And...Action

Hemtentan på zoologin kom upp imorse. Den är inte särskilt svår men däremot asmycket som ska skrivas. Har börjat lite smått men tänkte skriva så mycket som möjligt på den imorgon. Den ska in på fredag men på onsdag kommer hemtentan i biologin upp och den ska också in på fredag. Låter stressigt men jämfört med fyra salstentor på en vecka som jag hade på basåret så är det här rena semestern.
 
Har börjat kolla på JONAS LA igen. Blir lite smått irriterad på Disney när dom blockerar vissa delar av avsnitten på Youtube. Liksom, släpp en dvd av säsongen då eller ge fan i att blockera avsnitten på tuben :P Take your pick. Man ser stor skillnad på Nicks skådespelande från första säsongen (JONAS) till den andra säsongen. Och Joe och Kevin är riktigt bra alltså. Kevin är brilliant, älskar hur han spelar helt dum haha. Dock inte lika mkt i JONAS LA som i JONAS. Här är iaf ett av avsnitten ;)
 
 
Haha älskar när Kevin springer ifrån vakten.
 
Sen har Disney blockerat den tredje och sista delen så man måste kolla med dålig kvalitet. Tredje delen börjar vid 6.20 här ----> http://www.youtube.com/watch?v=JaBn13ET08k&feature=share&list=ULJaBn13ET08k
och fortsätter här ---> http://www.youtube.com/watch?v=vqyxz2URn6Q&feature=share&list=ULvqyxz2URn6Q
 
Nick och Macy är så söta <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0