Dålig uppdatering

Har varit lite dålig på att uppdatera på den senaste tiden. Orsak: tillbaka på jobbet igen :P Kroppen funkar väl sådär. Pappa pratade med min faster som är sjukgymnast och hon sa att jag skulle träna styrka, så nu är de verkligen dags att köra igång med träningen. Men, nu till de som jag skulle skriva om egentligen :P
Dansuppvisningen förra helgen. Gick riktigt bra. Repet gick åt skogen, men första föreställningen på lördags gick asbra. Den första på söndagen missade jag för att jag jobbade till tre, så Cissi (mitt psyko) blev ganska glad när jag kom på den sista föreställningen. Hon kastade sig över mig i en kram :P Hon hade nämligen haft lite panik när jag inte va där först. Men den sista föreställningen gick också bra :) Synd att dansen inte finns på film :/ Men en bild finns iaf :)




Nu till helgen. Först Hoffmaestro på s2 i fredags :) Gick dit med min tremänning Sara, hennes kille, hans syster och bror och deras kompis. Vi stod på gästlistan för att systern kände nån i bandet, och slapp även betala 250kr i inträde ^^ Grymt mkt folk därinne, dock försvann ungefär hälften efter spelningen. Jag sprang mest runt med Sara hela tiden, orkade inte stå vid scenen och hoppa med alla andra.
I lördags blev de fotboll och sen umgicks jag med Sara T. på kvällen :)

Nu blir de sängen. Sjuk och jobba imorrn, wie. Not. Men har sovmorgon till nio iaf :)

Puss!

PS3

Wie älskar mitt playstation 3 :) Nu kan jag äntligen kolla på filmer och tv-serier direkt i tv:n istället för att sitta och glo framför datorn. Köpte ett spel till ps3 idag också, plus två spel till mitt ps2. De va på rea så jag fick tre spel till priset av ett typ :)


Everywhere I go, there's somthing there to remind me of you.

Far Away

Inte så mkt som har hänt i helgen. Va hos syrran i lördags. Maria, Roger, Jonathan och Jennifer kom och hälsade på. Vi fikade och pratade lite, sen gjorde syrran langos som blev riktigt goda! Söndagen åkte jag till pappa och spenderade hela dagen där, och följde med på Millans fotbollsmatch på kvällen. Idag har jag varit och klippt mig, grymt skönt. Sen tog jag mig till sista streetlektionen för terminen, vi repeterade koreografin till uppvisningen hela lektionen. Och vi är grymt bra ska jag bara säga :D Man blir ju nästan rädd för varandra när man kollar i speglarna. Alla ser ju verkligen sinnessjuka ut haha. Sofia som ballerina vars karriär gått i kras och blivit sinnessjuk är ju helt lysande.
Min hjärnskakning börjar väl sakta men säkert bli bättre...Fortfarande huvudvärk av och till och fortfarande yrsel. Men klarar inte av att sitta hemma jag får panikångest av de och de mår jag ännu sämre av så. Folk säger till mig att de blir nog bättre snart med allting, men känns mer som om de bara blir värre och värre. Och på nåt sätt känner jag mig ändå mer levande än nånsin. Hmm?


I love you, I have loved you all along
And I miss you, been far away for far too long
I keep dreaming you'll be with me and you'll never go
Stop breathing if I don't see you anymore

I wanted
I wanted you to stay
Cause I needed
I need to hear you say

I love you, I have loved you all along
And I forgive you for being away for far too long
So keep breathing cause I'm not leaving you anymore
Believe it, hold on to me, never let me go




Hypermobilitetssyndrom

Säg de snabbt 10 ggr. På fyllan. Haha nej då. De är faktiskt inte ett dugg kul. De suger. Riktigt hårt. Hypermobil innebär att man är överrörlig, alltså att man kan röra lederna lite mer än vad man borde kunna, kort förklarat.Hypermobilitetssyndrom är när överrörligheten orsakar ledsmärtor. De är de jag har. Konstant värk i nacken just nu, men även i ryggen och knäna lite till och från. Jag måste hela tiden tänka på hur jag rör mig, hela tiden tänka på att inte översträcka knäna när jag går. Jag vågar knappt röra mig längre. Och de finns inte ett skit som jag kan göra åt de. Varken jag lr läkarna. Är man överrörlig så är man. Många är överrörliga, vissa bara i en led och vissa i flera. Men inte alla får ledsmärtor av de.
Förut tyckte jag att de va lite småfränt när någon var överrörlig. Jag kommer ihåg lilla Rebecka på träningen som kunde gå ner i split utan att inte värma upp nånting typ, för att hon va överrörlig. Jag insåg inte då hur förjävligt de kan vara. De låter inte särskilt farligt heller. De låter ju nästan fränt. Att va överrörlig. Jag menar, ormmänniskor är väl coola, lr hur?




Men de är inte kul när man har konstant ont. När inga värktabletter hjälper och när de inte går att göra nånting åt de. Jag blir så trött på de. Och då menar jag inte bara less på de, utan verkligen trött, utmattad.

Nej, slut på mitt klagande för idag. Såg att min tremänning låg på förstasidan på blogg.se, med hennes inlägg om Haydens nya frisyr. Kul :) Kolla in hennes blogg, hon skriver faktiskt riktigt bra ---> http://novembersara.blogg.se/

Puss!

RSS 2.0