Like a wild animal, the truth is too powerful to remain caged

Ännu en vecka slut och ca 1,5 vecka kvar till Grekland. Dagen har spenderats till större delen i sängen framför Hawaii Five-0 och det var fruktansvärt skönt och välbehövligt. Födelsedagen var super. Den spenderades med familjen och avslutades med fina vänner, och jag är så fruktansvärt tacksam just nu. Och alla presenter var så fina. 
 
Valdag idag och jag avskyr egentligen politik då jag tycker politik är ofta mycket snack och lite verkstad, och det dom lyckas åstadkomma får ofta negativa konsekvenser för dom flesta. Men när ett parti som SD blir det tredje största partiet i Sverige så kan man inte vara tyst. Man FÅR INTE vara tyst. Jag skriver som jag skrev på Facebook.

Alla som röstade på SD kan vänligen lämna detta land. Då blir ni invandrare själva och förhoppningsvis kan ni då få den förståelse och medmänsklighet ni så desperat behöver. Och då får ni hoppas på att folk i det landet inte är lika egoistiska och lågintelligenta som ni helt klart är. Det är allt jag tänker säga om politik, avskyr politik och har alltid gjort det, men det faktum att ett parti som SD får en enda röst får en att vilja ge upp hoppet om mänskligheten. "What separates us from animals is our humanity. Without it, we cannot call ourselves human." 

Invandringspolitiken är bara en del av SDs program, och tyvärr röstar folk på den utan att kolla upp vad mer SD står för. T.ex. att vara homosexuell är lika illa som att vara pedofil. Att älska nån av samma kön är lika illa som att en vuxen förgriper sig på ett barn. Det är vad folk röstar på. Vakna upp. Snälla säg att människor har kommit längre än så här. 


Några citat som känns passande idag med SD och även rent allmänt, som jag håller med om och tycker är helt klockrena.


We do not believe that silence is useful.

We do not believe that we should be allowed to stand idly by.

We believe that cowardice is to blame for the world's injustices.

We believe in freedom from fear, in denying fear the power to influence our decisions. 

We believe in shouting for those who can only whisper, in defending those who cannot defend themselves.

"Ignorance" is defined not as stupidity but as lack of knowledge. Lack of knowledge inevitably leads to lack of understanding. Lack of understanding leads to a disconnect among people with differences. Disconnection among people with differences leads to conflict. 

History - so that the individual understands the mistakes and successes that have led us to this point. So that the individual learns to emulate those successes and avoid those mistakes.


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0