen blev det plugg. Inlämningsuppgift som ska in på söndag egentligen men jag lär lämna in den på fredag. Snart klar dock. 

Införskaffade mig en iPad häromdagen :) Älskar den. Grymt smidig. 

Ny bild från Out Magazine. Sweet mother of god.




RSS 2.0