Jobb, träning, Sthlm...

Fan va den här veckan har gått snabbt. Igen. Känns som om jag har hunnit med en hel del. Jobb, träning, resa till Sthlm med Andreas, fest igår hos Modin...Den festen blev dock inte långvarig för mig, jag va så sjukt trött så jag åkte hem ganska tidigt och la mig och sov istället. Grymt skönt. Idag är jag mer pigg, så vi får se hur kvällen slutar idag :) Har redan hunnit en vända till Kupolen och köpt nya jeansshorts, hårfön och platttång.

Nej, nu ska jag sätta lite fart här hemma. Puss!


Sean Kingston ft. Justin Bieber - Eenie Meenie

Veckan

Har jobbat hela veckan, och den har gått riktigt snabbt. Kattis va tillbaka på dansen i måndags, riktigt skönt. Min fot är fortfarande inte bra men de skiter jag i känner jag. Jobbet i onsdags blev inte så mkt jobb. Icas logistiksystem hade lagt ner pga av ett fysiskt hårddiskfel hos IBM, så datasystemet funkade inte helt enkelt. Jag sov i stort sett hela dan på jobbet, förutom att jag städade en timme då. Ganska skönt att få betalt för att sova :D Systemet kom igång klockan 14, två timmar innan jag slutade. Så jag hann väl med två ordrar, sen hem. Jag och Sara har även varit på bio, Shutter Island, och sen va jag ner till Elof en sväng och kollade på Case 39. De är väl ungefär va jag har hunnit med under veckan. Återstår att se hur helgen blir :)

Nu ska jag nog ta en powerwalk upp till mamma :) Finns ingen bättre träning än att halvspringa uppför dom där backarna. Puss!



Right here waiting

De skrämmer mig hur otroligt dåligt jag skulle må utan dig. Jag vet inte hur jag skulle klara de. Om jag skulle klara de. Du betyder så mkt för mig på nåt sätt. Jag tänker inte ens förklara de med risk för att framstå som galen. Jag kan nog inte förklara de heller. Men du har funnits i mitt huvud så länge, och nu när jag väl har kontakt med dig tänker jag inte släppa dig. Jag väntar, även fast de kanske kommer knäcka mig. De är värt de. För jag vill inte ens tänka på att försöka leva utan att ha kontakt med dig. Men de skrämmer mig hur glad du kan göra mig. Jag kan gå från ledsen till kanonglad på bara en sekund. De räcker med ett sms från dig, så går livet från att kännas skit till att kännas underbart. Vilket gör mig bara ännu mer rädd för att förlora dig. Jag vill kunna gå vidare, jag vill kunna se nån annan, men allt jag ser är dig...

Så, nån som vill ta över mitt liv?


Wherever you go
Whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

But in the end if I'm with you
I'll take the chance

Träning

Nu är jag fan igång med min träning igen :) Idag blev de 2 timmars promenad, sen hem och vila några timmar innan dansen. Dans 1,5 tim, streetdance som blev en breakdance lektion för att Kattis inte va där så Nick fick hoppa in istället. Riktigt kul iaf :) Kul att träna lite akrobatik igen. Sen hem en snabbis och äta lite innan jag drog iväg på ett step pass på friskis. Sjukt drygt. Ovanpå allt detta har de varit lite annat som har gjort min dag jävligt dryg. Två veckor kunde vi hålla sams utan att tjafsa iaf...Och vi är fan inte ens ihop.

Nej, nu ska jag kolla lite på CSI. Puss!


Now listen to me baby
Before I love and leave ya
They call me heartbreaker
I don't wanna deceive ya

If you fall for me
I'm not easy to please
I'm might tear you apart
Told you from the start, baby from the start
I'm only gonna break you heart

Helg

Sjukt skönt med helg, men jag vet inte riktigt vart den tog vägen? Den gick jävligt snabbt. Först i fredags va de tjejkväll med Sara. Vi köpte thaimat och kollade på två skräckfilmer; The Children och Deadline. Båda två va läskiga som fan. Lr så är de bara vi som blivit mesiga. Igår blev de lite städning och så hälsade jag på hos syrran och mamma, sen på kvällen blev de party :) Jag och Sara hann med en varsin drink innan vi gick till stan för lite bowling. Jag vann ;) Sen gick vi hem till mig igen och fortsatte dricka innan vi gick till s2. Mkt folk och faktiskt riktigt bra musik igår! En tjej från dansen va DJ och hon va riktigt duktig :) Henne vill vi se mer av. Men jag drog hem lite tidigare. Jag orkar bara inte se henne...

Men, nu ska jag ut och gå lite...Puss!


My tears are here to stay now, no matter what I do.

Triangle

Va ner till Elof igår igen och kollade på film. Är så segt att sitta hemma själv framför tv:n. Jag är van vid att ha folk runtom mig hela tiden, men nu är jag helt själv. Blir aningen knäpp av de :P Så då kan jag väl lika gärna va lite social med Andreas kompisar :) Framför allt när han bor bara lite längre ner på gatan också. Jag och Elof börjar väl bli vänner nu också så :P Ganska skönt att bara kunna gå ner dit och kolla på film och få lite sällskap ibland. Vi kollade iaf på Triangle igår. Vet inte riktigt om den va bra lr inte. Funderar fortfarande på de. Vi fattade inte särskilt mkt av filmen. Båda satt som levande frågetecken när eftertexten började rulla. Bådas första ord va typ: öh jaha? Uppenbarligen är de en film man lär se några gånger för att fatta. Men inte fan tänker jag se den filmen igen :P Efter 20 min hade man ju praktiskt taget sett hela filmen ju. Den va ju skickligt gjord, men de fanns inget slut på den? Kändes helt onödigt att se den egentligen.

Men men, nu ska jag väl försöka ta mig i säng. Imorrn blir de nog en liten tjejkväll med Sara :) Tycker att Andreas kan få komma hem från Norge också...:P Men kul iaf att han kom ut och va lite social med mig när jag va ute på min promenad i tisdags :)


Your arms are my castle, your heart is my sky.

Internet :D

Yaaay :D Mitt internet funkar. Ringde bredbandsbolaget och sa att den vägrade koppla upp, uppenbarligen hade jag fel lösenord. Men jag fick rätt lösenord så nu funkar de :) Under tiden hann han även sälja på mig en hemtelefon, men de va gratis så :P Nu har jag iaf ett hemnummer. Säg till om nån vill ha de :P
Min helg blev iaf riktigt bra, fast jag jobbade söndagen. På fredagen festade jag och Sara, vi hade riktigt kul först men när vi kom till Mongo sög de så vi gick hem till mig igen efter ett tag. De va lite väl jobbigt att vara på Mongo, för många minnen sen sist...Lördagen blev riktigt rolig den med. Jag åkte upp till mamma, sen hängde jag på henne till A-K för förfest. Efter ett tag kom Sara också :) Dom drog med oss på husgung, trots åldersgränsen 22 år så kom vi in :D Grymt mkt folk, och de va ett jädra springande överallt. Vi stannade inte länge på samma plats. Förstår nu va Elof menade med att man bara går runt typ. Efter ett tag kom Saras syrra, och även Andreas och Elof ramlade in :) Mamma tog ju självklart tillfället i akt och pratade med Andreas. Lite pinsamt haha...:P

Nej, nu ska jag ta och sätta fart tror jag...Puss!

RSS 2.0