Good days

Good days, yep. Kollade lite nyss på en Jonas Brothers chat, härliga killar. Älskar verkligen att dom ger så sjukt mkt tillbaka till sina fans och verkligen är väl medvetna om att dom inte skulle vara där dom är idag utan fansen och verkligen vill ge tillbaka till fansen så fort dom får chansen. T.ex. när dom hade en ledig dag under en turne och diskuterade vad dom skulle göra på kvällen så föreslog Nick en gratiskonsert i NY där dom var just då. Så dom körde en gratiskonsert den kvällen, dom fick iden kl 9 på morgonen, vid kl 13 gick dom ut med det och nån timme senare köade 4000 fans utanför arenan som för övrigt blev fullsatt. Awesome guys, hur många artister skulle göra det? Dom gjorde det helt gratis, drog inte in några pengar alls på det, utan gjorde det för fansens skull. Taking notes, Bieber? ;)
 
4:43.
 
 
 För övrigt kollade jag lite på Shamu cam och det visade sig att några till i en SeaWorldgrupp på fb också satt och tittade. Jag missade det för att jag tittade på JB chatten samtidigt men uppenbarligen hade Kalia försökt ge sig på Shouka. Kalia är väldigt dominant och bortskämd och något av en skitunge, alltså ganska dålig attityd och kaxig :P Späckhuggare brukar ju skrapa varandra med tänderna och så, sk raking, för att visa sin dominans och visa den andre späckhuggaren dess plats, men det brukar oftast ske bara när nån med högre rank tycker att nån med längre rank är lite "out of line". Kalia gör dock oftast detta för skojs skull. Hon är minst i både storlek och ålder på SeaWorld San Diego men ger sig på Ulises som är den störste späckhuggaren där och är ungefär 3-4ggr större än Kalia. Ulises är väldigt mild och ger inte tillbaka, trots att han själv egentligen är ganska dominant. Kalias mamma Kasatka är ledaren för gruppen men ändå låtit Kalia komma undan med såna saker, just för att Kalia är hennes dotter. Kasatka gjorde samma sak med sonen Nakai men han utnyttjar det inte på samma sätt som Kalia gör. Kalia har även gett sig på Ikaika ganska mkt och gett honom skapligt fula skrapsår och han har inte heller gett tillbaka, så hon fortsätter. Jag tror det kan ha nåt att göra med att honorna alltid har högre rang än hanarna, så t.ex. Nakai har längre rang än Corky, Orkid, Kalia och Shouka trots att han är son till ledaren för gruppen. Så Kalia kommer undan med allt och glider runt lite på ett bananskal kan man säga :P

Men idag när hon försökte ge sig på Shouka så tog det stopp. Shouka vände på steken och gav sig på Kalia tillsammans med Corky. Dom knuffade Kalia lite och skrapade henne, så Shouka visade direkt att Kalia inte kan köra runt med henne. Shouka är också ganska dominant så Kalia har nog mött sin överman tror jag ;P Det kan nog vara väldigt bra för Kalia, hon är väldigt snäll och härlig egentligen, men dålig attityd helt enkelt. Förhoppningsvis kan hon lära sig ett och annat från Shouka och kanske se att hon inte kan ge sig på alla och kanske blir lite mer ödmjuk.Kan nog bli en väldigt bra lärdom för Kalia, hon behöver det :)
 
Kalia
Ulises (skaplig storleksskillnad på honom och Kalia)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0